Deci poate o sa fiu contestat dar deacuma incolo imi doresc ca Steaua sa piarda toate meciurile poate asa o sa plece ciobanul si uni vor inceta sa viseze.Si daca pentru Lacatus era importanta cupa ce plm nu a jucat cu echipa normala?
Deci poate o sa fiu contestat dar deacuma incolo imi doresc ca Steaua sa piarda toate meciurile poate asa o sa plece ciobanul si uni vor inceta sa viseze.Si daca pentru Lacatus era importanta cupa ce plm nu a jucat cu echipa normala?
sincer,nu imi vine sa cred ca ciobanul va mai scoate 2-3 milioane sa aduca ceva jucatori(1,2)!a dat prea mult in vara,sia luat tzeapa cu majoritatea...sia luat tzeapa din CL ca nu a adunat mai nimic...deci e cam imposibil!Si uite asa,se duce cel mai prost campionat din istoria Stelei!pierdem cupa,campionatul...nu tu Liga...vai de noi!
si badoi vrea sa plece de la Steaua..
(
pacat de echipa asta...
cum zicea cineva de mai sus.. ms Jiji acum stim si noi cum e sa tzii cu o echipa de pluton..
Steaua nu joaca absolut nimik... Zeroooooooo
Mie dor de ce juca pe vremea lui Protasov...
Offf, hai Laca, hai Steaua....
offffffffff DOAMNE.....
eu nu cred ca asta e a doua echipa a Stelei (cred ca a III-a), a doua pare a fi cea cu care jucam meci de meci in Liga I........ : angry:
ASTEPT GLORIA DE ALTA DATA...... Forza Steaua
mai bine dea antena 1 diverstis show, ca tot dreq ala era...caterinc de conducere, antrenori, jucatori...
si galeria caterink.... auzi ``ole....ole.....ooooole.....oooooooole...``
nu ai auzit pe aia noua ca ei "canta petru culori nu pentru conducatori"
cel putin aia din nord
cred ca pentru pretul corect ar fi in stare sa cante si colinde pentru Becali
incredibil..........inca un sezon ratat.....PATRONU ***** ! de ce isi bat joc pokemoni astia de echipa noastra?!?
Atentie la limbaj.
Doare Doamne, Doare Foarte Tare.Nu mai pot de rusine... AFARA Becali!
La ce echipa e in teren..nici retrogradata din C nu o batem...varzaaaaaa
de ce plm nu a bagat barem Steaua 2 barem de ce se incearca sa se readuca la viatza mortzii astia??
galeria e de tot rasu la fel ca si echipa,eu am impresia ca si galeria si echipa au acelasi patron.
Ati auzit ceva scandari la adresa ciobanului,ceva de genu Gigi bekli la **** Gigi bekli,eu nu cred ca au scandat asa ceva.
nu ai auzit pe aia noua ca ei "canta petru culori nu pentru conducatori"cel putin aia din nord
cred ca pentru pretul corect ar fi in stare sa cante si colinde pentru Becali
prietene nu mai vb prostii.....1-topicul este despre meci 2-NU STII CE VB;)
baietii sunt demoralizati rau.parerea mea este ca NU AVEM ANTRENOR.trebuie unul care sa stie sa le vorbeasca,nu sa tipe si sa injure.pacat,ne umileste sobolanul asta,care gesticuleaza la fiecare fault si se crede mare stelist.parerea mea este ca acum trebuie sa fim alaturi de echipa,la greu,sa depaseasca momentul asta.daca l-am avea pe Protasov si Elton......ehe,am fi departe
Laca, ce dezamagire... Cat de prost am fost ca am crezut in tine.
deci asta e galeria *****,puteti sa ma injurati domnilor ultrasi puteti sa-mi dati ban domnilor administratori dar cu tot respectul pentru ca sunteti stelisti ca si mine SUNTETI DE KKT,mai bn mergeti la palat cu colindatul.
limbajul te rog
Asta nu e Steaua noastra...asta e o gluma proasta!!! Nu se poate asa ceva...din echipa de azi doar Cristocea ce a mai miscat...in rest...plecati...v-ati gresit meseria mercenarilor!!! SUNTETI PENIBILI!!! Mi-e scarba de ei...
MORI, CIOBANE!!!
Fratilor...e de rau...ciobanul nu stie fotbal...s-a luat dupa unul ca MM si a bagat bani in jucatori acolo unde au iesit comisioane de bagat in buzunar...si daca ai bani in cont si nu te mai intereseaza ce faci pe teren...inseamna ca sa terminat cu Steaua...cine vine acum la Steaua se gindeste ca daca intra pe teren sunt batuti toti inainte sa inceapa meciul.
badoi,Badea,Croitoru,zaharia,vatca nu au ce cauta la Steaua
si mai sunt pe langa ei
pacat de bicfalvi ca il foloseste inchizator
baiatul e mijlocas ofensiv
ar fi pacat sa ajunga ca Nicolita din jucator ofensiv in petarda defensiva
p.s. ciobane mori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
parerea mea e ca am fost norocosi optimilor cupei Romaniei...
daca cadeam noi cu sanatatea Cluj, cred ca ne scoteau aia....
asa mai bine ne scot astia, cica sunt pe 3 in A...
chiar ne iau si la misto, mai au un pic si incep cu malaiase in calcaiase....
Calcatear o masina Becali.... FERICIT AS FI SA TE VAD IN TRON !
Am ajuns sa ne faca "suporterii" unui club ca si Unirea Urziceni ole-uri?????????Ma ce naiba am ajuns?????!!!!!!!!DUMNEZEULE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BAI ********* CU CE DREPT VB VOI DE "GALERIE"?UNII DINTRE NOI NE-AM SACRIFICAT DESTUL DE MULT pentru GALERIE,SUNT SUPER MULTI BAIETI CARE PUN SUFLET SI pentru CARE ASTA E UN STIL DE VIATA SI ACUMA VENITI VOI ******** SA VA DATI MARI SA ************** CA NUMAI PE NET SUNTETI IN STARE SA VB
administrator?inchide topicu sau da-le ban pentru ca iar se va ajunge la discutii....
Nu mai jigni partenerii de forum....nu esti singurul care este suparat
Da-o dreaq de cupa... bine ca mergem ceas in campionat :tongue: