FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fotbal de kaka O

«123»
bad_joke07.12.2007 15:27

Vreau sa spun ca aseara m-am simtit cel mai umilit de faptul ca sunt stelist,datorita acestor "jucatori" nu-mi venea sa cred cand ma uitam la ei,aseara a fost cireasa dupa coliva,sa vezi ca o echipa de pluton,chiar daca Urziceniu e pe un loc fruntas,nu se poate numi echipa cu pretenti,e o echipa surpriza,sa vezi ca paseaza cu o lejeritate uluitoare,pe tot terenul si jucatorii nostri stateau si ii invitau la pase lejere,nu simteau niciun fel de umilinta ca o echipa care acum 2 ani juca cu Avantu Parbusire si se batea la retrogradare,si care a ajuns pentru prima data in istoria ei in sferturile Cupei Romaniei,nu m-am simtit asa de revoltata niciodata,sunt sigur ca toti suporteri care iubesc aceasta echipa au simtit acelasi lucru,acea nepasare care te facea sa-ti rozi unghile de necaz ca nu jucam nimic,sunt si infrangeri al o echiap,dar vorba lu Piti,daca pierzi macar sa iesi ca un barbat dupa teren,sa sti ca tu ca jucator ai dat totul pentru echipa ta,si ca nu-ti castigi sacii aceia de bani pentru a face figuratie,cred ca aseara a fost probabil unul dintre cele mai slabe meciuri din istoria Stelei,daca continuam asa o sa incepem sa facem recorduri negative din ce in ce mai multe,si totul i se datoreaza"RASBOINICULUI LUMINI STINSE", da ati ghicit despre el este vorba... Becali,o sa distruga echipa sub ochi nostri,el vrea doar milioanele din C.L. si atat,nu-i pasa defapt ca Steaua joaca mai slab decat o echipa de Liga a3 a,eu vorbeam asera cu un prieten si i-am zis ia uite mah cica si Steaua isi permite sa bage echipa a2a:))))),mai bine baga juniori,sau prescolari,ca aia nu se faceau de ras in halul asta,a fost doar 2-0 ar putea spune uni,s-ar intreba de ce umilinta,este o mare umilinta adusa Stelei,nu uita nimeni ca si ei ne-au adus bucuri in Cupa UEFA,dar cand vezi acea nesimtire,te distruge,te macina,nu poti sa nu iti vina sa spargi ceva,te scoate din pepeni

In final nu pot spune decat sa ne ajute D-zeu sa nu mai fim asa umiliti,VOR VENI VREMURI SI MAI GRELE,NU UITATI ASEARA NU A FOST CEL MAI RAU POSIBIL,INTOTDEAUNA EXISTA LOC DE MAI RAU,UITATI-VA LA CORINTHIANS,au retrogradta,app de aceasta echipa,sunt sigur ca ar fi dispusi sa plece jucatori foarte valorosi de la ei,daca ar avea macar un pic de inima si s-ar gandi macar un pic la Steaua,Becali ar trebui sa cumpere macar un mijlocas de acolo

Salut! Eu sunt suporter rapist! Inainte sa ma injurati, vreau sa zic ca n-am intrat aici ca sa fac misto de nimeni (poate doar de Becali) si nici sa jignesc. Daca-mi permiteti, cateva pareri despre echipa voastra:

asta nu se stie daca Lacatus e antrenor sau nu,eu personal,stiu ca Lacatus,a luat o echipa UTA care retrogradase in Liga a 3 a,si a construito de la zero,si echipa juca,uite dupa ce a plecat el de acolo numai joaca nimic,oricum,vb lu Catalin,voi nu prea aveti simboluri la Rapid,si ne stim si noi vinovati,te rugam prietenos deocamdat sa numia dai replici pe acest site,care dupa parerea mea,e singuru site stelist,far vreo influenta politica sau de orice alta natura,oameni de aici posteaza gandurile lor,ce simt pe moment si asta facem si restu,ne spunem parerea,oricum e o cale de descacare psihica,decat s ate duci la meci si sa arunci cu torte sau s ate iei la omor

costy_k1_G.07.12.2007 17:04

@ adi_steaua

M-am uitat si eu pe sondaj si ma tampit ce am vazut...cu tot respectul pentru Cobra ca jucator dar acum ce face la Steaua e o rusine.

vlad_cj07.12.2007 18:22

Dupa parerea mea, situatia la Steaua sta cam in felul urmator:

Am sa incerc sa fac o paralela, prima care imi vine in minte...sper sa intelegeti si voi unde "bat"

