FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fotbal de kaka O

«123»
gabinho06.12.2007 22:47

Ieri comentatorii au batut moneda pe faptul ca Steaua si-a menajat majoritatea jucatorilor titulari. ce mi-ar placea sa se aplice chestia asta si la suporteri si in consecinta sa le trimit la meci pe maica-mea si pe bunica-mea..ca in fond si la urma urmei sunt si ele steliste, exact ca si rezervele care s-au facut de ras ieri. anul trecut in cupa angliei arsenal si-a trimis rezervele la un meci de cupa contra lui Liverpool chiar la cormorani acasa. rezultatul? 0-6. rezervele lui arsenal au fost flamade de fotbal. ale noastre? no comment.

a scapat lumea de hitler...de stalin..de ciume si boli mai grave. scapam si noi de fecali...intr-o zi.

stelista_4everstelista06.12.2007 23:02

ai perfecta dreptate, asa ceva nu cred ca s-a mai vazut in toata istoria clubului Steaua.este jenant!!! oare ce va urma???

CaTaLiNsm StElIsTu06.12.2007 23:18

Ce sa-ti mai mananci sufletul si zilele cu acesta situatie deplorabila in care se afla "emblema fotbalului Romanesc".....degeaba ne agitam noi pe site-uri ca facem si dregem ca dor vorbele raman.Mai bine sa vorbim de"istorie" decat sa ne amaram sufletul cu ceea ce se intampla.De-ar stii Becali cata amaraciune e in sufletul meu,datorita lui,s-ar simti ultimul om din lume.......

Lucas06.12.2007 23:21

Bai ce site e asta?! Reclame Google: "cu ce mergi la curve" langa "Viata lui Iisus". Sa dreaga cineva abominatia asta.

Cat despre abominatia de echipa numita Steaua, declar public ca as bate starpiturile alea de fotbalisti care imbraca fraudulos echipamentul Stelei.

De Fecali, nu mai am forta sa mai zic nimic.

N-am vazut in viata mea pe Steaua jucand in halul asta! Rusineeeeeeeeee!!!

bodanelu06.12.2007 23:43
MERCENARII !!!

e putin spus. Un mercenar isi face treaba, fiind platit. a se vedea cazurile Zapata sau Emegara, care, sunt mercenari in adevaratul sens. sunt platiti, da isi fac treaba.

Avem o echipa de terminati ! Terminati-i ! Nu va mai duceti pe stadion ! Sa-si dea si ei seama ca ne doare bataia asta de joc Constanta. Sa plece daca nu sunt in stare de nimic bun ! Sa lase locul altora !

ca nu ne ducem noi la stadion ii intereseaza pe jucatori. pe ei ii intereseaza doar bani cu efort minim. fenteaza fotbalul si li se maresc salariile.

zodrak07.12.2007 00:07

Gata, s-a terminat. Sa nu mai plangem ca ne doare, ne durea si atunci cand se striga in difuzoare "avem Conducere!", "avem scaune noi", "avem echipa"…parca la urma era echipa, dar nu mai conteaza, a fost si ninsoare si nu se mai vedeau oameni, lopeti, secunde, steaguri sau strigate. Nu-si dadea nimeni seama atunci, nici macar cei care stiau, unde se va ajunge, si cat de repede. Uneori cancerul te omoara si in trei zile, nici macar o minune nu stii daca te mai ajuta sau nu. Mergi inainte. Strangi din pumni, inclestezi maxilarul tocmai cand vrei sa strigi…unde ai vrea sa strigi? Si ce? Exista deja site-uri specializate in din astea, nu-ti fa griji!

Dar cum spuneam, s-a terminat; eu asa simt, cel putin acum, cand vreau sa ordonez cuvintele astea intr-un fel, dar oricum le-as aranja, trec linia de sosire inaintea mea si striga Am castigat!

