Liga 1: FC Steaua (FCSB) 2-1 Sepsi OSK! Sus pe 4!

de | noiembrie 2, 2019

??Liga 1: Trailer FC Steaua 2-1 Sepsi OSK
⚽️?Marcatori: Gnohere (54 pen), Fl. Tănase (60) / Karanovic (27)

Ratările uriașe ale lui Coman & Co. au fost pe punctul de a se răzbuna, într-o partidă în care steliștii s-au distrat cu secuii in fata a 3.276 spectatori prezenti pe Arena Națională.

Încă din prima repriză,  „Mbappe” Coman a irosit o ocazie imensă în urma unei combinații superbe cu Panțîru. Șeptarul a făcut o preluare de clasă care l-a lăsat singur cu portarul advers, dar a șutat milimetric pe lângă bara din dreapta.

Împotriva cursului jocului Sepsi a deschis scorul în minutul 27 printr-o întâmplare nefericită pentru steliști. În urma unei lovituri libere, Vașvari a deviat mingea cu capul spre Goran Karanovic și acesta a săltat balonul peste Bălgrădean, ieșit în întâmpinare. Din nefericire, Iulian Cristea a alunecat pe linia porții și a ratat întâlnirea cu balonul, care a intrat în plasă.

Deși au dominat jocul, vicecampionii nu au reușit să egaleze până la finalul primei reprize. Secuii, cu doar 38% posesie a balonului, au plecat la vestiare în avantaj.

După pauză Bogdan Vintilă l-a înlocuit inspirat pe Adi Popa cu Dennis Man. „Zorro roș-albastru” a dat mai multă incisivitate atacului în fața autobazei de Sfântu Gheorghe așezată cu fundul in poartă pe două rânduri.

Sufocați de steliști în propria jumătate de teren, secuii au inceput să cedeze. În minutul 54, arbitrul Horaţiu Feşnic a dictat penalty după ce Velev l-a lovit în gamba stângă pe Florin Tănase. Harlem Gnohere a egalat și a ajuns la 56 de goluri înscrise în România, cu care a intrat în top 3 celor mai buni marcatori străini din istoria Ligii 1.

În minutul 60, vicecampioana a etalat o fază de fotbal brazilian. „Mbappe” Coman a sarjat imperial banda stângă și apoi i-a pasat sclipitor lui Florin Tănase. Decarul Stelei l-a executat cu sange rece pe Niczuly, portarul celor de la Sepsi OSK.

Steaua a atacat in valuri și a ratat bune oportunități prin Man (82), Hora (85), Moruțan (86), intrat în locul lui Tănase și Florinel Coman (88). După minutul 90, în cele 3 minute de prelungiri, roș-albaștrii s-au jucat în continuare cu ocaziile, Coman fiind „ratangiul serii”, iar Man a lovit bara cu o minge pe care scria gol.

Rezultatul final a rămas 2-1 și FC Steaua a bifat 10 partide consecutive fără înfrângere, urcând pe locul 4,  la 6 puncte (3 în play off) de lider.

??FC Steaua: Bălgrădean – Crețu, Planic, I. Cristea, Panțîru – Oaidă, Ov. Popescu, Fl. Tănase (Moruțan 71) – Adi Popa (Man 46), Gnohere (Hora 83) Fl. Coman. Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă.

⚪?Sepsi: Niczuly – Kilyen, Barisic, Bouhenna, Konongo – Andrezly (Sally 65), Velev (Deaconu 81), Vașvari, Ștefănescu (Safranko 71) – I. Fulop – Karanovic. Antrenor: Csaba Laszlo.

Cartonașe galbene: Ov. Popescu (73), Coman (90+2) / Vașvari (43), Fulop (55), Konongo (82).

Arbitru: Horațiu Feșnic. Asistenți: Alexandru Cerei și Valentin Avram. Rezervă: Cătălin Popa.

FORZA STEAUA!❤??

Foto: @fcsbofficial
#liga1 #etapa15 #fcsbsepsi #fcsbesteaua

ID: Steaua roș-albastră 1947 (SRA1947)
?Steaua roș-albastră
?www.youtube.com/SteauaRosAlbastra
?www.instagram.com/SRA1947

AVANCRONICA

Meciul de fotbal FC Steaua (FCSB) – ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va avea loc duminică, 3 noiembrie 2019, în etapa a 15-a a Ligii 1, pe stadionul „Arena Naţională” din București, de la ora 21:00. Partida va fi televizată de Telekom Sport 1 HD, Digi Sport 1 HD şi Look Sport/Plus.

