FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cineva sa faca ceva!

«123»
fcsteaua.ro05.12.2007 09:23

Si te prinde bine rolul

Sa stai toata ziua in pat

Si sa astepti cuminte

Clipa-n care tot se va schimba...

Gigi isi bate iarasi joc de Steaua! Spune ca Gloria Buzau ar fi trebuit sa se dea la o parte in fata "lui", ca daca n-ar fi interzis ar recunoaste ca a bagat 3 milioane de euro in echipa din Crang, si ca va inchide acest robinet din cauza meciului de vineri. Nu era destul ca jucatorii sunt paraleli cu jocul pe care il practica, dar mentalitatea acestora este otravita de "nea Gigi", ducand la meciuri execrabile, insuportabile. Se pregateste debarcarea lui Lacatus (o, da! dupa ultimul meci din iarna, ca sa uitati de el pana la primavara) si instalarea lui Olaroiu, iar verii Becali au venit deja, fara vreun fel de justificare in fata cuiva. Mai jos de atat nu exista! Nu se mai poate intampla nimic mai rau! Si totusi, de ce Peluzele si Asociatia Suporterilor nu "fac ceva", intreaba nedumeriti forumistii revoltati.

Pai... nu facem nimic, pentru ca nu avem cu cine. Pentru ca nu veniti la meciuri, iar daca veniti sunteti discreti in raport cu cei care stiu doar sa se ridice in picioare la goluri si sa plece acasa in minutul 75. Pentru ca dupa ce scrieti 3 randuri exaltate pe internet, asteptati totusi ca altii sa se imbrace, sa iasa din casa, sa bata jumatate de oras si sa vopseasca un steag sau sa imparta niste fluturasi. Cel mai mult ma amuza cand unii sau altii ne scriu pe site ca ei sunt gata de "x" sacrificii, asa ca ar trebui sa ne rasculam impotriva oranduirii de la club. Probabil acestia nu constientizeaza ca in nenumarate alte randuri s-a intamplat ca raspunsul pe net sa fie pozitiv (inscrieri in AISS, prezenta la meciurile de hochei, etc.) pentru ca realitatea sa ne dea o palma peste fata. Discutiile virtuale au valoare numai pana la un punct! Daca vreti sa va ia cineva in seama, veniti, prezentati-va, demonstrati ca existati si in absenta unui avatar, si ca vreti sa faceti cu adevarat ceva. Am avut si vom mai avea intalniri deschise, am avut actiuni aproape saptamanale... Aveti intr-adevar ceva de spus? Atunci de ce n-o faceti in realitate?

Eu m-am convins de multa vreme cum sunt romanii. Acum 3 ani si ceva, scriam pe FCSTEAUA.RO un articol care ajungea republicat pe o pagina intreaga din Prosport, in care spuneam ca Gigi Becali trebuia sa plece din Ghencea pentru ca isi batuse joc de meciul de Cupa Romaniei cu U Cluj, pe care il si pierdusem. Constat ca de atunci, mare lucru nu s-a schimbat. Ma rog, manelele nu mai sunt la moda, creditorul nu mai are atatia fani, iar noi suntem (pentru inca o zi, probabil), in Cupa. Dar romanul a ramas la fel de inactiv. Poate ar trebui un brad luminat de 70 de metri la Gigi in curte. Alte moduri de mobilizare nu se intrevad.

greco

coabe05.12.2007 09:49

frumos articol ..

akebono05.12.2007 10:04

mane eu nu cred ca o sa plece Becali fortat de noi sau de altcineva

nu suntem fanii lui ManUtd

ma rog atunci cei de la Manchester au protestat inainte nu dupa

eu zic ca o sa plece singur asa cum a spus ca se va retrage din viata publica daca nu intra in Parlament - deci nu il votati

Pe el il amuza ceea cea fac suporterii si nu-l intereseaza... omul e nebun si are prea multi bani - in afara (probabil de familia restransa) nu-l intereseaza de nimeni

oricum sincer eu ma bucur pentru nesu care joaca din ce in ce mai bine - sper sa-si pastreze trendul si sa plece la Ajax. La fel sper sa plece Dica la o echipa afara care sa i se potriveasca - a facut multe pentru Steaua si nu cred ca merita tratamentul fanilor; emeghara si zapata sper as nu aiba soarta altor straini si sper sa mai traiesc emotia unei semifinale in cupele europene

hai sa batem la Urziceni nu pentru Gigi dar ca sa moara Meme

Virgil05.12.2007 11:30

@ greco

Imi amintesc de acel articol pe care l-ai scris impotriva ciobanului acum 3 ani. Era un articol de mare curaj, poate primul de acest gen si se intitula Nu te supara ciobane... sau cam asa ceva. Printre altele afirmai ca persoana in cauza nu reprezinta decat o flegma pe emblema Stelei. Cativa, printre care Gica Chioru, au fost neplacut surprinsi de ceea ce ai scris acolo si au incercat sa te corecteze, mai ales ca uitasei sa semnezi articolul. A fost super tare, iar atmosfera pe marginea articolului pe masura. Ce timpuri!

adi_steaua05.12.2007 12:24

Cineva cine?

