FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fotbal de kaka O

«123»
fcsteaua.ro06.12.2007 20:44

Umilinta. Iata o situatie cu care am inceput sa ne obisnuim. Daca ar trebui redactat un manual referitor la bunele practici in a strica o echipa de fotbal, atunci scriitorul acesteia ar trebui sa fie d-l Becali. In compensatie s-ar putea redacta si-un manual de afaceri pentru a prezenta un model de succes pe spatele unui brand sportiv. Inca o partida in care am privit spectacolul sportiv, dar fara nicio implicare din partea favoritilor nostri. Mai mult, am fost ridiculizati.

Pentru a nu stiu cata oara, Cupa a fost sacrificata tocmai pentru a ne concentra mai bine sa ne facem de ras in campionat si poate poate cu vreo doua trei blaturi sa prindem un loc doi atat de drag unuia care face afaceri pe numele Stelei.

"Jucatorii sunt obositi" Iata o gogomanie a unuia care nu s-a saturat sa ne stoarca matele prin greata pe care ne-o induce ori de cate ori apare pe "sticla". D-apoi cum dracu sunt atat de obositi odata ce nu s-au marcat decat 16 goluri in acest sezon, iar "vitezistii¨ :)) s-au intrecut in a primi cartonase rosii sau faulturi care sa-i scoata pentru doua trei etape din circuit.

Becali a reusit sa faca ceea ce nu au putut de-a lungul zecilor de ani rivalii nostri cu lungi tentacule in fosta Militie si Securitate si - mai nou - rivalii rapidisti. Distrugerea Stelei, coborarea acestei grupari din fruntea fotbalului romanesc la nivel de echipa de pluton.

Pentru prima data nu-mi mai doresc ca Steaua sa urce in clasament in vederea ocuparii acestui loc doi. Sochez? Nu ar fi cazul. Anul trecut m-am bucurat de ocuparea pozitiei secunde gandind ca tot parcursul slab a fost un accident si - foarte important - ca banii care vor intra pe filiera Champions League in visteria clubului ne vor transforma in acea superechipa pe care ne-a promis-o mincinosul natiei romane. Din pacate acei banuti au umplut punguta unui singur om, iar eu m-am rezumat - vai Doamne - sa dau vina pe Olaroiu.

In prezent, cel mai usor este sa dai vina pe jucatori. Si pe antrenor. Totusi, nu trebuiesc uitate cateva aspecte:

1. acesti fotbalisti au jucat fotbal in trecut si ne-au daruit clipe frumoase;

2. fotbalisti ca Badoi, Croitoru si Surdu facea partide bune la echipele de la care au venit;

3. echipa Steaua a jucat la fel de prost si in urma cu un sezon determinandu-ne sa concluzionam - GRESIT - ca problemele s-ar numi doar Stoica si Olaroiu.

Este usor sa gasim vinovati acum. Este la indemana sa acuzam si sa huiduim dar nu trebuie sa uitam faptul ca suntem stelisti, ca suntem suporteri. Iubim aceasta echipa, iubim culorile si nu uitam clipele frumoase pe care le-am petrecut cu ocazia jocurilor bune facute de favoritii nostri. Badea si Iacob sunt praf in acest sezon, ar merita dati afara cu cate un sut in fund personalizat, dar ce te faci daca problema tine de vestiar si de influenta distrugatoare a diabolicului patron?

Acum becalistii si png-istii (inca il mai adulati imbecililor?) poate vor motiva ca nu Becali a jucat in acest inceput de sezon, dar contraargumentele sunt simple: el a fost acela care si-a permis sa refuze jucatori motivand ca are un lor de 24 de karate (unde esti tu Gurita?), el l-a alungat pe Hagi argumentand ca se va implica de unu' singur la echipa, el s-a autodeclarat antrenor, el a fost acela care a izolat Steaua in peisajul fotbalistic din Romania. In aceste clipe imi musc mainile de ciuda gandind ca probabil cel mai tehnic jucator pe care l-am avut vreodata in campionatul Romaniei si de doua ori mai bun decat orice fotbalist stelist in clipa de fata - a se citi Elton - a fost alungat tot de acest personaj. Pentru ca brazilianul era mai iubit si pentru ca era mai scump.

