Inca un meci, inca o infrangere. 3-0 pentru Urziceni.
Nu cred ca mai e ceva de comentat...decat sa-i "multumim" ciobanului pentru "viitoare" transferuri
Nu este echipa a doua...este a 2-a spre a 3-a
))))) exact!..nici rezerve nu avem:))
este 1-0 pentru Urziceni min 19.....Noi n-am tras inca pe poarta,iar Unirea ataca...ataca...
1:0 nu ma mire deloc.
asta nu e Steaua....................
hehe..fara Dica nu avem nici o idee de atac:(..cat o sa ne lipseascA...
1:0 nu ma mire deloc.
asta nu e Steaua....................
Nici macar Steaua 2 nu ar trebui sa fie.
SUNTEM PRAF...abia astept sa vina pauza competionala..avem 80% din echipa paraf...
lasa-ne Laca te iei de cel mai adevarat fundas dreapta din tara..
singuru fotbalist din echipa a 2-a
golanski isi bate joc, Baciu e penibil, Iacob si zaharia parca nici nu sunt pe teren...
ce plm cauta Iacob titular?...nu inteleg
gasim si noi 11 baieti cu inima mare, ne facem fca Steaua, si o luam de jos din divizia onoare, iar in 4 ani ajungem in Liga 1 si jucam sigur mai bine decat adormitii astia
Mare echipa, mari jucatori, mare antrenor si super finantator!
Baaaai, sintem cele mai mari verze din Liga lui mitica, cuvintele sunt de prisos, VARZA, VARZA, VARZA!!!
record in istoria Stelei....
45 minute nici un sut LA poarta, ce sa mai zic pe poarta
M-am saturat de cioban.Vreau sa dispara de la Steaua cat mai repede.M ars de la Steaua zdranta de om ce esti . Nu te intereseaza cupa pe tine ca nu aduce bani.Asta vrei tu numai bani .f m matii.
record in istoria Stelei....45 minute nici un sut LA poarta, ce sa mai zic pe poarta
Te inseli,recordul e inca detinut de Oli,din primavara,cand a "reusit" cateva meciuri fara sut pe poarta!
In ultimul timp imi zic, aproape meci de meci: mai rau nu se poate! Dar, uite ca...
Nimic, nimic, nimic...
Doamne, iarta-ne! Fie-ne tzarana usoara!
sa il omoare cineva pe comentatorul pi..i ala cu voce groasa de la ant 1... e cel mai mare antistelist...
@aditud -stai ,nu te grabi cu prohodul,ca mai avem de suferit...
Nu ne lasa Jiji sa murim repede,vrea sa o facem in chinuri!...
Bai baieti daca Fecali a zis ca nu-l intereseaza cupa astia ce dreaq sa faca? joaca si ei ce au invatat...adica nimik. Asta e noi suntem Steaua si nu intereseaza cupa! Ce de kkt am ajuns! Inainte ne bateam si pentru cupa si pentru campinat la fel acum de cand cu Fecali care vrea banii din CL nici UEFA nu ne mai intereseaza, cand de fapt nici pe U Cluj nu batem! Performanta nu o sa facem niciodata! Asta e.....
Batem. 3-0
Mda...si marmota inca invelea ciocolata!Adica noi nu suntem in stare sa dam 2 goluri intr-un meci cu Pandurii,si o sa batem Unirea cu 3-0!Revinotzi te rog!
Imi este ciuda ca nici Unirea nu joaca cu prima echipa(cel putin 3 titulari sunt pe banca) si la noi se vede ca nu este nici o idee de joc!
Nu il inteleg pe Golanski de ce face ceea ce face!Cum a putut sa astepte aproape 1 min pana sa executa acea lovitura libera!!???!Vai de noi ce jucatori avem!Or fi ei fotbalisti,dar astazi nu joaca fotbal,ci anti-fotbal si din cate se pare unii dintre ei anti-Steaua!!!Poate e si asta un inceput!
Stie cineva ce scria pe acel banner care l-au confiscat jandarmii?Vad meciu pe net si se tot intrerupe si am ratat acea faza!
Citez:"jucatorii Stelei ar trebui sa joace ca niste jucatori de fotbal ce sunt!".
Forza Steaua!Hai baieti!Batem 2-1:D
Parerea mea e ca in a doua repriza sa bage juniorii...mai ales in atac. Ar face treaba mai buna ca Zaharia/Iacob! Pacat de ceea ce a fost Iacob acum 2 sezoane...trebuiesc motivati altfel in afara de bani, dar vad ca nimeni nu e in stare. In mintea ciobanului doar banii pot motiva omul, dar asa gandesc primitivii.
ce slab mai e si golanski ala ![]()
daca jucam cu vatca titular cum se vroia prin vara in loc de Zapata
acum eram scosi de lubin si era pe locul 10 la vreo 25 de pct de Cluj
e cea mai slaba campanie de trasferuri de vara din istorie
si cand nu s-a luat nimik si s-au vandut vreo 5-6 tot era o campanie buna de achizitii ![]()
Mda...si marmota inca invelea ciocolata!Adica noi nu suntem in stare sa dam 2 goluri intr-un meci cu Pandurii,si o sa batem Unirea cu 3-0!Revinotzi te rog!Imi este ciuda ca nici Unirea nu joaca cu prima echipa(cel putin 3 titulari sunt pe banca) si la noi se vede ca nu este nici o idee de joc!
Nu il inteleg pe Golanski de ce face ceea ce face!Cum a putut sa astepte aproape 1 min pana sa executa acea lovitura libera!!???!Vai de noi ce jucatori avem!Or fi ei fotbalisti,dar astazi nu joaca fotbal,ci anti-fotbal si din cate se pare unii dintre ei anti-Steaua!!!Poate e si asta un inceput!
Stie cineva ce scria pe acel banner care l-au confiscat jandarmii?Vad meciu pe net si se tot intrerupe si am ratat acea faza!
Citez:"jucatorii Stelei ar trebui sa joace ca niste jucatori de fotbal ce sunt!".
Forza Steaua!Hai baieti!Batem 2-1:D
Ai auzit de caterinca?
Este 1-0 pentru Urziceni, insa important e ca Golanski s-a incheiat la sireturi. ![]()
Acum 2-3 ani ma intrebam "cum o fi sa tii cu o echipa de duzina,care joaca prost si nu bate pe nimeni?"...
Acu' stiu cum e...