Multora le esta asa lehamite de situatia actuala in care ne-a adus creditorul inct abia isi mai spun o opinie aici.

Cineva cine? Ca este o ceata tare densa...

Este foarte clar ca liderii din PN nu vor scandari anti-Becali. Am mai spus de ce, nu mai revin. Atunci sa mergem unde, sa facem ce?

Luati voi o initiativa, eventual Peluza Sud (tot respectul). Un anunt aici. Un apel, ceva, urmatoarea etapa sa fim 20.000 si sa-i strigam "vrem performanta, dar fara implicarea ta, bai zdreanta"! ( superb banerul).

Intr-adevar, daca stam pasivi suntem complici la distrugerea Stelei, a imaginii. Dar voi pe acolo de aia sunteti lideri....lider de galerii, lideri de opinie....chemati-ne undeva, sa facem...ceva.

Cred ca avem 2 variante:

1. ciobanul si haosul

2. oricine altcineva si speranta.

ps. foarte bun in opinia mea si editorialul lui Tolontan de azi

RaDoooI05.12.2007 12:35

Sa strige cineva impotriva lui Gigi, iar eu il voi urma.

axl2305.12.2007 12:35

Felicitari, Greco. Si din partea mea felicitarile inseamna mult.

fane_casieru'05.12.2007 12:41

Frumos si adevarat spus Greco...asta ne omoara pe noi ca natie...COMODITATEA SI NEPASAREA.

st_194705.12.2007 13:15

Ai dreptate Greco.Acum toti se plang de oier..ati uitat cand P.N si P.S la meciul cu Charleroi ii urau "de bine" ,iar samantzarii de la tribuna I(sau sclavii lui Gigi)ne raspundeau cu apostrofari.Spalati`va pe cap cu oaia ,dragi TRIBUNARI 1.

steaua_gloria05.12.2007 13:30

Ce pot sa fac eu , atata timp cat nu stau in Bucuresti?Chiar vreau sa plece ciobanu, dar nu am ce face...

fsoica05.12.2007 13:53

Steaua e a ciobanului, a verilor lui, a nepotilor lor , a urmasilor lor, si a urmasilor urmasilor lor.

noi ?

doar oi platitoare de bilete.

de fapt, mai degraba, privitoare la televizor, caci in ultima vreme nu prea mai merge stelistul de rand la stadion.

si, da, recunosc.

eu sunt din acea categorie.

astept sa vad daca se schimba ceva.

si cand se va schimba o sa merg din nou pe stadion.

dar doamne fereste de implicare directa.

nici gand.

pentru ce sa ma expun?

pentru ce sa stau in frig ca prostul?

pentru ce sa dau o caruta de bani pe bilete in ChL?

nu, vere, sunt (tele)spectator de TV, seminte si bere...

De ce?

Mi se pare mai rational asa...

Nu mai am 20 de ani, nici macar 25 sau 27 nu mai am, si prioritatile devin altele...

poate daca mai eram student mi-as fi scuipat plamanii pe Ghencea, cum faceam odinioara..

Desi nu sunt convins, pentru ca pe atunci mergeam acolo fiindca aveam ce vedea.

Cred ca daca perioada de acum ar fi fost atunci, as fi stat linistit prin camin si as fi jucat carti sau m-as fi uitat la Vacanta Mare....

Hai sa fim seriosi...

Meseria de suporter nu e pentru noi, cei ce odata simpatizam Steaua.

Steaua a murit, iar echipa lui Becali ma lasa absolut indiferent.

Noroc ca mai e site-ul asta, caci altfel nu mai exista NIMIC din fostul spirit stelist.

Nici macar Lacatus sau Ilie, care arata potential de a se metamorfoza asa cum galeriile nu-si puteau inchipui vreodata...

E-he, ce rau e sa nu ai creier mai deloc...Te poti transforma oricand intr-un Argaseala sau un Ilie, sau un Olaroiu, sau un Predrazzini...