Daemien06.12.2007 20:52

Sunt de parere ca multi dintre jucatorii care sunt la Steaua in acest moment nu mai au ce cauta la echipa! Zici sa nu dam vina pe jucatori, dar cine joaca in teren? Nu ma intereseaza sincer cine si cum au jucat la echipele anterioare! La Steaua in acest moment nu confirma! Concluzia: Echipa a 6-a!

Cat despre cioban: sunt de acord cu tine! Sa plece! Duca-se in pustie! Moartea sa il imbratisheze!

Lacatus: din nefericire este singurul nevinovat! Bietul om, sper din toata inima sa nu fie crucificat ca Hagi! E unul dintre singurii oameni de la Steaua care e SUPORTER ADEVARAT al NUMELUI Steaua! Sa le fie rusine celor care il jignesc dupa acest meci!

Poate mai avem o sansa! Dar nu cu acesti jucatori penali!

Hai Steaua!

brada06.12.2007 20:53

sanatatea a avut mai multe suturi spre sau pe poarta ca noi ... sanatatea e ae ae =)) ... pe bune acum suntem umiliti de o echipa venita de 2 ani in a e incredibil ala nare onoare sa plece odata ? ...

AmuntBoy06.12.2007 20:55

Adi Ilie dupa meci

"Este o infringere normala dupa aspectul jocului. Cred ca a fost penalty la Zaharia si eliminare automta, dar aceasta nu scuza infringerea noastra. Nu imi pare rau ca am bagat echipa a doua. O sa vedem in iarna daca a fost gresita campania de transferuri. Vom vedea daca jucatorii sunt sau nu de Steaua".

nu intelege nimik el

dragos_drlsteaua06.12.2007 20:57

Ce dreptate avea MM cand a zis ca nu vrea sa asiste la autodistrugerea echipei...

Cui ne-ai lasat MM-ule?

G3sTaPo06.12.2007 20:58

MERCENARII !!!

st_194706.12.2007 21:01

Cataline ai pus punctul pe "i" ..altceva nu cred ca este de comentat.

Ovidiu_IASHI_Steaua06.12.2007 21:02
Ce dreptate avea MM cand a zis ca nu vrea sa asiste la autodistrugerea echipei...

Cui ne-ai lasat MM-ule?

mda...cam asa e :-<

brada06.12.2007 21:03

e o chestie ... de ce nu putem cotiza la club cum e la Barcelona ... sa plece zdreanta asta caresi castiga voturi cu dracu si cu saracii si isi bate joc de noi imprumutand clubu'

si Meme a avut dreptate cand a zis ca Steaua lui nu se chinuia cu urziceniu acu mikele' trebuie apreciat asa cum era el

I.N.Money06.12.2007 21:05

Sau nu vrea sa inteleaga

In alta ordine de idei suntem martorii neprivilegiati a probabil celei mai slabe echipe a Stelei Bucuresti din intreaga sa grandioasa istorie,a unui lot adunat dupa chipul si asemanarea maimutei din Pipera.

Pentru Steaua nu mai exista viitor atat timp cat acest personaj isi face simtita prezenta in jurul unui club unde au jucat oameni cu onoare precum Jenei,Alecsandrescu sau "Apollozan".

Din pacate Steaua nu mai are pic de mandrie in ea , cum se spune pe aici : de acum a ramas doar AFC Becali.

shack3r06.12.2007 21:12

Acum sunt condamnati sa castige campionatul . Din Liga Campionilor au iesit rusinos,si presimt ca o sa mai traim o umilinta la Londra. Din cupa au iesit si mai rusinos,penibil chiar . Oricum,nu au ce cauta niciunul in Ghencea.Nici jucatori,nici sclavii Adi Ilie si Argaseala,nici marele conducator absolut al neamului roman. Doar Lacatus sa ramana si sa creeze o echipa in spiritul Stelei

stefan85206.12.2007 21:13

Sunt de acord cu tine, dar au si jucatorii partea lor de vina. Macar nu l-am mai vazut pe Lovin azi in teren. Nu stiu de ce se insista atat cu Iacob care nu face absolut nimic. Mai bine baga un copil de la Steaua 2.