??FC Steaua
▪ Echipa antrenată de Bogdan Vintilă este după 14 etape disputate pe locul 7 în clasament, având 21 puncte;
▪ Roş-albaştrii au câştigat în ultima etapă, 4-0 în deplasare cu FC Hermannstadt;
▪ FC Steaua are 5 victorii şi e egaluri în ultimele 7 etape;
▪ Vicecampioana are 2 remize consecutive acasă cu CFR Cluj şi Dinamo;
▪ Bilanţul echipei după 14 etape disputate în Liga 1 este de 6 victorii, 3 egaluri şi 5 înfrângeri;
▪ Steliștii vor juca în etapa următoare în deplasare cu FC Botoșani, pe 09.11.2019.

⚪?Sepsi OSK.
▪ Echipa antrenată de Csaba László este după 14 etape disputate pe locul 10 în clasament, având 16 puncte;
▪ ”Alb-roşii” din Covasna” au terminat la egalitate în ultima etapă, 0-0 acasă cu FC Voluntari;
▪ „Secuii” are cele mai multe rezultate de egalitate din Liga 1, 10 în 14 etape;
▪ Sepsi Sfântu Gheorghe are un succes şi 6 remize în deplasare;
▪ Bilanţul echipei după 14 etape disputate în Liga 1 este de 2 victorii, 10 egaluri şi 2 înfrângeri;
▪ Covăsnenii vor juca în etapa următoare acasă cu Gaz Metan Mediaş, pe 10.11.2019.

FC Steaua şi Sepsi OSK s-au întâlnit de 7 ori în Liga 1, bilanțul fiind de 5 victorii ale steliștilor, un rezultat de egalitate și un succes al „secuilor”.
Ultimele 5 rezultate directe:
▪ 19.08.2018: FC Steaua – Sepsi OSK 2 – 0 (Etapa 5). Au marcat: Harlem Gnohéré (81 penalty) și Florinel Coman (85)
▪ 05.12.2018: Sepsi OSK – FC Steaua 4 – 2 (Etapa 18) Au marcat: Gabriel Vaşvari (32), Florin Ştefan (36), Ibrahima Tandia (53 penalty), Florinel Coman (61), Raul Rusescu (88), Joseph Mensah (90+4)
▪ 08.04.2019: FC Steaua – Sepsi OSK 2 – 0 (Etapa 4, play-off). Au marcat: 1-0 Eddy Harlem Gnohéré (51 penalty), 2-0 Florinel Coman (59)
▪ 11.05.2019: Sepsi OSK – FC Steaua 1 – 5 (Etapa 9, play-off). Au marcat: 0-1 Ioan Hora (6), 0-2 Mihai Roman I (10), 0-3 Florinel Coman (46), 0-4 Florinel Coman (50), 1-4 Joseph Mensah (74), 1-5 Raul Rusescu (80 penalty)
▪ 22.07.2019: Sepsi OSK – FC Steaua 0 – 0 (Etapa 2)

Conferință de presă cu Bogdan Vintilă înainte de meciul cu Sepsi OSK!

Conferință de presă cu Dragoș Nedelcu înainte de FC Steaua – Sepsi OSK!

X Ray

27 de comentarii la „Liga 1: FC Steaua (FCSB) 2-1 Sepsi OSK! Sus pe 4!

  1. vasglo

    Sper sa dam si noi un gol din penalty dupa un hent involuntar al unui fundas advers si inca unul dupa un offside care se vede dupa luna, iar comentatorii de la DIGI/BIGI/BLEGI/etc. sa ne laude jocul precum o fac cu Danutz si Cufuristii lui! 🙂 🙂

    12
  2. strezahuzum

    Cred ca printre cele mai reusite achizitii din ultimii ani este Pantaru, n-am mai vazut de mult la noi fundas cu o asemenea vitalitate si agresivitate (in sensul pozitiv al cuvantului, nu de idiot rupator de oase).

  3. adi i.