Sau poate nu despre creier este vorba...

Bag mana in foc ca m-as metamorfoza si eu si chiar si voi, cei fanatici, daca in balanta ar fi vreo 5-10 mii de euroi pe luna... Ce daca vin de la cioban, important ar fi ca vin, nu?

Piramida lui Maslow spune clar - intai propria piele si apoi idealurile asemenea sustinerii eterne a unei echipe de fotbal si, doar nu ne-om opune noi parerilor oamenilor de stiinta...

Nu-i asa mai baieti?

Tare mi-as dori sa fiu atat de bogat sa fac experimentul (cu voi, cei care sunteti tentati sa sustineti ca ati refuza banii multi ai lui Becali) :)

P.S.

Va rog respectuos sa nu ma injurati daca ma considerati un samantar ratat sau daca nu sunteti de acord cu parerile mele.

Va asigur ca a existat o vreme cand eram un "stelist infocat", asa cum ma catalogheaza, complet eronat, acest forum...

cristian8605.12.2007 14:25

Fotbalul romanesc este o groapa de gunoi.

Singura sansa a Stelei ar fi sa fie vreun magnat interesat de ea si sa o mute in alta tara, in alt campionat.

Cat timp convietuim in groapa de gunoi nu avem nici o sansa de marire.

Era sclavagista s-a intors in Ghencea, din pacate banii cumpara chiar totul, inclusiv onoarea sau ratiunea.

Acum trebuie sa intelegem ca Laca nu poate de capul lui sa ceara galeriei sa il injure pe cioban, de asemenea in situatia de 2 lei de la Steaua, nu trebuie sa credem ca introducerea unui jucator sau a altuia este in mod necesar rezultatul dorintelor lui zdreanta, ci rezultatul lipsei crase de solutii. Laca este antrenor nu Mihai Viteazu !

Sclavilor va urez un Craciun Fericit la 2000 de leghe sub pamant.

Si inca ceva groapa de gunoi aka fotbalul romanesc nu merita suporteri, sa ii lasam pe infractori cu stadioanele goale, sa isi admire ecoul.

red_blue_ultras05.12.2007 14:48
Ce pot sa fac eu , atata timp cat nu stau in Bucuresti?Chiar vreau sa plece ciobanu, dar nu am ce face...

ce sa faci tu , atata timp cat ai nick name 'steaua_gloria' ? in loc sa ai 'pleaca_ciobane' asa ca nai ce sa faci , somn usor in continuare . eu unul , m-am resemnat cu Jiji , dar dak s-ar organiza ceva as participa cu placere si va asigur ca nu sunt doar vorbe iar maine ma voi duce la banca sa bag cotizatia in contul AISS si poate faceti si voi la fel ca poate cine stie , cu banii astia poate facem vreo coregrafie de genu mesajului "Vrem performanta , fara implicarea ta , bai zdreata" ... o coregrafie jignitoare la adresa lui Jiji sa-si dea seama ca Steaua nu e a lui. Sau poate un mesaj de genu 'Ciobane ai distrus o natiune , Romania este in doliu ' nsuh va ganditi voi la ceva

DT05.12.2007 15:06

exact asa stau lucrurile. nu are nimeni ce sa faca, atata timp cat lumea inca se ridica in picioare si inca mai canta pe "melodia" lui scooter, la intrarea echipelor pe teren, atat la inceput cat si dupa pauza. ma uit de fiecare data in spatele meu (despre Peluza Nord vorbesc) si ma minunez cand ii vad pe oameni sarind si fredonand "top top top tororop top top". respect sud pentru disciplina si organizare!

Night_mare05.12.2007 15:09

Bv greco asta am spus si eu la un alt articol acum 2 zile!!Ca zicea cineva dc nu ne luam de Becali!!Da pb e ca Peluza Sud se tot ia de vreo 2 ani de zile insa singuri nu putem face ceva atata timp cat cei de la tr a 2 a si 1 se duc sa-i ceara autografe!!!Pe forum multi spun ca facem orice si cand vin pe stadion in aclama pe jegos!!!Atata timp cat stadionu nu ni se alatura mai mult de cat am facut pana acum nu putem!!Am afisat atatea msj impotriva lui am scandat impotriva lui insa dak stadionu nu ni se alatura nu o sa reusim niciodata sa-l doboram!!!

eddie the 'ead05.12.2007 15:26

Ai dreptate Greco.Acum toti se plang de oier..ati uitat cand P.N si P.S la meciul cu Charleroi ii urau "de bine" ,iar samantzarii de la tribuna I(sau sclavii lui Gigi)ne raspundeau cu apostrofari.Spalati`va pe cap cu oaia ,dragi TRIBUNARI 1.