Rosu-albastru, doua cuvinte pe care as vrea sa le trimit sa castige totul, doua culori langa care am fost de atatea si atatea ori fericiti, rosu-albastru, onoare si devotament, bucurie si tristete mai nou, mai European, mai "in slujba crucii"…

S-a terminat. Incepe era Athos Pipera, n-am gasit alta rima, sa traiti…A inceput demult, dar nu ne-am gandit ca tocmai la noi, si tocmai acum. Nu mai avem nici un semn bun, nici o sclipire in ochi, nu mai avem mintea limpede si nici suflet sa mai credem in ceva, cum aminteam mai devreme, s-a terminat.

Sper sa revin, acum nu mai stiu.

vlad_cj07.12.2007 01:43

Unde ne e Steaua?

Frati stelisti, fie ca suntem mai tineri sau mai in varsta, fiecare din noi se poate mandri ca a crescut odata cu spiritul stelist si cu mari jucatori care au evoluat sub sfintele culori rosu-albastru. Cei mai in varsta se pot mandri ca au crescut odata cu Petschovschi,Koszka, Gh. Constantin, Voinescu, fratii Zavoda, Iosif Vigu, Lajos Szathmari, Ion Alecsandrescu,Florea Voinea, Tataru si mai sunt multi ca ei...noi, mai tineri ne mandrim ca am crescut odata cu Iordanescu, Marcel Raducanu, Piturca, Boloni, Bumbescu, Duckadam, Iovan, Lacatus, Tudorel Stoica, Balint, Hagi, Ilie Dumitrecu, si multi multi altii, adevarate glorii si simboluri ale clubului militar.

V-ati intrebat vreodata, tanara generatie de stelisti, cu ce simboluri creste?! Cu cine se pot mandri la randul lor, ca au crescut odata cu Steaua? Va spun eu....nu au cu cine...si e trist...se pot mandri ca la carma echipei e un patron nebun si paranoic...si asa se pierde SPIRITUL STELIST! si noi nu facem nimic...noi facem campanii anti-Dragomir pentru ca vrea sa distruga spectacolul din tribune, insa un nebun distruge, si o spune in gura mare, spectacolul din teren, distruge Steaua! Insa noi avem treaba tot cu jucatorii...ei ce vina au?! Poate inteleg si ei ca nu au valoare de Steaua, dar ce sa faca? sa iasa de pe teren? sunt pusi acolo sa joace cum stiu ei, si o fac, rau sau bine, nu au venit singuri la Steaua,ci adusi de cineva...problema e mai sus, problema nu e la patron, ci la CREDITOR...iar noi stam cu mainile in san, strigand "mitica la puscarie" si Steaua noastra se face de ras pe zi ce trece...daca un miting anti-Dragomir a strans cateva mii de suporteri, un miting anti-Becali ar strange mult mai multi...sunt sigur de asta...

Doar noi mai putem salva ceva...Steaua SUNTEM NOI!!

Steaua CURATA, Steaua NON-BECALIZATA!

sorinf07.12.2007 06:45

sorinf

View Member Profile

Add as Friend

Send Message

Find Member's Topics

Find Member's Posts Today, 06:42 AM Post #2

"stelist infocat"

Group: Seniori

Member No.: 10,992

Warn: (0%)

nu stiu ce sa scriu

sa scriu ca mi e scarba de cioban ca a mai terfelit inca o data istoria noastra?

sa scriu ca imi venea sa sparg televizorul caun ii vedeam pe aia ca luau la miaso Steaua?

sa scriu ca mi au dat lacrimile cand baiatul meu de 8 ani m a intrebat : tati, da de ce joaca asa prost?

sa le iau neamu in **** lu Gigi argeaseala Adi Ilie etc ???

sa bestelesc acei baieti care au purtat aseara tricoul Stelei( ca jucatori sau fotbalisti nu le pot spune)?

nu pot

mi e scarba?

va propun in schimb un sondaj

dee e la moda

care a fost cel mai slab meci al Stelei care l ati vazut vreodata

am trei propuneri si sigur veti fi de acord cu mine

1 Steaua Pandurii 0-0 acu vreo 2 sapt

2 Steaua Gloria 1-0 in wend

3 Unirea Steaua 2-0 ieri

Atentie nu vorbesc de meciurile din sezonul asta

de meciuri de prin 80-82 de cand vad eu Steaua.

o sa vedeti ca e greu sa alegeti

PS se pare ca si Laca devine incet incet umil si aservit ( Sper ca aici sa ma insel)

Scriu doar ca astept vremuri mai bune

Sorin FORZA Steaua

Sburatoru07.12.2007 07:02
Bai ce site e asta?! Reclame Google: "cu ce mergi la curve" langa "Viata lui Iisus". Sa dreaga cineva abominatia asta.