    Meci bun prin faptul ca l-am câștigat și echipa sa miscat bine pe teren. Totuși dacă mijlocul ar pune mai mare presiune pe adversar fara sa piardă ușor mingea ar fi mult mai bine . Bine dacă nu ratau așa de mult altfel se exprimau pe întreaga partida , dar la sfârșit trebuia aparat rezultatul după ce au fost conduși . Contează mult sa ai continuitate rezultatelor bune pana ajung toți intr-o forma buna . (Doar o impresie : ec hipa joaca mult pt Coman cred ca se caută vânzare lui .)

  4. vasglo

    Tare urat mai imbatraneste si „marele arbitru” Craciunescu! Penibila incercarea lui de „specialist” in a ne spune ca nu fost penalty la Tanase. Pana si afonul de Cioban a vazut ce a vazut toata lumea, mai ales cu faza la ralanti, respectiv ca Tanase e primul la minge si incearca sa o protejeze, dar fundasul advers se repede si el si din inertie il doboara. Cat despre celalalt „specialist”, Cucuruz din Vaslui, nu mai e nimc de zis decat ca frustrarea lui nu mai are limite dupa ce si-a falimentat echipa. 🙂

    10
    2
  5. Tudz

    Vestea bună e că echipa începe să se lege.
    Vestea proastă e că ratăm ocazii incredibile, și s-ar putea să ne coste pe viitor.
    Dar în fine, 3 puncte sunt 3 puncte, iar asta contează cel mai mult.
    Așteptăm revanșele cu Botoșani, Voluntari, Astra, Iași și cu Mediaș.
    Felicitări echipei pentru victorie! 🙂

  6. alex-0101

    Propaganda anti Steaua / FCSB continua , doar așa pot televiziunile supraviețui pt ca Steaua vinde cel mai bine .. așa decimată cum am fost, cu echipa pe ultimul loc , fara participarea intr o faza europeană suntem pe locul doi la asistenta la meciurile jucate acasă , in deplasare e sigur, umplem stadioane … liga 1 este dependentă de fcsb .. un vrând care se încearcă a fi distrus prin orice mijloc, media speculând toate scandalurile și amplificând le pt audiență , vânzări bune salarii bune…. a fost penalty, ce sa o dam la întors , a fost penalty clar, ca Tanase se bagă între minge și adversar, pai ce trebuia sa facă? Sa aștepte sa o respingă ăla? Mane sezonul asta in PL a primit doua , faze asemănătoare validate de VAR la noi vine domnul specialist Crăciunescu cu domni porumboiu sa ne zică ca nu e așa :))) …
    este important cât mai sta chefere in Europa sa profitam de asta … oboseala jucătorilor se va vedea in play Off unde mi as dori ca diferența dintre noi și ei sa fie fix de 0 pct… Despre joc ce sa comentam? Începem și noi arată a echipa , jucam fotbal , unul atractiv zic eu , dar avem probleme pe axul central al apărării , ne trebuie un fundaș cu personalitate, un sukala sau varela, plus un atacând de careu mobil, bizonul pare ca ușor ușor nu se mai integrează in 4 3 3 asta … dacă rezolvam problemele astea și ținem
    aceeași linie clar se va îmbunătăți și mai mult jocul.. Muie media, forzza STEAUA !!!!

  7. alex-0101

    @vasglo
    Sincer mie mi e indiferent cât o sa se termine la prazari pt ca in mod cert ei nu sunt o opțiune la titlu, ii poți bate și in playoff și se pot încurca cu oricare dintre celelalte echipe calificate, mai periculoasa este rimano in play Off.. vor face orice sa nu câștige Steaua campionatul …

  8. alex-0101

    Narcis aducea un pic de decenta clubului, e din alt aluat .. a încercat sa apropriere media de noi, o pierdere destul de importantă pt noi, el nu și suna stăpânul zilnic sa i spună ce se întâmpla la echipa , nu se ruga și uite ca asta i a fost fatal … Nu știu cum plm numai oierul știe sa și saboteze echipa când lucrurile merg…. stai sa vezi ce bine va fi cu membru pe banca … hai cu locul 2 din nou!!! Sus pe “maibac” patroane !!! Guie Migi !

  9. adrian0808

    Ce-as mai râde dacă ne bate botosenii etapa viitoare….
    De fapt va fi pedeapsa lui Dumnezeu ptr. nevrednicul rătăcit berbecali….
    Sa așteptăm și sa vedem… Deși normal ar trebui sa avem NUMAI victorii pana la sfârșit…

    4
    5

Lasă un răspuns