Si te prinde bine rolul
Sa stai toata ziua in pat
Si sa astepti cuminte
Clipa-n care tot se va schimba...
Gigi isi bate iarasi joc de Steaua! Spune ca Gloria Buzau ar fi trebuit sa se dea la o parte in fata "lui", ca daca n-ar fi interzis ar recunoaste ca a bagat 3 milioane de euro in echipa din Crang, si ca va inchide acest robinet din cauza meciului de vineri. Nu era destul ca jucatorii sunt paraleli cu jocul pe care il practica, dar mentalitatea acestora este otravita de "nea Gigi", ducand la meciuri execrabile, insuportabile. Se pregateste debarcarea lui Lacatus (o, da! dupa ultimul meci din iarna, ca sa uitati de el pana la primavara) si instalarea lui Olaroiu, iar verii Becali au venit deja, fara vreun fel de justificare in fata cuiva. Mai jos de atat nu exista! Nu se mai poate intampla nimic mai rau! Si totusi, de ce Peluzele si Asociatia Suporterilor nu "fac ceva", intreaba nedumeriti forumistii revoltati.
Pai... nu facem nimic, pentru ca nu avem cu cine. Pentru ca nu veniti la meciuri, iar daca veniti sunteti discreti in raport cu cei care stiu doar sa se ridice in picioare la goluri si sa plece acasa in minutul 75. Pentru ca dupa ce scrieti 3 randuri exaltate pe internet, asteptati totusi ca altii sa se imbrace, sa iasa din casa, sa bata jumatate de oras si sa vopseasca un steag sau sa imparta niste fluturasi. Cel mai mult ma amuza cand unii sau altii ne scriu pe site ca ei sunt gata de "x" sacrificii, asa ca ar trebui sa ne rasculam impotriva oranduirii de la club. Probabil acestia nu constientizeaza ca in nenumarate alte randuri s-a intamplat ca raspunsul pe net sa fie pozitiv (inscrieri in AISS, prezenta la meciurile de hochei, etc.) pentru ca realitatea sa ne dea o palma peste fata. Discutiile virtuale au valoare numai pana la un punct! Daca vreti sa va ia cineva in seama, veniti, prezentati-va, demonstrati ca existati si in absenta unui avatar, si ca vreti sa faceti cu adevarat ceva. Am avut si vom mai avea intalniri deschise, am avut actiuni aproape saptamanale... Aveti intr-adevar ceva de spus? Atunci de ce n-o faceti in realitate?
Eu m-am convins de multa vreme cum sunt romanii. Acum 3 ani si ceva, scriam pe FCSTEAUA.RO un articol care ajungea republicat pe o pagina intreaga din Prosport, in care spuneam ca Gigi Becali trebuia sa plece din Ghencea pentru ca isi batuse joc de meciul de Cupa Romaniei cu U Cluj, pe care il si pierdusem. Constat ca de atunci, mare lucru nu s-a schimbat. Ma rog, manelele nu mai sunt la moda, creditorul nu mai are atatia fani, iar noi suntem (pentru inca o zi, probabil), in Cupa. Dar romanul a ramas la fel de inactiv. Poate ar trebui un brad luminat de 70 de metri la Gigi in curte. Alte moduri de mobilizare nu se intrevad.
greco