Cat despre abominatia de echipa numita Steaua, declar public ca as bate starpiturile alea de fotbalisti care imbraca fraudulos echipamentul Stelei.

De Fecali, nu mai am forta sa mai zic nimic.

N-am vazut in viata mea pe Steaua jucand in halul asta! Rusineeeeeeeeee!!!

google adds se numesc reclamele....si e continut dinamic, drept urmare genera dintr-o baza de date de catre google asupra careia adminii de la fcsteaua.ro nu prea au control...doar vin niste bani pentru site

Gaby07.12.2007 07:16

Ce s-a intamplat aseara este ingrozitor. Pur si simplu, ma durea fizic sa vad chinul acelor personaje colorate care ar trebui sa fie fotbalistii Stelei. Singura explicatie pe care o am este ca oamenii astia fac un soi de sabotaj. Pe cine saboteaza nu cred ca le este clar nici lor.

Intr-un fel, lucrurile se deruleaza bine. Sunt convins ca Becali n-o sa renunte la echipa acum. Dar daca echipa va continua sa joace la fel de prost inca un an, iar oierul nu va intra in Parlament la alegerile din 2008, sunt convins ca o va vinde. Si din cate stiu, Vantu de-abia asteapta. Daca ma uit la alte afaceri de-ale lui precum Money Channel sau Realitatea TV... eu zic ca nu e cea mai proasta treaba. Desi, evident, ideal ar fi sa fie altcineva, dar nu prea vad cine altcineva.

Un cuvant si despre antrenor: sa fim seriosi, Lacatus este o gluma de tehnician, Sigur, nu-l va contesta nimeni, dar in sufletul fiecaruia n-are cum sa nu fie prezent acest adevar.

JDERUL07.12.2007 07:32

[quote name='gabinho' .

a scapat lumea de hitler...de stalin..de ciume si boli mai grave. scapam si noi de fecali...intr-o zi.

Da, Hitler s-a sinucis la sfarsitul unui razboi caruia i-au cazut victime peste 4,5 milioane de suflete, Stalin a fost otravit de tovarasii impreuna cu care exterminase peste 8oo mii de cetateni ai URSS, ciuma, holera si alte epidemii au fost eradicate dupa ce de-a lungul secolelor au facut mai multe sute de mii de victime cu ajutorul medicinei!

Dar de ,,fecali" cum sa scapam? El nu poate initia un razboi,nu are prin preajma tovarasi care sa vrea sa-l vada mort si nici cu medicamente nu se poate pentru simplul motiv ca inca nu s-a creeat niciun medicament care sa combata prostia !

Pana una alta sa-i multumim lui D-zeu ca nu a atins png pragul de 5%in alegeri, altfel iti inchipui ce reprezentare aveam in Parlamentul Europei? Asa suferim doar noi cei 6-7 milioane de STELISTI altfel sufereau toti cei 21 milioane de romani!

CELINEE07.12.2007 08:14
La pauza, cand era 1-0 pentru Unirea , ma rugam sa nu apara SURDU pe teren, ca sa avem sanse sa egalam . Cand l-am vazut pe teren ...am fost convins ca meciul e ca si pierdut !!!!!!

Imi pare rau de Lacatus, dar cu jucatorii actuali, nici 10 ca MOURINHO, nu pot face nimic !Jumate din lot trebuie schimbat , cel putin !!!!

de aceiasi parere sunt si eu.tot lotul sa fie schimbat.vai de noi

CNCT07.12.2007 08:43
Unde ne e Steaua?