Un elev mediocru, de la cea mai puternica si "galonata" scoala din Romania, care face o ora de geografie pe saptamana , este trimis de catre directorul scolii, care are putere si gura mare, la Olimpiada Internationala, poate merge acolo deoarece directorul are "pile" la nivel national, si l-a ajutat pe acesta sa ia mai multe premii...Insa la nivel international directorul nu mai are ce face si elevul este umilit...Acum, dupa aceste rezultate, INSPECTORATUL, arunca vina pe pe elev, acesta insa neavand nici o vina, deoarece doar atat poate...nimeni nu se ia de director, care e principalul vinovat...Inspectoratul mai are inca o "mare" problema, cu un deputat, care vrea sa scoata o lege prin care sa interzica pauzele mari la scoala, nevazand ca scoala, odata cea mai frumoasa si mai "stralucitoare" din Estul Europei, se duce de rapa...Chiar nimeni nu se gandeste sa schimbe directorul?!

Ramane sa stabiliti voi cine este scoala, directorul, elevul, inspectoratul, deputatul etc

1uLy4Nn07.12.2007 18:30

dupa parerea mea jucatorii nu au vina...toata prostia pleaca de la FECALI care vorbeste mult prea mult si mult prea multe prostii..acesti jucatori pe care acum ii jigniti anul trecut si aqm 2 ani ii venerati...tineati wallpapere cu ei si mai stiu eu ce...ciobanul este de vina pentru tot ce se intampla..

P.S: foarte bun articolul

cody_stelistu00707.12.2007 18:48
Salut! Eu sunt suporter rapist! Inainte sa ma injurati, vreau sa zic ca n-am intrat aici ca sa fac misto de nimeni (poate doar de Becali) si nici sa jignesc. Daca-mi permiteti, cateva pareri despre echipa voastra:

1. Jocul echipei:Joaca absolut ingrozitor. Nu sunt cuvinte prea grele, dar la blazonul Stelei, echipa de acum e o mare ofensa adusa adevaratilor suporteri stelisti

2.Conducerea

Despre Gigi- omul e sonat rau, e irecuperabil, e "mai prost decat prevede legea", dar are bani cu carul si de asta isi permite orice. Cred ca va pleca de la Steaua in momentul in care va realiza ca nu-si mai poate face imagine pe seama clubului. Primul pas a fos facut, prin rezultatul de la alegeri.

Mai de mult, invidiam Steaua gandindu-ma ce noroc are cu un patron asa generos, avand in vedere proverbiala zgarcenie a lui Copos. Ei, se pare ca m-am inselat. Becali e pe punctul sa distruga Steaua, din mai multe motive, la fel de intemeiate

a) in opinia mea, Steaua are enorm de pierdut ca imagine din cauza acestui cioban. Simpla asociere a numelor Steaua-Gigi Becali reprezinta un handicap. O fi Copos zgarcit si parsiv, dar nu are discursul marlanesc, agramat, de mahala, al lui Gigi. Cu declaratiile iresponsabile pe care le face, atrage multe antipatii, e subiect de caterinca in presa, si avand in vedere ultimele "ispravi", poate e chemat si la dna

b) la Steaua, in ultimul timp, nepotismul si amatorismul a fost la el acasa. Cred ca la nici o echipa nu se facea atata caz pe tema "finul Radoi" (care in zilele lui bune e chiar un jucator bun), nepotii lui Gigi, jucatori preferati impusi cu forta antrenorului, antrenori adusi pentru. ca sunt stelisti, nu pentru ca au valoare.

Despre Argaseala si Ad. Ilie: sunt penibili, simpli servitori, dar asta se poarta in Liga I. Ce, parca Zotta e mai breaz?

3. Jucatorii au o mare parte de vina. Astia se impart in mai multe categorii

a) cei care nu au valoare de Steaua Croitoru, Nicolita, Lovin, Ov. Petre, Zaharia, etc, ii stiti voi mai bine si sunt foarte multi

b) cei care pot, dar, chiar nu stiu din ce motiv, nu joaca nimic: Badoi, Surdu, Neaga, Badea. Contrar multor opinii, eu cred ca astia chiar pot. Nu pot intelege cum un jucator care a fost timp de 3 sezoane in mod constant unul din cei mai buni jucatori de la Rapid, badoi, sa nu mai fie capabil de nimic la Steaua. La fel Surdu la CFR, Neaga inainte sa plece in Asia era f. bun, iar Badea anul trecut si la Vaslui la fel. O fi vina lor, a antrenorilor, habar n-am, dar nu se poate, dintr-o data, sa nu mai joci nimic

c) cei blazati, care abia asteapta sa plece Dica, Goian. Nu cred ca sunt de condamnat ca vor sa plece, dar sa plece mai repede pentru. ca nici nu mai joaca cum trebuie si nici nu lasa pe altii

d) cei valorosi Zapata, Emeghara, care din pacate sunt putini

4. Antrenorul

Chiar daca nu sunt experta, Hagi si Lacatus NU sunt antrenori. Puteti sa ma injurati cat vreti. Tot respectul meu, ca suporter al nationalei, pentru. cei doi, dar nu sunt antrenori. Hagi a stat vreo 2 luni, Lacatus cred ca e si el cam de atata timp. Si nimic, nici o idee, o schema tactica, ceva in jocul Stelei care sa semene a fotbal. Repriza intai cu sparta a fost un accident, ca dovada ca nu s-a repetat.

La noi, Bergodi a pus la punct debandada din jocul echipei care domnea in ultimul timp sub comanda lui R. Lucescu. Dovada, n-am pierdut nici un meci cu el si nu ne-am mai facut de ras in aparare.

Echipa mergea relativ ok cu Bergodi , dar l-au debarcat si l-au adus pe Rednic, ca sa joace mai bine. Pai la cum joaca Steaua, Lacatus trebuia deja demis. Stiu povea cu continuitatea, dar aici nu e cazul. Continuitate in non-valoare? Steaua are nevoie de un antrenor adevarat. Antrenorii romani valorosi sunt, in opinia mea Rednic, Andone, Lucestii, Boloni, Piturca, Cartu. Nu-s buni pentru. Steaua ca-s dinamovisti, rapidisti, sau ocupati? Nici un bai. Sa vina unul strain. Dar Lacatus sau Hagi? Sa fim seriosi, astia au fost pusi pentru. imagine, nu pentru. performanta. Pai atunci la noi trebuia sa fie antrenor M. Rada, ca e mare rapidist. La noi Copos si-a pus in cap suporterii cand l-a instalat pe Rednic. Dar l-a durut fix in basca. Daca echipa joaca (si noi jucam), n-au decat sa urle suporterii. Pana la urma, tot le trece, ca doar jocul echipei conteaza in primul rand

Sper ca nu v-am plictisit sau enervat prea tare. Oricum, e doar parerea unui suporter de rand.

Sper sa nu primesc un ban, dar nu ma pot abtine: HAI Steaua !!!

Atata timp cat discutam civilizat nu vei primi ban....totusi suntem pe forumul Stelei.

Chiar daca nu te injuram ,tot nu te avem la suflet dar noi stelistii si rapidistii cam suntem colegi de suferinta ,,,,,,,,,,macar voi mai jucati ceva da nu aveti norok.........si lasa vedetele alea de la Steaua si rapid ca doara nui """mare paguba"""daca joaca ungurii de la CFR si toti jegosii din Romania in Liga Campionilor pe punctele stranse de Steaua SI RAPID ,ca trebe sa recunoastem ca totusi ati strans si voi

stelistub07.12.2007 18:48

@teodora

Chiar nu inteleg rostul analizei tale.Nu ne-ai spus nimic nou si mai ales nu avem nevoie de suporterii echipei adverse sa ne rasuceasca cutitul in rana sau sa-si dea cu parerea despre gloriile steliste(v.Laca,Hagi).Daca va merge bine asta nu inseamna ca trebuie sa intrati pe site-ul NOSTRU si sa va dati cu parerea despre echipa NOASTRA,fara macar sa aiba vreo legatura cu rapidd.Din lipsa de ocupatie te-ai gandit sa ne "deschizi ochii"...stim ca urmariti Steaua cu sufletul la gura mereu,dar asta e prea de tot.Puteai sa discuti despre orice legat de cele doua echipe rivale,dar nu sa-ti dai cu parerea despre un subiect care nu te priveste si despre care nu te-a intrebat nimeni.

[/quote

Ce te-ai suparat asa mai korynna,nu prea am vazut suporterii rapidisti sa se exprime asa(fara injuraturi)mai rar vezi un suporter rapidist sa stie "romaneste"

ros-albastru4ever07.12.2007 18:50

Am ajuns bataia de joc a fotbalului romanesc...toate echipele isi doresc sa joace cu Steaua in perioada asta ca sa obtina puncte...ce a ajuns o echipa ce era inainte "regina estului Europei"...

androsteaua07.12.2007 18:52

suntem la pamant si nu reusim sa ne ridicam! aici nu e ca in box-cand esti la pamant adversarul nu se mai opreste din pumni-asta e fotbalul dar asta nu e Steaua

eusunt07.12.2007 19:54

Bai chiar asea BETI sunteti???? Ce naiba mai eu va credeam mai inteligenti...Pai la ce echipa era in teren la ce va asteptati??

