Salut! Eu sunt suporter rapist! Inainte sa ma injurati, vreau sa zic ca n-am intrat aici ca sa fac misto de nimeni (poate doar de Becali) si nici sa jignesc. Daca-mi permiteti, cateva pareri despre echipa voastra:
1. Jocul echipei:Joaca absolut ingrozitor. Nu sunt cuvinte prea grele, dar la blazonul Stelei, echipa de acum e o mare ofensa adusa adevaratilor suporteri stelisti
2.Conducerea
Despre Gigi- omul e sonat rau, e irecuperabil, e "mai prost decat prevede legea", dar are bani cu carul si de asta isi permite orice. Cred ca va pleca de la Steaua in momentul in care va realiza ca nu-si mai poate face imagine pe seama clubului. Primul pas a fos facut, prin rezultatul de la alegeri.
Mai de mult, invidiam Steaua gandindu-ma ce noroc are cu un patron asa generos, avand in vedere proverbiala zgarcenie a lui Copos. Ei, se pare ca m-am inselat. Becali e pe punctul sa distruga Steaua, din mai multe motive, la fel de intemeiate
a) in opinia mea, Steaua are enorm de pierdut ca imagine din cauza acestui cioban. Simpla asociere a numelor Steaua-Gigi Becali reprezinta un handicap. O fi Copos zgarcit si parsiv, dar nu are discursul marlanesc, agramat, de mahala, al lui Gigi. Cu declaratiile iresponsabile pe care le face, atrage multe antipatii, e subiect de caterinca in presa, si avand in vedere ultimele "ispravi", poate e chemat si la dna
b) la Steaua, in ultimul timp, nepotismul si amatorismul a fost la el acasa. Cred ca la nici o echipa nu se facea atata caz pe tema "finul Radoi" (care in zilele lui bune e chiar un jucator bun), nepotii lui Gigi, jucatori preferati impusi cu forta antrenorului, antrenori adusi pentru. ca sunt stelisti, nu pentru ca au valoare.
Despre Argaseala si Ad. Ilie: sunt penibili, simpli servitori, dar asta se poarta in Liga I. Ce, parca Zotta e mai breaz?
3. Jucatorii au o mare parte de vina. Astia se impart in mai multe categorii
a) cei care nu au valoare de Steaua Croitoru, Nicolita, Lovin, Ov. Petre, Zaharia, etc, ii stiti voi mai bine si sunt foarte multi
b) cei care pot, dar, chiar nu stiu din ce motiv, nu joaca nimic: Badoi, Surdu, Neaga, Badea. Contrar multor opinii, eu cred ca astia chiar pot. Nu pot intelege cum un jucator care a fost timp de 3 sezoane in mod constant unul din cei mai buni jucatori de la Rapid, badoi, sa nu mai fie capabil de nimic la Steaua. La fel Surdu la CFR, Neaga inainte sa plece in Asia era f. bun, iar Badea anul trecut si la Vaslui la fel. O fi vina lor, a antrenorilor, habar n-am, dar nu se poate, dintr-o data, sa nu mai joci nimic
c) cei blazati, care abia asteapta sa plece Dica, Goian. Nu cred ca sunt de condamnat ca vor sa plece, dar sa plece mai repede pentru. ca nici nu mai joaca cum trebuie si nici nu lasa pe altii
d) cei valorosi Zapata, Emeghara, care din pacate sunt putini
4. Antrenorul
Chiar daca nu sunt experta, Hagi si Lacatus NU sunt antrenori. Puteti sa ma injurati cat vreti. Tot respectul meu, ca suporter al nationalei, pentru. cei doi, dar nu sunt antrenori. Hagi a stat vreo 2 luni, Lacatus cred ca e si el cam de atata timp. Si nimic, nici o idee, o schema tactica, ceva in jocul Stelei care sa semene a fotbal. Repriza intai cu sparta a fost un accident, ca dovada ca nu s-a repetat.
La noi, Bergodi a pus la punct debandada din jocul echipei care domnea in ultimul timp sub comanda lui R. Lucescu. Dovada, n-am pierdut nici un meci cu el si nu ne-am mai facut de ras in aparare.
Echipa mergea relativ ok cu Bergodi , dar l-au debarcat si l-au adus pe Rednic, ca sa joace mai bine. Pai la cum joaca Steaua, Lacatus trebuia deja demis. Stiu povea cu continuitatea, dar aici nu e cazul. Continuitate in non-valoare? Steaua are nevoie de un antrenor adevarat. Antrenorii romani valorosi sunt, in opinia mea Rednic, Andone, Lucestii, Boloni, Piturca, Cartu. Nu-s buni pentru. Steaua ca-s dinamovisti, rapidisti, sau ocupati? Nici un bai. Sa vina unul strain. Dar Lacatus sau Hagi? Sa fim seriosi, astia au fost pusi pentru. imagine, nu pentru. performanta. Pai atunci la noi trebuia sa fie antrenor M. Rada, ca e mare rapidist. La noi Copos si-a pus in cap suporterii cand l-a instalat pe Rednic. Dar l-a durut fix in basca. Daca echipa joaca (si noi jucam), n-au decat sa urle suporterii. Pana la urma, tot le trece, ca doar jocul echipei conteaza in primul rand
Sper ca nu v-am plictisit sau enervat prea tare. Oricum, e doar parerea unui suporter de rand.
Sper sa nu primesc un ban, dar nu ma pot abtine: HAI Steaua !!!
Atata timp cat discutam civilizat nu vei primi ban....totusi suntem pe forumul Stelei.