Frati stelisti, fie ca suntem mai tineri sau mai in varsta, fiecare din noi se poate mandri ca a crescut odata cu spiritul stelist si cu mari jucatori care au evoluat sub sfintele culori rosu-albastru. Cei mai in varsta se pot mandri ca au crescut odata cu Petschovschi,Koszka, Gh. Constantin, Voinescu, fratii Zavoda, Iosif Vigu, Lajos Szathmari, Ion Alecsandrescu,Florea Voinea, Tataru si mai sunt multi ca ei...noi, mai tineri ne mandrim ca am crescut odata cu Iordanescu, Marcel Raducanu, Piturca, Boloni, Bumbescu, Duckadam, Iovan, Lacatus, Tudorel Stoica, Balint, Hagi, Ilie Dumitrecu, si multi multi altii, adevarate glorii si simboluri ale clubului militar.

V-ati intrebat vreodata, tanara generatie de stelisti, cu ce simboluri creste?! Cu cine se pot mandri la randul lor, ca au crescut odata cu Steaua? Va spun eu....nu au cu cine...si e trist...se pot mandri ca la carma echipei e un patron nebun si paranoic...si asa se pierde SPIRITUL STELIST! si noi nu facem nimic...noi facem campanii anti-Dragomir pentru ca vrea sa distruga spectacolul din tribune, insa un nebun distruge, si o spune in gura mare, spectacolul din teren, distruge Steaua! Insa noi avem treaba tot cu jucatorii...ei ce vina au?! Poate inteleg si ei ca nu au valoare de Steaua, dar ce sa faca? sa iasa de pe teren? sunt pusi acolo sa joace cum stiu ei, si o fac, rau sau bine, nu au venit singuri la Steaua,ci adusi de cineva...problema e mai sus, problema nu e la patron, ci la CREDITOR...iar noi stam cu mainile in san, strigand "mitica la puscarie" si Steaua noastra se face de ras pe zi ce trece...daca un miting anti-Dragomir a strans cateva mii de suporteri, un miting anti-Becali ar strange mult mai multi...sunt sigur de asta...

Doar noi mai putem salva ceva...Steaua SUNTEM NOI!!

Steaua CURATA, Steaua NON-BECALIZATA!

BINE GRAIT! Ce dor imi e de echipa aia cu Toni Dobos,Filipescu,Panduru,Ilie Stan,Adi Ilie,Galca....offfffff si acum depindem de niste caraghiosi care nu pierd nici o ocazie sa ne faca de ras.Alexandrescu, Voinescu UNICI!Nu mai pupam asa ceva.Ne-am "pricopsit" cu un cioban paranoic si daca nu se gaseste nici unu sa-i faca de "petrecanie" nu mai scapam de el.Foarte multi, printre care si eu, se identifica fie din ce in ce mai putin fie deloc cu aceasta echipa a lui Becali.

mirceaor07.12.2007 09:06

"Pe voi de Steaua

Va doare- n p#@$

Mercenarii, mercenarii !"

"Pleaca din Ghencea !

Ciobane pleaca din Ghencea!"

Atat am avut de spus.

sauce07.12.2007 09:37

Offf jocul Stelei e din rau in mai rau si iar rau....conducerea nu e conducere ....jucatorii ,care sunt accidentati ,care au plecat de mult si tot ce a mai ramas este aproape nimic...se tot flutura pe la televizor jucatori ca Armenteros si Camus care nu au demonstrat pe nicaieri nimic...in timp ce echipa si-a sapat mormantul si acum trage pamantul peste ea ,Creditorul clubului facea donatii pe la nu stiu ce canale TV...Adrian Ilie spune ca ii se pare normala eliminarea Stelei din cupa (asta nu stiu cum a jucat el la Steaua dak lui i se pare normal, ca cel mai de renume club din Romania ,sa se zbata in mocirla mijlocului clasamentului)Argaseala ataca CFR-ul de parca ei ar fi devina ca atacul din ziua de azi e cel mai slab din istorie...Sa speram totusi ca Lacatusi o sa inventeze o cadere in careu care sa salveze echipa asta in minutul 90 al decaderii sale....Doamne Ajuta ...Hai Steaua!!!

Il Soldatino07.12.2007 09:55

Buna ziua,

cine v-a injurat pe site-ul stelisti.ro? La cine faceti referire? (sincer nu se intelege prea bine si nu vreau sa se simta cineva vizat).