Haha! Amice, anul asta nu am fost deloc pe stadion si regret ca nu am facut-o, dar atunci cind ma duceam, stateam la tribuna 1. Nu mi-e rusine cu asta, pentru ca l-am injurat pe oier mai mult decit o fac unii de la o anumita peluza (nu pe forum, ci pe stadion). Nu ma dau nici ultras, nici suporter pe viata sau pe moarte si pina in pinzele albe, dar pe cioban l-am urit dintotdeauna.

Greco are dreptate, pina nu ne adunam toti la stadion, sa-l convingem pe dobitoc ca Ghencea nu e "casa si familia" lui, nici nu avem dreptul sa speram ca va pleca. Asa ca eu voi reveni pe Ghencea. Da, la tribuna 1.

Wally05.12.2007 15:56

Un articol foarte bun. Felicitari, Greco!

CaTaLiNsm StElIsTu05.12.2007 16:02

Noi mereu am face,dar mereu facem...nimic:(....In ultima vreme am ales sa stau departe de tot ce insemna Steaua,sa privesc de dinafara tot ce se intampla.N-am mai postat pe-aici nu m-am uitat la stirile sportive special pentru vedea dupa un timp ce se intampla cu aceasta Stea,cat de mult se schimba in acest timp...si nu mare mi-a fost mirarea sa constat ca defapt lucrurile sunt asa cum le vedeam ca si cand eram"conectat"la tot ce insemna Steaua;adica lucrurile merg vertiginos inspre rau si nu stiu cat de rau mai exista decat cel existent.Credeam ca stat pe forumuri cu suporteri scarbiti de ura fata de Becali,mi-au impregnat si mie acesta idee si ca vad lucrurile total dintr-un sens negativ.E' nu e asa,lucrurile chiar stau prost,foarte prost...si din pacate ne afundam tot mai mult in mocila:(

George Stan05.12.2007 16:10
exact asa stau lucrurile. nu are nimeni ce sa faca, atata timp cat lumea inca se ridica in picioare si inca mai canta pe "melodia" lui scooter, la intrarea echipelor pe teren, atat la inceput cat si dupa pauza. ma uit de fiecare data in spatele meu (despre Peluza Nord vorbesc) si ma minunez cand ii vad pe oameni sarind si fredonand "top top top tororop top top". respect sud pentru disciplina si organizare!

Nu are nici o legatura cantatul pe toptoptop. S-ati aduc aminte ca ultrasii au fost cei care au cantat prima oara acel cantec? Si in fond asta e problema la suporterii Stelei? Ca se ridica in picioare pe Scooter?

greco05.12.2007 16:15

Eu unul ii respect si pe suporterii din provincie in conditiile in care acestia se implica, in masura posibilitatilor pe care le au, de acolo... Imi doresc de multa vreme sa facem niste "filiale" locale ale AISS, care sa ia propriile decizii, sa vina cu idei si sa implementeze propriile campanii. Dar pentru asta avem nevoie de membri ai Asociatiei care sa fie dispusi sa preia aceste responsabilitati.

Nu mi-o luati in nume de rau, nu e doar o reclama la AISS (care, va aduc aminte, e non-profit). Dar asta e poate singurul mod pe care il avem la dispozitie pentru a-i uni si a-i mobiliza si pe cei din provincie.

The Flyer05.12.2007 16:30

"Pai... nu facem nimic, pentru ca nu avem cu cine. Pentru ca nu veniti la meciuri, iar daca veniti sunteti discreti in raport cu cei care stiu doar sa se ridice in picioare la goluri si sa plece acasa in minutul 75. Pentru ca dupa ce scrieti 3 randuri exaltate pe internet, asteptati totusi ca altii sa se imbrace, sa iasa din casa, sa bata jumatate de oras si sa vopseasca un steag sau sa imparta niste fluturasi. Cel mai mult ma amuza cand unii sau altii ne scriu pe site ca ei sunt gata de "x" sacrificii, asa ca ar trebui sa ne rasculam impotriva oranduirii de la club. Probabil acestia nu constientizeaza ca in nenumarate alte randuri s-a intamplat ca raspunsul pe net sa fie pozitiv (inscrieri in AISS, prezenta la meciurile de hochei, etc.) pentru ca realitatea sa ne dea o palma peste fata. Discutiile virtuale au valoare numai pana la un punct! Daca vreti sa va ia cineva in seama, veniti, prezentati-va, demonstrati ca existati si in absenta unui avatar, si ca vreti sa faceti cu adevarat ceva. Am avut si vom mai avea intalniri deschise, am avut actiuni aproape saptamanale... Aveti intr-adevar ceva de spus? Atunci de ce n-o faceti in realitate?"