Nu stiu ce se mai poate salva din sezonul asta, dar poate e mai bine sa nu prindem nici UEFA.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce ne va face Arsenal. :unsure:

amarel06.12.2007 21:29

La pauza, cand era 1-0 pentru Unirea , ma rugam sa nu apara SURDU pe teren, ca sa avem sanse sa egalam . Cand l-am vazut pe teren ...am fost convins ca meciul e ca si pierdut !!!!!!

Imi pare rau de Lacatus, dar cu jucatorii actuali, nici 10 ca MOURINHO, nu pot face nimic !Jumate din lot trebuie schimbat , cel putin !!!!

predatorpulse706.12.2007 21:29

Le urez numai bine jucatorilor si conducatorilor acestei noi Steaua,si anume Fc Steaua,pentru ca duc clubul spre cele mai inalte culmi...ale penibilului. Cum zic si userii de mai sus,aceasta este CEA MAI SLABA echipa din istoria Stelei,nu neaparat ca rezultate ci ca joc. Bineinteles ca n-am apucat sa vad toate echipele Stelei din istorie dar nu cred ca a mai fost una care sa joace atat de slab,nici cea care s-a batut la un moment dat la retrogradare(in primii ani ai Stelei) nu cred ca avea un joc atat de slab.

Echipa lui Piturca pare stelara acum ,un fel de "Real Madrid" pe langa acesti penibili care avea in primul 11 mai multi fotbalisti pe metru patrat decat are tot lotul acum,chiar daca a stat prost la rezultate.Pai doar florentin Dumitru care s-a pierdut pe drum era mai bun decat Nicolita+Croitoru+surdu la un loc. Si asta e doar un exemplu. Va zic eu,in 2 ani o sa plangem nu dupa echipa in perioada MM,ci mai inapoi,dupa cea a lui piti,o sa cautam repere din ce in ce mai departe in istorie.

Lasand gluma la o parte,va rog sa nu mai injurati jucatorii,am avut si eu o asemenea perioada cand ma luam de anumiti fotbalisti,dar nu ii injuram. Mai tarziu mi-am dat seama ca strigand la jucatori ca Nicolita,Lovin,ov Petre,zaharia,Iacob,Badea,Croitoru,surdu sa joace fotbal e ca si cum i-ai zice unui impotent "hai ba nu-ti vine si tie o erectie". Daca nu au cu ce,nu au cu ce.

La antrenori nu mai ma bag,Steaua nu a mai avut antrenori de cand a plecat Protasov,insa e adevarat ca de un an jumatate nici lot nu mai avem,ce sa mai zic de echipa. Injurati-i cat vreti pe Hagi,pedrazzini,Lacatus si oricine va urma,rolul lor e pur decorativ pentru ca nu au materie prima

Singurii care sunt de injurat sunt "conducatorii",Jiji si sclavii lui,Argaseala si Ilie. Stiti cum conduce acest club Jiji? ca o plantatie si el e stapanul. Clasica e faza cu MM,cum a zis Jiji ca el va ramane singurul patron al lui MM,de parca MM era vreun sclav care scapase dar ramanea cu trauma de a fi lucrat la cioban. Oricum e clar ca trebuie sa ai mari resurse de pupincurism ca sa fii in management la Steaua.

Asa ca va rog,de oriunde ati fi,fie ca sunteti in peluze,tribune,pe nocturna,oriunde,puneti tunurile pe Jiji si pe conducatori,injurati-i,luati-i la bataie,nu stiu orice,asa ceva nu se mai poate,suntem rasul ligii 1. Nu numai ca nu mai avem fata de campioni,dar isi bat joc de noi toti din Liga 1,suntem "prostii satului",suntem penibili. Nu credeam ca o sa vad vreodata momentul rusinos in care vom lua 2 batai in acelasi an de la Urziceni,taranii din tribunele lor vor face ole-uri si sa strige ironic "unde e Steaua?".

Am ajuns la fund. Suntem 0 in acest moment,vrem nu vrem orice echipa din prima Liga poate sa ne bata,si am avea mari emotii cu jumatate din divizia B. Daca nu se face ceva(din pacate suporterii nu pot sa faca management,ei pot doar sa sustina echipa) din partea "managementului" in maxim 2 ani,cu aceasta echipa o sa retrogradam. Nu glumesc,hai sa spunem ca revin plesan si Radoi,daca nu sunt in forma? Ce daca pleaca iavob si inca vreo 2-3? Mijlocul o sa ii revina tot lui ov Petre,atacul va fi format de niste baieti luati la reducere de Jiji,iar apararea va fi expusa din nou la atacurile echipelor adverse.