Numai bine

Catalin

Quetzalcoatl07.12.2007 10:23

De la o vreme, la fiecare meci al Stelei si dupa, parca am un deja-vu. Jocul este execrabil, declaratii de toata jena a celor din conducere, indignarea noastra de pe site si dorinta de-al vedea mort in chinuri pe cioban.....in rest.......NIMIC.

Cand vom lua atitudine?

Unii lideri din galerie si acoliti lor sunt manjiti, de nu putem initia un protest mai organizat pe Ghencea, da' nu numai ei sunt stelisti ci si cei de la tribuna 1, II.....neaparat trebuie sa ne dea cineva tonul la scandari? Nu vreau sa asistam impasibili la distrugerea Stelei. Parca am fi dinamovisti, nu altceva. Trebuie sa luam atitudine neaparat! Ne mobilizam cu duiumul doar la show urii -kitch: artificii, brad record bla bla. Offffffffff, suntem niste "mioritici"

eddie the 'ead07.12.2007 10:58

Trebuie sa luam atitudine neaparat! Ne mobilizam cu duiumul doar la show urii -kitch: artificii, brad record bla bla. Offffffffff, suntem niste "mioritici"

Pai da. Ia sa zica unul ca face miting anti-Becali si da fiecarui participant cite o bomboana, o maslina, un leu, ceva de pomana... Sa vezi cum se aduna poporul...

Cipper07.12.2007 11:07

Imi poate explica si mie cineva ce a vrut sa demonstreze Golanski atunci cand i-a luat mai bine de un minut sa-si lege sireturile? A fost singura faza care m-a enervat aseara. Pe baiatul asta il apreciam sincer. Insa indolenta lui de aseara m-a enervat la culme. Cumva vroia sa protesteze in vreun fel anume? Nu-l interesa ca Steaua era condusa? Nu am reusit sa inteleg. Din imaginile oferite de televiziune am vazut ca nici Lacatus nu intelgea prea bine ce se intampla si banuiesc ca d-aia l-a si schimbat...

teodora07.12.2007 11:24

Salut! Eu sunt suporter rapist! Inainte sa ma injurati, vreau sa zic ca n-am intrat aici ca sa fac misto de nimeni (poate doar de Becali) si nici sa jignesc. Daca-mi permiteti, cateva pareri despre echipa voastra:

1. Jocul echipei:Joaca absolut ingrozitor. Nu sunt cuvinte prea grele, dar la blazonul Stelei, echipa de acum e o mare ofensa adusa adevaratilor suporteri stelisti

2.Conducerea

Despre Gigi- omul e sonat rau, e irecuperabil, e "mai prost decat prevede legea", dar are bani cu carul si de asta isi permite orice. Cred ca va pleca de la Steaua in momentul in care va realiza ca nu-si mai poate face imagine pe seama clubului. Primul pas a fos facut, prin rezultatul de la alegeri.

Mai de mult, invidiam Steaua gandindu-ma ce noroc are cu un patron asa generos, avand in vedere proverbiala zgarcenie a lui Copos. Ei, se pare ca m-am inselat. Becali e pe punctul sa distruga Steaua, din mai multe motive, la fel de intemeiate

a) in opinia mea, Steaua are enorm de pierdut ca imagine din cauza acestui cioban. Simpla asociere a numelor Steaua-Gigi Becali reprezinta un handicap. O fi Copos zgarcit si parsiv, dar nu are discursul marlanesc, agramat, de mahala, al lui Gigi. Cu declaratiile iresponsabile pe care le face, atrage multe antipatii, e subiect de caterinca in presa, si avand in vedere ultimele "ispravi", poate e chemat si la dna

b) la Steaua, in ultimul timp, nepotismul si amatorismul a fost la el acasa. Cred ca la nici o echipa nu se facea atata caz pe tema "finul Radoi" (care in zilele lui bune e chiar un jucator bun), nepotii lui Gigi, jucatori preferati impusi cu forta antrenorului, antrenori adusi pentru. ca sunt stelisti, nu pentru ca au valoare.