pai,sa avem pardon!cind dupa meciurile cu Ceahlaul si cu FC National am spus,si nu numai eu,ca tre' sa continuam protestele la adresa infantilului,s-au auzit pe site vorbe cum ca,ce vreti,ba',sa faceti rau echipei?sa distrugeti atmosfera?au fost doua meciuri din turul acestui campionat,daca nu ma insel,cind s-a scandat impotriva oligofrenului si atunci mi-am postat si adresa pe site,la nervi,dupa ce-mi bagasem niste chestii in familia idiotului in timp ce eram la meci si fusesem reprobat, (pot sa folosesc acest cuvint?!), de baietii destepti care ma injurau ca n-am facut nimic pentru Steaua si vorbesc doar pe net!niste oameni care-mi spuneau ca vreau raul echipei si de ce dracu' ma bag in seama,niste imbecilii,intre noi fie vorba!

ete ca vii tu acum,dupa ceva luni de zile si dai cu pietre,sa nu spun TNT-uri,ca nu se face nimic!pai,bai,baiatule,cind s-au propus solutii/idei/s.a. unii au sarit cu gura pe altii ca alde mine!ce ai vrea sa facem,sa ne dam noi sefi de galerie,sa ne dam noi rotunzi?cauta-mi post-urile si vezi de ce stau la T2 si de ce nu mai scriu pe site!oricum imi postez impresiile atunci cind ma sunt lezat in amorul meu de Stelist,si articolul asta mi l-a lezat!

anul trecut am facut pe dracu'n patru sa ma duc la meciurile din chl,la meciurile din campionat,chiar daca Steaua juca cu Jiul,FC ****** 1921 si alte jeguri,astea sunt exemple!

SI VII TU ACUM SA TRAGI LA RASPUNDERE ANUMITI OAMENI?BAI,OMULE SI DIN CAUZA UNORA CA TINE N-AM MAI VENIT LA MECIURI,SA NU STRICAM ATMOSFERA LA ECHIPA!

ma intelegi,gogule?

si acum sa revin cu un dicton vechi:CARE ECHIPA?

The Flyer05.12.2007 16:33

sa mor eu,asta e problema existentiala!bravo!esti beton!

Joint05.12.2007 16:33

A spus cineva mai sus, parca adi_steaua...sunteti lideri de factiuni, de opinie, lideri AISS...asumati-va acest rol. Luati o hotarare, transmiteti ora si loc si poate ca veti fi surprinsi in mod placut ca suntem foarte multi care abia asteptam doar un semn ca sa ne ridicam in mod real impotriva jegului. Eu zic ca merita macar sa incercati. Altfel, nu cred ca se va intampla ceva vreodata.

The Flyer05.12.2007 16:39

andreea,imi bag **** in google-ul tau!

scoate-ti,bai,saraciile asteia!

AdrianUltras2505.12.2007 16:39

Asa e romanul si nu are nimeni ce sa faca.

Dar in momentul de fata nu vad ce ar putea face cineva ca sa plece ciobanul.

Daca vin oamenii la stadion si il injura, inchide stadionul.

Daca protestam in strada zice ca suntem platiti de dusmanii lui.

Nesimtirea lui nu are limite.

Din cate vad eu, exista doar 2 modalitati prin care putem scapa de el:

1.Sa il bage la puscarie.(lucru foarte putin probabil avand in vedere ca traim in Romania)

2.Sa moara.

E mare pacat ca un astfel de om a ajuns sa isi bata joc de Steaua si sa pateze numele si istoria Stelei.

Dar poate e mai bine asa.

Poate ca daca nu se intampla ce s-a intamplat cu Steaua, oamenii nu ar fi vazut adevarata fata a oierului si poate l-ar fi ales presedinte al tarii.

Iar pe mine gandul asta me sperie foarte foarte tare!

Deci, avand in vedere ca legal nu putem face nimic si ca nimeni nu cred ca se va incumeta sa il omoare pentru Steaua, soarta noastra e in mainile Domnului.

Sa speram ca va fi bine!

«123»