echipa noastra e o gluma proasta . ![]()
echipa noastra e o gluma proasta . ![]()
Acum 2-3 ani ma intrebam "cum o fi sa tii cu echipa de duzina,care joaca prost si nu bate pe nimeni?"...Acu' stiu cum e...
Bravo Frate!!! Exact astea sunt trairile! Nu stiam cum sa le numesc dar asa e cum zici tu...
Vesti bune:
-a intrat surdu
-e 0-2
Vai de mama noastra...
2-0 si este de abia la jumatatea meciului, ma intrebat la Londra ce o sa facem? Cu Arsenal sper macar sa fim condusi DOAR cu 2-0 pana in min 45!
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
TURMA ,adunarea ,,,,va credeti vedetee ma ???menajati rezervele ma nu prima echipa ....adica stai !!! miam adus aminte ca nici aia nu joaca nimic .........
DRAGI suporteri cine nu o fost deacord sa se bage echipa de juniori in teren so inselat amarnic.................................HAHALERELORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Vrem performanta, fara implicarea ta, bai zdreanta! Mori oierule, mori! Numai asa scapam de tine si de clica ta de gunoaie! Iti bati joc de sufletul a milioane de oameni cu interesele tale! Mori oierule! pentru tine nu conteaza onoarea, traditia si istoria unui club! Sa te bata Dumnezeu ca ne-ai facut zile amare si rushine de abia mai putem cara!
Bah ce credeam ca s-a rupt surdo-muto! O beleam fara el!
Asa poate scapam doar cu 2-0
Mi-e sila, mi-e scarba, mi-e o lehamite pe care nu cred s-o fi simtit-o vreodata la vizionarea unui meci al Stelei! Asta cu siguranta nu e Steaua ci o echipa de adunaturi care poarta cu rusine fara margini un tricou, pe care il intineaza cu mizeria din sufletul lor! Scriu aceste randuri la pauza meciului din cupa cu Urziceniul si-mi fac nervi degeaba. Nu mai am nicio speranta. Am ajuns sa-mi fie rusine ca de 30 de ani tin cu si la o echipa care ma dezamageste pe zi ce trece!
Nu. Cu siguranta asta nu e echipa mea. Este echipa unui om care face ce face si scufunda sentimentele mele ros-albastre intr-o mocirla fara de sfarsit! Am ajuns la capatul rabdarii! Destul! Lasati-ma sa imi petrec restul vietii fara fotbalul din Ghencea daca se va continua in acest fel! Vreau sa ma eliberez de orice sentiment care ma tinea langa castigatoarea Cupei Campionilor! Nu neaparat performantele m-au facut sa-mi leg destinul cu Steaua ci jocul sau!
Domnilor din conducerea Stelei! Mai vreti sa aveti suporteri alaturi de echipa? Mai vreti sa faceti performanta la Steaua? Atunci trageti linie, schimbati jucatori, antrenori, ce vreti voi, in primul rand schimbati-va pe voi daca e nevoie si incepeti sa construiti o echipa care sa semene cu Steaua mea!
Si stiti ceva? DUCETI-VA DRACULUI CU TOTII! Nu ma meritati, nici pe mine, nici pe miile de suporteri care sufera pentru voi, care va imbuibati cu sute de mii de euro , iar noua ne tremura sufletul in noi pentru un crez care e numai al nostru, nu si al vostru!!!!!!
Golanski e un mare dobitoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu imi vine sa cred ca a facut prostia asta!
tocmai i-a dat ciobanului motiv sa il dea afara.
ce naiba a fost in mintea lui?!
Becali vedeate-as in mormant cu tot cu dorel, cu romeo si cu toate investitiile tale.
mi se face greata de ce vad la TV...
cum poate distruge un cioban cel mai mare club din Romania ...
si e doar vina noastra, a romanilor ,pentru. ca un astfel de personaj a aparut in vietile noastre...
Iti doresc o moarte lunga si chinuitoare cretinule !!!
Badea mij stg??????????????
m-am lamurit si cu Laca...
Scuze ca postez de 2 ori asa repede ..da ati vazut ce a facut Zaharia????
Cum plm au ajuns terminatii astya fotbalisti dumnezeule...trebuiau sa se duca la balet, la dansuri, table,sah.........deci meciul se transforma in emisune de divertisment....
Golanski e un mare dobitoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu imi vine sa cred ca a facut prostia asta!
tocmai i-a dat ciobanului motiv sa il dea afara.
ce naiba a fost in mintea lui?!
face special, doar doar de-o pleca din jegul de la Steaua. Pai Golanski e jucator pe bune, el are perspective in fotbal, nu ca ratatii de colegi ai lui care au atins apogeul carierei la rahatu asta de echipa, bani multi si fotbal din P***!
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
TURMA ,adunarea ,,,,va credeti vedetee ma ???menajati rezervele ma nu prima echipa ....adica stai !!! miam adus aminte ca nici aia nu joaca nimic .........
DRAGI suporteri cine nu o fost deacord sa se bage echipa de juniori in teren so inselat amarnic.................................HAHALERELORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Nu ai de ce sa fii suparat pe jucatori, ei atat pot!!! Asta e valoarea Stelei acum...
mai bine dea antena 1 diverstis show, ca tot dreq ala era...
caterinc de conducere, antrenori, jucatori...
si galeria caterink.... auzi ``ole....ole.....ooooole.....oooooooole...`` ![]()
E de inteles ca zilele lui Golanski la Steaua sunt numarate!Lacatus,saracu,nu are nici o vina deoarece astia sunt fotbalistii pe care ii are!Badea e praf...bine macar ca a reusit sa dea un sut pe poarta in min 60!dureros!
sunt curios de cate ori va cadea Badea astazi si cate dueluri va castiga fara sa cada!!!! ![]()
Sincer sa fiu nu stiu ce se intampla la aceata echipa. Steaua n-a jucat numic tot sezonul acesta. Iar despre Unirea-Steaua nu inteleg de ce jucam cu echipa a doua. Poate Lacatus nu stie, dar cupa era cel mai usor de castigat, ca la campionat nu mai avem nici o sansa. La Steaua nu joaca nimic nici "titularii", dapai unu ca Surdu si alti oameni ai lui Becali. Suntem varza. Dupa un sezon ca asta nici nu-mi vine sa mai ies din casa. Sper ca cei din conducere si mai ales jucatori sa se mai gandeasca la noi, cei care ii sustinem si care ragusim dupa fiecare meci. Macar atat sa faca si ei!!!
Jenant...mor de rusine!Astazi,Urziceniul ne-a umilit!N-am avut o ocazie!Nici UNA!
Ura
Suntem oficial ce-a mai proasta echipa din "Cupa" Romaniei...Joaca ca in curtea scolii -.- Ne conduc cu 2-0 si arbitru mai tine si cu noi mie rusine -.-.....PLEACA CIOBANULE!!
yey cat p`aci sa luam si`al 3-lea gol uraaaaaaaaaaaaaaaaa E VINA TA CIOBANULE!!!
cireasa de pe tort...badoi out
Crapidistul de Badoi a luat rosu...ne dau 5 astia!
FMM, bara, nu putea sa fie gol? s-o luam rau, rau de tot?
ce caterinca de jucatori, rosu la badoi, debandada la echipa, desfintati-va gunoaielor!!!
ne trebuie :
1.investitor
2.echipa
3.antrenor
la acest moment noi n-avem nici una din astea deci nush de ce se mai mira cineva de circul de la TV