Despre Argaseala si Ad. Ilie: sunt penibili, simpli servitori, dar asta se poarta in Liga I. Ce, parca Zotta e mai breaz?

3. Jucatorii au o mare parte de vina. Astia se impart in mai multe categorii

a) cei care nu au valoare de Steaua Croitoru, Nicolita, Lovin, Ov. Petre, Zaharia, etc, ii stiti voi mai bine si sunt foarte multi

b) cei care pot, dar, chiar nu stiu din ce motiv, nu joaca nimic: Badoi, Surdu, Neaga, Badea. Contrar multor opinii, eu cred ca astia chiar pot. Nu pot intelege cum un jucator care a fost timp de 3 sezoane in mod constant unul din cei mai buni jucatori de la Rapid, badoi, sa nu mai fie capabil de nimic la Steaua. La fel Surdu la CFR, Neaga inainte sa plece in Asia era f. bun, iar Badea anul trecut si la Vaslui la fel. O fi vina lor, a antrenorilor, habar n-am, dar nu se poate, dintr-o data, sa nu mai joci nimic

c) cei blazati, care abia asteapta sa plece Dica, Goian. Nu cred ca sunt de condamnat ca vor sa plece, dar sa plece mai repede pentru. ca nici nu mai joaca cum trebuie si nici nu lasa pe altii

d) cei valorosi Zapata, Emeghara, care din pacate sunt putini

4. Antrenorul

Chiar daca nu sunt experta, Hagi si Lacatus NU sunt antrenori. Puteti sa ma injurati cat vreti. Tot respectul meu, ca suporter al nationalei, pentru. cei doi, dar nu sunt antrenori. Hagi a stat vreo 2 luni, Lacatus cred ca e si el cam de atata timp. Si nimic, nici o idee, o schema tactica, ceva in jocul Stelei care sa semene a fotbal. Repriza intai cu sparta a fost un accident, ca dovada ca nu s-a repetat.

La noi, Bergodi a pus la punct debandada din jocul echipei care domnea in ultimul timp sub comanda lui R. Lucescu. Dovada, n-am pierdut nici un meci cu el si nu ne-am mai facut de ras in aparare.

Echipa mergea relativ ok cu Bergodi , dar l-au debarcat si l-au adus pe Rednic, ca sa joace mai bine. Pai la cum joaca Steaua, Lacatus trebuia deja demis. Stiu povea cu continuitatea, dar aici nu e cazul. Continuitate in non-valoare? Steaua are nevoie de un antrenor adevarat. Antrenorii romani valorosi sunt, in opinia mea Rednic, Andone, Lucestii, Boloni, Piturca, Cartu. Nu-s buni pentru. Steaua ca-s dinamovisti, rapidisti, sau ocupati? Nici un bai. Sa vina unul strain. Dar Lacatus sau Hagi? Sa fim seriosi, astia au fost pusi pentru. imagine, nu pentru. performanta. Pai atunci la noi trebuia sa fie antrenor M. Rada, ca e mare rapidist. La noi Copos si-a pus in cap suporterii cand l-a instalat pe Rednic. Dar l-a durut fix in basca. Daca echipa joaca (si noi jucam), n-au decat sa urle suporterii. Pana la urma, tot le trece, ca doar jocul echipei conteaza in primul rand

Sper ca nu v-am plictisit sau enervat prea tare. Oricum, e doar parerea unui suporter de rand.

Sper sa nu primesc un ban, dar nu ma pot abtine: HAI Steaua !!!

Atata timp cat discutam civilizat nu vei primi ban....totusi suntem pe forumul Stelei.

adi_steaua07.12.2007 11:44

Aprecieri Teodora!

Cum stai cu dragostea?

:smile:

ma uit la un sondaj: Aveti incredere in activitatea lui Adrian Ilie ca manager general?

600 dintr-un nr de 1700 adica aprox 35% spun ca da.