SA VA FIE RUSINE!!!!

ATI FACUT DIN Steaua O ECHIPA OARECARE,PANARAMELOR!!!

CIOBANE PLEACA DRACU DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

gabriel_04pyb06.12.2007 21:42

"CUM VA PLACE?" Era titlul unui spectacol pe scena Teatrului National? Iata ca am ajuns sa intreb suporterii Stelei despre jocul echipei! Daca suntem multumiti de jocul echipei, atunci mai bine ne ducem acasa, bagam picioarele in ligheanul cu apa rece si ne gandim ca mai sunt 26 de zile pana la Revelion! Sunt unii care cred ca daca ne numim suporteri, ultrasi, bla-bla-bla, trebuie sa fim si prosti! Sa ne astupam ochii si urechile si sa nu vedem ce se intampla de fapt pe dreptunghiul verde. Ei bine, de fapt pe mine chiar acest aspect ma intereseaza! Nu vreau sa fiu calcat in picioare de un incult care se joaca cu sentimentele mele, care n-are nici 3 clase primare, dar e mare fan al Stelei! Daca te multumesti stimabile, cel care ma injuri pe site-ul "stelisti.ro" cu jocul echipei din acest sezon, inseamna ca te uiti la alt meci! N-ai nici macar simtul raspunderii sa-ti postezi numele sau ID-ul pe site. Preferi sa folosesti niste adjectivesi invective care te caracterizeaza. Vrei sa stii echipa care a castigat CCE in 1986? Pai hai sa ti-o spun bai desteptule: Duckadam-Iovan, Bumbescu Belodedici,Barbulescu- Majearu, Boloni, Balint, Balan- Lacatus, Piturca. A mai intrat in repriza a II-a Iordanescu, iar in prelungiri, Radu II.

Tu pe unde erai la ora aia? Asa ca nu poti emite pretentii lacunostinte despre o echipa care aducea glorie Romaniei pe timpurile alea de rahat SI-MI SPUI MIE CA SUNT SUPORTER DE PALMARES.....??????????

Nu polemizez cu nimeni care nu cunoaste altceva decat violentele verbale si mai ales fizice! Daca nu poti face o analiza pertinenta a ceea ce se intampla in aceasta perioada in curtea Stelei, nu avem de ce sta de vorba! Cine are de gand sa nu ia atitudine fata de jocul si atmosfera din cadrul echipei, n-are decat sa se limiteze la injuraturi si pumni impartiti in stanga si-n dreapta! Pe mine ma intereseaza jocul echipei, spectacolul care lipseste cu desavarsire si faptul ca dezamagirea este foarte mare! ATAT! Restul........ mai vedem la iarna!

papillon06.12.2007 21:52

Inca ceva Catalin: Lacatus a bagat in teren echipa a doua, exact cum i-a dictat patronul. Eu nu ma grabesc insa, ca altii, sa-l fac sluga, pres, etc. De ce? Tocmai pentru ca este foarte greu sa lucrezi cu patronul, in special impotriva lui. Rezultatele obtinute de Steaua nu cu mult timp in urma sunt fantastice, in raport cu managementul de care a avut parte clubul.

Daca pe multi ratarea unei calificari in finala UEFA i-a umplut de rusine, ce mai ziceti acum? Cand exact la mijlocul sezonului Steaua este afara din toate competitiile: campionat, Europa, cupa Romaniei. Bineinteles, in iarna va fi inceputa reconstructia echipei - lol, ce gluma buna

dr.adrian906.12.2007 21:55

moooie afc Becali

dax4706.12.2007 22:06

Jucatorii sunt niste "obositi" ! Niste terminati ! Au dat de bani si s-au plafonat total. Ii intereseaza doar sa supravietuiasca la Steaua si atat. Ii doare-n pix de performantze, de traditie, de suporteri, de mandrie, etc. Sau poate ca vor sa-l exaspereze pe oier prin jocurile proaste si infrangerile lant. Dar prea putin plauzibil acest scenariu. Mai degraba prima varianta.

