Vreau sa spun ca aseara m-am simtit cel mai umilit de faptul ca sunt stelist,datorita acestor "jucatori" nu-mi venea sa cred cand ma uitam la ei,aseara a fost cireasa dupa coliva,sa vezi ca o echipa de pluton,chiar daca Urziceniu e pe un loc fruntas,nu se poate numi echipa cu pretenti,e o echipa surpriza,sa vezi ca paseaza cu o lejeritate uluitoare,pe tot terenul si jucatorii nostri stateau si ii invitau la pase lejere,nu simteau niciun fel de umilinta ca o echipa care acum 2 ani juca cu Avantu Parbusire si se batea la retrogradare,si care a ajuns pentru prima data in istoria ei in sferturile Cupei Romaniei,nu m-am simtit asa de revoltata niciodata,sunt sigur ca toti suporteri care iubesc aceasta echipa au simtit acelasi lucru,acea nepasare care te facea sa-ti rozi unghile de necaz ca nu jucam nimic,sunt si infrangeri al o echiap,dar vorba lu Piti,daca pierzi macar sa iesi ca un barbat dupa teren,sa sti ca tu ca jucator ai dat totul pentru echipa ta,si ca nu-ti castigi sacii aceia de bani pentru a face figuratie,cred ca aseara a fost probabil unul dintre cele mai slabe meciuri din istoria Stelei,daca continuam asa o sa incepem sa facem recorduri negative din ce in ce mai multe,si totul i se datoreaza"RASBOINICULUI LUMINI STINSE", da ati ghicit despre el este vorba... Becali,o sa distruga echipa sub ochi nostri,el vrea doar milioanele din C.L. si atat,nu-i pasa defapt ca Steaua joaca mai slab decat o echipa de Liga a3 a,eu vorbeam asera cu un prieten si i-am zis ia uite mah cica si Steaua isi permite sa bage echipa a2a:))))),mai bine baga juniori,sau prescolari,ca aia nu se faceau de ras in halul asta,a fost doar 2-0 ar putea spune uni,s-ar intreba de ce umilinta,este o mare umilinta adusa Stelei,nu uita nimeni ca si ei ne-au adus bucuri in Cupa UEFA,dar cand vezi acea nesimtire,te distruge,te macina,nu poti sa nu iti vina sa spargi ceva,te scoate din pepeni
In final nu pot spune decat sa ne ajute D-zeu sa nu mai fim asa umiliti,VOR VENI VREMURI SI MAI GRELE,NU UITATI ASEARA NU A FOST CEL MAI RAU POSIBIL,INTOTDEAUNA EXISTA LOC DE MAI RAU,UITATI-VA LA CORINTHIANS,au retrogradta,app de aceasta echipa,sunt sigur ca ar fi dispusi sa plece jucatori foarte valorosi de la ei,daca ar avea macar un pic de inima si s-ar gandi macar un pic la Steaua,Becali ar trebui sa cumpere macar un mijlocas de acolo
Salut! Eu sunt suporter rapist! Inainte sa ma injurati, vreau sa zic ca n-am intrat aici ca sa fac misto de nimeni (poate doar de Becali) si nici sa jignesc. Daca-mi permiteti, cateva pareri despre echipa voastra:
asta nu se stie daca Lacatus e antrenor sau nu,eu personal,stiu ca Lacatus,a luat o echipa UTA care retrogradase in Liga a 3 a,si a construito de la zero,si echipa juca,uite dupa ce a plecat el de acolo numai joaca nimic,oricum,vb lu Catalin,voi nu prea aveti simboluri la Rapid,si ne stim si noi vinovati,te rugam prietenos deocamdat sa numia dai replici pe acest site,care dupa parerea mea,e singuru site stelist,far vreo influenta politica sau de orice alta natura,oameni de aici posteaza gandurile lor,ce simt pe moment si asta facem si restu,ne spunem parerea,oricum e o cale de descacare psihica,decat s ate duci la meci si sa arunci cu torte sau s ate iei la omor