Opinie. Daca avem 35-40% care cred ca Adrian Ilie este un manager bun la Steaua, inseamna ca avem 35-40% de suporteri imbecili. Acestia cred eu, inca ii dau credit si ciobanului. Vreo 20 % s-au saturat...5% sunt cumparati(se stiu ei) ...deci raman 40% care doresc performanta dar nu alaturi de zdreanta. Mult prea putini...cred ca este inceputul sfarsitului.

Il Soldatino07.12.2007 12:11

Sal.

Am inteles gestul tau, apreciez interesul si pe alocuri pertinenta argumentelor, dar sa stii ca aici nu facem acte de caritate si nici nu suntem atat de binevoitori cu acei useri care intra si ne murdaresc site-ul cu postari de incurajare a altor echipe (rAPID inca nu a ajuns la nivelul de rivala a Stelei).

Om fi noi acum necajiti si oarecum vulnerabili pe fondul neputintei favoritilor nostri, dar asta nu inseamna ca lasam garda jos. In plus, e posibil ca in aceste momente grele sa ne indreptam amaraciunea subiectiv, iar tu sa ne stai in cale. De aceea, te rog calduros sa te abtii in viitor de la acest tip de "iesiri" sau sa incerci sa-ti educi colegii de pe site-urile rapidului pentru ca acolo ar fi nevoie mai mare de o persoana atat de bine intentionata si - de ce sa nu presupun corect - educata.

un weekend placut

Catalin

korynna07.12.2007 12:23

@teodora

Chiar nu inteleg rostul analizei tale.Nu ne-ai spus nimic nou si mai ales nu avem nevoie de suporterii echipei adverse sa ne rasuceasca cutitul in rana sau sa-si dea cu parerea despre gloriile steliste(v.Laca,Hagi).Daca va merge bine asta nu inseamna ca trebuie sa intrati pe site-ul NOSTRU si sa va dati cu parerea despre echipa NOASTRA,fara macar sa aiba vreo legatura cu rapidd.Din lipsa de ocupatie te-ai gandit sa ne "deschizi ochii"...stim ca urmariti Steaua cu sufletul la gura mereu,dar asta e prea de tot.Puteai sa discuti despre orice legat de cele doua echipe rivale,dar nu sa-ti dai cu parerea despre un subiect care nu te priveste si despre care nu te-a intrebat nimeni.

ULTRASZ0R07.12.2007 13:02
De la o vreme, la fiecare meci al Stelei si dupa, parca am un deja-vu. Jocul este execrabil, declaratii de toata jena a celor din conducere, indignarea noastra de pe site si dorinta de-al vedea mort in chinuri pe cioban.....in rest.......NIMIC.

Cand vom lua atitudine?

Unii lideri din galerie si acoliti lor sunt manjiti, de nu putem initia un protest mai organizat pe Ghencea, da' nu numai ei sunt stelisti ci si cei de la tribuna 1, II.....neaparat trebuie sa ne dea cineva tonul la scandari? Nu vreau sa asistam impasibili la distrugerea Stelei. Parca am fi dinamovisti, nu altceva. Trebuie sa luam atitudine neaparat! Ne mobilizam cu duiumul doar la show urii -kitch: artificii, brad record bla bla. Offffffffff, suntem niste "mioritici"

Bine ca noi cantam impotriva lu jegu ala si voi ne huiduiati acum cand se vede ca aveam dreptate CA DE CE NUMAI FACEM ASA ?! plm de capete sa nu vaploua in gat ce aveti ....... ia vedeti puteti sa va bateti voi tribunele fara peluze cu el ? ca noi suntem jegurile societatii ...frustratii ... bla bla ... hai ciao amice.......

steado07.12.2007 13:35

Faptul ca exista unii ca teodora, interesati de ce se intampla la Steaua, denota si un lucru bun.Dovedeste ce mult inseamna Steaua in fotbalul romanesc.Pe mine de exemplu, nu ma intereseaza deloc ce se intampla cu celelalte echipe, ce framantari interne au ele, de multe ori nici echipa nationala nu-mi trezeste un interes deosebit.Pentru mine (si banuiesc majoritatea stelistilor) exista doar Steaua.

Greseala teodorei,insa, e ca a uitat vechea zicala, ca "rufele murdare se spala in familie".O regula elementara de bun simt.

«123»