Avem o echipa de terminati ! Terminati-i ! Nu va mai duceti pe stadion ! Sa-si dea si ei seama ca ne doare bataia asta de joc Constanta. Sa plece daca nu sunt in stare de nimic bun ! Sa lase locul altora !

Alin B.06.12.2007 22:10

Din pacate, Fiara in care mi-am pus atatea sperante, nu s-a dovedit a fi decat un mielusel in turma ciobanului. Asa simt eu. Vreau din tot sufletu sa mai cred in Laca, dar parca e tot mai greu.

f_torres06.12.2007 22:11

Dumnezeule mare ce meci de toata rusinea....cred ca acest meci a fost cel mai slab din istoria clubului Steaua Bucuresti !!!!! mai am intalnit asa meciuri slabe pe vremea lui Piturca atunci cand se insista pe jucatori ca mitrita, fl Dumitru , pompiliu Stoica

Dar ce s a intamplat in aceasta seara intrece orice limita a bunului simt si a imaginatiei umane....sa nu fii in stare sa dai in mizeria aia de minge macar ca aceasta sa ajunga la poarta adversa...asa ceva chiar este jenant pana la Dumnezeu si inapoi....

Oricum orice s ar intampla noi vom fi alaturi de Steaua pana la moarte si dupa ea!!!!!!!!!!!!

FORZA Steaua FORZA CAMPIONII

dax4706.12.2007 22:15

Asta e. Download-ati meciurile Stelei de referinta si uitati-va la ele, ca altele n-o sa mai vedeti in viitorul apropiat. Va fi din ce in ce mai rau cu echipa asta de terminati.

Mori fecalule, mori ! In chinuri !

educatoru06.12.2007 22:19

"Fotbalistii vor sa demonstreze ca rezultatul din campionat, cu Unirea, a fost un accident. Vom aborda cu toata seriozitatea partida de joi, cu Unirea, si ne dorim un rezultat cat mai bun", a spus Lacatus......lol asa ramaneau treburile daca nu-si baga ``sfantul`` coada !!!

Bundy06.12.2007 22:21

Cand facem un miting anti-Becali????? Ce altceva mai e de facut? Trebuie sa protestam intr-un mod cat mai vizibil, sa fie clar pentru toata lumea cine este vinovat. Nu sunt jucatorii, tot ei au jucat f. bine in alte dati, nu e de vina nici antrenorul-suntem la al treilea sezonul acesta, si jucam la fel de prost-, nu de vina nici participarea in CL care nu ne-a obosit jucatorii, si nici nu i-a demoralizat caci am fost la pamant in mai toate meciurile din aceasta competitie, de vina suntem noi daca nu luam atittudine acum!

Wally06.12.2007 22:30
Adi Ilie dupa meci

"Este o infringere normala dupa aspectul jocului. Cred ca a fost penalty la Zaharia si eliminare automta, dar aceasta nu scuza infringerea noastra. Nu imi pare rau ca am bagat echipa a doua. O sa vedem in iarna daca a fost gresita campania de transferuri. Vom vedea daca jucatorii sunt sau nu de Steaua".

Adrian Ilie e penibil...

puiu mordasan06.12.2007 22:33
:steagcruce: Ca de obicei un articol foarte bun si la obiect! Dar.....cui foloseste!?! Noi ne spargem capetele,noi intram in pamant de rusine,noi ne consumam nervii de pomana si in afara de-a latra la luna(scuzati-mi expresia) ce putem face? Jucatorii sunt penibili ca sa nu zic de-a dreptul indolenti,spiritul Stelei a disparut de mult si cred ca mai traieste doar pe acest site,iar echipa administrativa este o gluma proasta!!! Cireasa de pe tort este oierul luminat si uite unde s-a ajuns! Sunt de 35 de ani stelist si nu-mi amintesc o umilinta mai mare ca asta de acum cu Urziceniul...Am mai avut in istorie "accidente" dar rezultatul de azi n-a mai fost accidental!!! (accident a fost ca am pierdut doar cu 2-0) Una peste alta am ajuns o echipa de pluton,cu jucatori mediocri,care manjesc tricoul care-l imbraca! Poate ne-a venit si noua randul sa suferim! Mai bine jucam de aici inainte cu juniorii,macar ei sunt mandri de tricoul pe care-l imbraca.....FORZA Steaua!!!
«123»