FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cineva sa faca ceva!

«123»
The Flyer05.12.2007 16:42

eeeeeee,romanul e prost si sarac!si eu sunt sarac,da' nu sunt prost!ce sa facem cu oierul?sa-l ***** in gura!in fiecare zi!da' avem cu cine?!?

Controleaza-ti limbajul

Kekea05.12.2007 16:49

Adevar pur ce scrie in articol.Eu raman de parere ca daca nu va exista un singur lider de galerie nu se va putea face mare lucru in privinta sporirii efectului si amplitudinii protestelor impotriva creditorului.Dar acest lucru este practic imposibil acum...

AdrianUltras2505.12.2007 17:06

Kekea

un singur lider de galerie dar care sa nu poata fii cumparat...ca daca nu....

DT05.12.2007 17:16
Nu are nici o legatura cantatul pe toptoptop. S-ati aduc aminte ca ultrasii au fost cei care au cantat prima oara acel cantec? Si in fond asta e problema la suporterii Stelei? Ca se ridica in picioare pe Scooter?

da, dar problema este ca ultrasii nu o mai canta acum. mai mult, aceasta melodie a fost cantata in vremurile cand jucam prin Cupa UEFA, iar Steaua mergea bine cu Becali, Stoica si Olaroiu la conducere. vremuri deja apuse. ne pregatim sa schimbam, dar mentalitatea ramane invechita. nu melodia in sine este problema, ci cum gandesc oamenii.

covasna_szaby05.12.2007 17:31

eu as vrea sa ma inscriu in AISS dar toata treaba cu posta romana este aiurea

da-ti un numar de fax unde se pot trimite cererile

Kekea05.12.2007 17:38
Kekea

un singur lider de galerie dar care sa nu poata fii cumparat...ca daca nu....

Ar fi frumos, dar deja incepem sa visam.Daca nu e cumparat e amenintat...posibilitatile creditorului sunt aproape nelimitate.

Kreator05.12.2007 17:39

Eu am fost abonat la Steaua in ultimii 3 ani, insa in sezonul 2007 - 2008 nu am mai fost la nici un meci pe stadionul Steaua. Si nici nu cred ca am sa merg la vreun meci prea curand.

De ce?

Simplu: sunt scarbit de ceea ce se intampla la Steaua.

Sunt scarbit de tot ceea ce reprezinta acest cioban lipsit de educatie si bun simt, imbogatit in aceasta tara in care hotii care devalizeaza banci, care fura milioane de euro, care iau in mod ilegal intreprinderi sau terenuri de la stat, nu patesc absolut nimic, iar o femeie care era acuzata ca a furat o rata (se pare ca rata trecuse prin gard de la vecini) face puscarie 3 ani cu executare.

Sunt scarbit de argatii de genul lui Argaseala, pe care nu il voi uita niciodata cum prezenta cu mare ingamfare noul sistem de intrare pe stadionul Steaua, acela cu grilajele metalice.

Mai avea putin Argaseala si ne punea si botnita la intrarea pe stadion, o botnita stransa bine lpeste gura, sa nu il putem injura pe cioban....

Sunt scarbit de faptul ca nu au fost puse asta vara in vanzare abonamente la Peluze (desi eu am stat la T II, nu mi se pare normal sa nu pui in vanzare abonamente pentru ca nu vrea Principele Cacareaza I de Pipera - cine e el Dumnezeu?).

Mai apoi (la meciurile din CL se rugau de suporteri sa vina la meci, lasau intrarea femeilor si copiilor libera... Ha, ha!

Cat despre proteste, parerea mea este urmatoarea:

Din partea liderilor de galerie este imposibila organizarea unor proteste...

Chiar daca ar, vrea tot ar fi imposibil...

Si daca liderii de galerie ar fi (sa zicem) pe fata impotriva ciobanului, atunci cu siguranta ei ar avea mari probleme...

Probabil ca zmarandescu nu ar avea nici o retinere sa ... se faca util ciobanului...

Cred ca intelegeti ce spun.

Retardatului ii va fi usor sa scape de cativa lideri ostili lui.

Ce nu poate controla retardatul?

Pai nu ar putea controla 28.000 de oameni care ar scanda impotriva lui.

Atunci nu ar putea face nimic.

Nici toti zmarandestii lui, si nici toti angajatii BGS nu ar avea ce face in acest caz.

Si protestele ar trebui sa inceapa din tribune, nu de la peleuze, sau macar nu de la liderii de galerii.

Dar, asa cum merg lucrurile acum, este greu de crezut ca se va intampla ceva....

In schimb sambata trecuta am fost la un meci de hockei:

?Steaua - SPORT CLUB MIERCUREA CIUC 3-0

HOCHEI In cel de-al doilea meci al etapei a X-a a Ligii Nationale, Steaua a învins-o pe Sport Club cu 3-0 (2-0, 0-0, 1-0). Dupa ce în prima întâlnire ros-albastrii au obtinut victoria pe final, 5-4, aseara acestia s-au aflat în permanenta la conducerea jocului. In ton cu Ziua Nationala, la debutul partidei întregul patinoar ?Mihai Flamaropol? a rasunat în acordurile imnului national. Spectacolul a fost completat de Ilie Nastase, care a intrat pe gheata pentru a da lovitura de începere.?

Destul de putina lume la meci, poate ca doar un sfert din capacitatea patinoarului.

Meciul a fost foarte bun, Steaua a jucat excelent ?

Biletul de intrare a avut un pret mai mult simbolic: 1 LEU.

E drept ca dincolo (la Unirii) a fost mai ieftin, ca doar a fost moca!

De aia la patinoar tribunele erau trei sferturi goale, iar la Unirii se calcau in picioare si isi pierdeau copii prin multime?

Despre proteste:

Nu stiu ce sa zic.

Spuneti si voi ce propuneri aveti?

Eu unul am sa merg la patinoar.

Veniti si voi, macar la meciurile mai importante, sau macar la cele cu Sport Club Miercurea Ciuc.

Poate facem ceva (in afara de dat in taste si stat pe net).

"Suporterii?

Ma doare in palarie de suporteri!

Dar nu am palarie!"

_gigi _becali, creditor Steaua Bucuresti

bobbo red-blue05.12.2007 17:40

as vrea enorm sa vin si sa tip alaturi de voi dar nefiind in tara ma conform cu statul in fata pc-ului si citesc mesajele voastre pe forum.Si vreau sa va spun ca tresar cand vad cate un mesaj in care se cere un protest in masa,dar ma calmez cand vad ca ramane fara consecinte.Si nu invinui pe nimeni si nici nu vreau sa ma scuz...asa suntem noi romanii

DT05.12.2007 17:44

ce vreau eu sa spun este ca desi jumatate dintre suporterii aflati pe stadion protesteaza, cealalta inca se poarta ca si cum totul este bine si frumos (aplauze si alte exemple, toptoptop sau strigatul numelui mare la prezentarea echipei, la apelul crainicului, sau chiar al lui Iacob la golul cu gloria, desi a fost autogol clar). pai cum sa strigam cu toti Iacob cand noi suntem foc si Para pe ei? cum sa il chemam pe Badea la salut (Steaua-Slavia, dar atunci a fost o alta situatie, echipa a fost incurajata normal), cand omul clar nu stie sa loveasca mingea? ii vrem cu capete sparte, dar le strigam numele? ideea este ca nu toti suporterii urmeaza actiunile ultrasilor, este foarte greu sa protesteze tot stadionul atunci cand jumatate din el are impresia ca totul e bine. sper sa ma fac inteles! eu ii respect pe toti suporterii, indiferent de opinia lor, chiar si pe The Flyer care ma ia la misto!

ssinpadureacualune05.12.2007 19:06
Steaua e a ciobanului, a verilor lui, a nepotilor lor , a urmasilor lor, si a urmasilor urmasilor lor.

noi ?

doar oi platitoare de bilete.

de fapt, mai degraba, privitoare la televizor, caci in ultima vreme nu prea mai merge stelistul de rand la stadion.

si, da, recunosc.

eu sunt din acea categorie.

astept sa vad daca se schimba ceva.

si cand se va schimba o sa merg din nou pe stadion.

dar doamne fereste de implicare directa.

nici gand.

pentru ce sa ma expun?

pentru ce sa stau in frig ca prostul?

pentru ce sa dau o caruta de bani pe bilete in ChL?

nu, vere, sunt (tele)spectator de TV, seminte si bere...

De ce?

Mi se pare mai rational asa...

Nu mai am 20 de ani, nici macar 25 sau 27 nu mai am, si prioritatile devin altele...

poate daca mai eram student mi-as fi scuipat plamanii pe Ghencea, cum faceam odinioara..

Desi nu sunt convins, pentru ca pe atunci mergeam acolo fiindca aveam ce vedea.

Cred ca daca perioada de acum ar fi fost atunci, as fi stat linistit prin camin si as fi jucat carti sau m-as fi uitat la Vacanta Mare....

Hai sa fim seriosi...

Meseria de suporter nu e pentru noi, cei ce odata simpatizam Steaua.

Steaua a murit, iar echipa lui Becali ma lasa absolut indiferent.

Noroc ca mai e site-ul asta, caci altfel nu mai exista NIMIC din fostul spirit stelist.

Nici macar Lacatus sau Ilie, care arata potential de a se metamorfoza asa cum galeriile nu-si puteau inchipui vreodata...