Cine are curaj sa puna pariu cu mine ca batem la Ceahlaul??? Eu am curaj sa pun pariu ca cu echipa:

Rufai , Emegara,Goian,Rada,Nesu,Ov.Petre,Lovin,Banel,Dica,Neaga,Iacob

Hai punem pariul??? Daca bate Ceahlaul eu intru aici si imi cer scuze si declar ca IS BOU...dar daca Steaua bate toti astia care ati mazgalit NUMELE Steaua de dragul Siaristilor VA CERETI SCUZE PUBLIC pentru acesti jucatori NU pentru cei de la Urziceni care fara Bicfalvi,Ninu si poate 1,2 nu o sa ii mai vedem din primavara....va astept la pariu

Notorious18707.12.2007 20:53
:steagcruce: E adevarat ca nu trebuie sa uitam ca in anii trecuti ne-au adus multe bucurii dar totusi la jocul prestat si la atitudinea lor merita huiduiti!
amarel07.12.2007 21:50

teodora

Am sa incerc sa nu spun ceea ce au spus altii ceva mai sus , despre interventia ta, oricum o gasesc deplasata si fara rost, iar faptul ca iti dai cu parerea despre calitatile de antrenor ale lui Lacatus,nu face decat sa irite un adevarat stelist !!

Si fiindca veni vorba de antrenorat in Romania, sa-ti explic putin ce inseamna sa fii antrenor in tara unde cei 2 mari hoti si banditi care conduc federatia si Liga ,fac tot ce vor in materie de footbal !!

In Romania , nu devii antrenor respectat daca nu esti omul celor 2 banditi.

Vrei performante ???? ok ! stai pe lista de asteptare si faci tot ce ti se cere la momentul in care ti se cere !!! adica , mai cedezi un meci ,mai bagi un vot , etc ,etc .

exemplu: Dan Petrescu !!!! adversar pe fata al celor 2 !!! primeste fault in atac cand prtarul advers se ciocneste cu un coechipier !!!!!!! Greseala de arbitraj ???????

Razvan Lucescu ......a contorizat cineva cate meciuri a castigat sezonul trecut datorita ,,greselilor'' de arbitraj ????? va spun eu : minim 25%

La noi ajungi antrenor ,,mare'' daca esti omul celor doi nenorociti , daca nu.......tragi din greu , mai ales cu arbitrajul ....

marea nostra sansa este in noul val de antrenori care refuza sa ajunga peste noapte antrenori de succes, gen R.Lucescu, M.Rednic ,etc, si acestia ar fi D.Petrescu.M.Lacatus, Grigoras,D.Munteanu,Popa,ETC,ASTIA NU AU AVUT REZULTATE PESTE NOAPTE , au tras din greu prin diviziile inferioare ca sa invete cu ce se mananca antrenoratul asta ,si acum au rezultate , chiar daca li se pun talpi din umbra !!!

Il Soldatino08.12.2007 11:45
Bai chiar asea BETI sunteti???? Ce naiba mai eu va credeam mai inteligenti...Pai la ce echipa era in teren la ce va asteptati??

Cine are curaj sa puna pariu cu mine ca batem la Ceahlaul??? Eu am curaj sa pun pariu ca cu echipa:

Rufai , Emegara,Goian,Rada,Nesu,Ov.Petre,Lovin,Banel,Dica,Neaga,Iacob

Hai punem pariul??? Daca bate Ceahlaul eu intru aici si imi cer scuze si declar ca IS BOU...dar daca Steaua bate toti astia care ati mazgalit NUMELE Steaua de dragul Siaristilor VA CERETI SCUZE PUBLIC pentru acesti jucatori NU pentru cei de la Urziceni care fara Bicfalvi,Ninu si poate 1,2 nu o sa ii mai vedem din primavara....va astept la pariu

Sal. Ma tem ca nu ai fost foarte atent la sensul discutiilor. Analizele colegilor nostri fac referire la intreg sezonul (doar 16 goluri marcate, joc ingrozitor, eliminare din CL, Cupa Romaniei si fara sanse la titlu, 2 antrenori schimbati cu scandal si spalare de rufe in lumina reflectoarelor si un Becali din ce in ce mai bogat) in timp ce tu faci referire doar la un singur meci din luuungul sir de prestatii catastrofale. Trebuie sa mai aduc in discutie si faptul ca Steaua are in contul celor 16 goluri si "reusite" cu ajutorul adversarilor sau marcate la limita regulamentului? (Dacia Mioveni)

«123»