E-he, ce rau e sa nu ai creier mai deloc...Te poti transforma oricand intr-un Argaseala sau un Ilie, sau un Olaroiu, sau un Predrazzini...

Sau poate nu despre creier este vorba...

Bag mana in foc ca m-as metamorfoza si eu si chiar si voi, cei fanatici, daca in balanta ar fi vreo 5-10 mii de euroi pe luna... Ce daca vin de la cioban, important ar fi ca vin, nu?

Piramida lui Maslow spune clar - intai propria piele si apoi idealurile asemenea sustinerii eterne a unei echipe de fotbal si, doar nu ne-om opune noi parerilor oamenilor de stiinta...

Nu-i asa mai baieti?

Tare mi-as dori sa fiu atat de bogat sa fac experimentul (cu voi, cei care sunteti tentati sa sustineti ca ati refuza banii multi ai lui Becali) :)

P.S.

Va rog respectuos sa nu ma injurati daca ma considerati un samantar ratat sau daca nu sunteti de acord cu parerile mele.

Va asigur ca a existat o vreme cand eram un "stelist infocat", asa cum ma catalogheaza, complet eronat, acest forum...

1.Steaua e a tuturor stelistilor,nu a rudelor lui.

2.Noi?...suntem Steaua...

3.D 3x "pentru ce"...pentru Steaua..ce a mai ramas din ea.

4.Varsta nu e o scuza...cu cat inaintezi in varsta cu atat ai mai multe posibilitati de a te implica...bani,minte...etc

5.A fi suporter nu e o meserie,pentru ca daca practici o meserie t astepti sa fi platit...aici faci totul pentru culori,fara a avea alte dorinte decat daruinta celor ce joaca in culorile noastre.

6.Steaua nu a murit,este tot acolo...insa trebuie salvata.

7.In mod sigur experimentul tau ar esua,chiar daca ai putea sa-l faci,daca l-ai face cu suporteri adevarati.

8.Sa fi sigur ca acest site te catalogheaza "stelist infocat" in mod eronat.

andyro05.12.2007 19:08

Unii dintre voi nu au inteles nimic din articolul lui greco.

Toti sunt scarbiti, nu mai calca in Ghencea pana nu pleaca Becali, le e greata de ceea ce se intampla, si protesteaza...prin absenta. Cand s-a schimbat ceva prin inactivitate ?

Nu aveti nici o garantie ca se va schimba daca veniti pe stadion si protestati, fiecare in felul lui. Dar aveti garantia ca daca stati acasa, totul va ramane asa cum este acum.

Are Ovidiu un motto foarte potrivit in semnatura - "Tot ceea ce este necesar pentru ca raul sa triumfe sunt oamenii buni care nu fac nimic.". Meditati la el data viitoare cand vreti sa stati acasa.

Bodanel05.12.2007 20:15
Are Ovidiu un motto foarte potrivit in semnatura - "Tot ceea ce este necesar pentru ca raul sa triumfe sunt oamenii buni care nu fac nimic.". Meditati la el data viitoare cand vreti sa stati acasa.

De fapt varianta corecta este : "Tot ceea ce este necesar pentru ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic" dar cred ideea e aceeasi. Uitati-va la inceput in filmul Boondock Saints ca spune ceva foarte destept preotul ala la inceput.

Puscau05.12.2007 20:53

Eu sincer as vrea sa vad maine la stiri...Protestul fanilor STELISTI a dat roade..iar ciobanul "has left the building"...ar fi de vis..

fsoica05.12.2007 21:36
Unii dintre voi nu au inteles nimic din articolul lui greco.

Toti sunt scarbiti, nu mai calca in Ghencea pana nu pleaca Becali, le e greata de ceea ce se intampla, si protesteaza...prin absenta. Cand s-a schimbat ceva prin inactivitate ?

Nu aveti nici o garantie ca se va schimba daca veniti pe stadion si protestati, fiecare in felul lui. Dar aveti garantia ca daca stati acasa, totul va ramane asa cum este acum.

deci propui sa mergem la meciuri, da?

si apoi, ce idei mai ai ?

xDaJACKALx05.12.2007 22:56

Ba sunteti nebuni reclama cu marirea penisului si langa Viata lui Isus :blink:

cristian8605.12.2007 23:08

Traim in epoca lui fecali gugal !

Traiasca informatia !

Si ne miram de ce totul se duce de rapa, fiindca nu mai exista valori veritabile ci doar pragmatism scarbos si rezultate cu orice pret.

vlad_cj06.12.2007 00:45

chiar ca e deplasat...alt loc nu le-ati gasit? inteleg reclamele, tenta lor, insa chiar asa...

eddie the 'ead06.12.2007 05:58

De fapt varianta corect este : "Tot ceea ce este necesar pentru ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic" dar cred ideea e aceeasi. Uitati-va la inceput in filmul Boondock Saints ca spune ceva foarte destept preotul ala la inceput.

Asta am remarcat si eu, dar am zis sa nu-i stric omului placerea. In fond, da, ideea e cam aceeasi, dar cum spui tu suna mai romaneste, nu a traducere gen Irina Nistor.

Piece of Mind06.12.2007 06:56
deci propui sa mergem la meciuri, da?

si apoi, ce idei mai ai ?

DA, exact asta propune, dar tot ce poti face tu e sa fii ironic. Nu ma mira. Cand ai facut ultima oara ceva constructiv pentru Steaua?

Va ascundeti toti in spatele frazei "nu mai vin la meciuri, oricum Steaua nu mai este a noastra, e a lui Becali", fraza care a devenit aproape o marota a celor care vor sa protesteze impotriva lui Becali prin indiferenta si absenteism. Iar culmea tupeului e reprezentata de faptul ca ne acuzati pe noi, cei din AISS, si nu numai, ca nu facem nimic. VOI DE CE NU FACETI CEVA CONCRET? CAT MAI AVETI DE GAND SA BATETI DIN GURA PE INTERNET?

Virgil06.12.2007 07:58

@ greco

Observ ca ai atasat articolul de acum 3 ani. Suna la fel de bine si azi. Pacat ca nu ai putut insoti articolul cu comentariile pe marginea lui. Erau spectaculoase.

red_blue_ultras06.12.2007 08:31

unde unde ???? sa vada si ochii mei

vanfootball06.12.2007 09:37
DA, exact asta propune, dar tot ce poti face tu e sa fii ironic. Nu ma mira. Cand ai facut ultima oara ceva constructiv pentru Steaua?

Va ascundeti toti in spatele frazei "nu mai vin la meciuri, oricum Steaua nu mai este a noastra, e a lui Becali", fraza care a devenit aproape o marota a celor care vor sa protesteze impotriva lui Becali prin indiferenta si absenteism. Iar culmea tupeului e reprezentata de faptul ca ne acuzati pe noi, cei din AISS, si nu numai, ca nu facem nimic. VOI DE CE NU FACETI CEVA CONCRET? CAT MAI AVETI DE GAND SA BATETI DIN GURA PE INTERNET?

Piece, aici e vorba de doua puncte de vedere opuse, unde nu cred ca exista adevar absolut. Unii cred ca prin proteste il vor alunga pe Becali, altii stiu ca prin conflicte si-a croit drum pana aici. Un exemplu concret ar fi ultimele alegeri europarlamentare. Omul pur si simplu nu a avut cu cine sa se certe, nu a iscat niciun scandal, iar rezultatul a fost catastrofal pentru el. El se hraneste cu scandal, iar singurii care il pot face sa scada in fata tuturor sunt oameni iubiti de popor. Scandalul cu Hagi i-a facut mai mult rau decat orice protest posibil al galeriei, iar un eventual conflict cu Lacatus l-ar distruge definitiv.

Cred ca un conflict cu galeria l-ar putea face sa cedeze, dar cred ca si un protest prin ignorarea lui totala (300 de suporteri/meci) ar avea, de asemenea, succes. Cea mai buna solutie nu stiu care e, dar cea mai proasta varianta e sa te duci la meci si sa sustii echipa (nu-mi vine sa cred ca spun asa ceva, dar sustinerea echipei inseamna sustinerea conducerii, nu va faceti iluzii incercand sa delimitati cele doua tabere - asta nu inseamna ca trebuie sa injuram jucatorii).

mirceaor06.12.2007 09:54

Sa-mi fie cu iertare, dar problema cea mare dupa mine sunt liderii de la Nord..Stiu ca toti vrem binele Stelei,si ei si noi, dar inversunarea cu care e contestat oieru nu prea e egala peste tot. Motivele nici nu vreau sa le banuiesc

Piece of Mind06.12.2007 10:13

@Vanfootball

Ai o opinie echilibrata, ca de obicei, insa pe mine unul ma irita teribil cei care ne dau noua sfaturi ce, cum si cand sa facem ceva, fara ca ei insisi sa miste vreun deget in acest sens!

Vorbind la modul general, asta mi se pare cea mai mare tampenie, sa-i acuzi pe altii ca nu fac ceva ce ai putea sa faci tu insuti!

andyro06.12.2007 10:18

@vanfootball

Explica-mi si mie de ce oierul ar fi afectat din cauza lipsei suporterilor de la stadion. 2 articole in GSP, pac-pac, "Suporterii nu mai vin la meciuri din cauza rezultatelor slabe ale echipei", si gata. Pe de alta parte, un stadion intreg care l-ar huidui la fiecare meci tranmis in direct, filmuletele cu scandari/banner, nu ar putea fi "acoperite" asa usor.

«123»