Liga 1: Astra vs FC Steaua (FCSB) 2-1!

de | august 4, 2019

Cu o echipă în care 4 titulari au fost debutanți la Steaua, după 1-2 antrenamente, și încă 2 veniți în această vară, era greu să se emită pretenții de a călca Astra în picioare la Giurgiu.

Totuși, chiar și în aceste condiții de ”forță majoră”, aseară ne-am cam bătut singuri, prin două gafe inexplicabile, comise de Bălașa și VÎnă.

La aceste mari minusuri se mai adaugă și arbitrul Istvan Kovacs, cel care nu ne-a acordat 2 penaltiuri clare (fault la Tănase și henț în careu) și nu a observat că golul al doilea al giurgiuvenilor a fost precedat de un fault în atac, comis înainte ca Vînă să dea pasa greșită.

Asta e! Clubul și-a asumat acest rezultat și prin formula experimentală folosită, prioritară fiind partida de joi din Europa League.

Cum comentează clubul acest meci:

”FCSB continuă seria nefastă, după ce a pierdut, luni seară, cu scorul de 1-2 (1-1), partida disputată în deplasarea de la Giurgiu, cu Astra, din etapa a IV-a a Ligii I, ultima înaintea meciului tur cu FK Mlada Boleslav, din turul trei preliminar al UEFA Europa League.

Golurile au fost marcate de Valentin Gheorghe (20), Denis Alibec (75), pentru gazde, respectiv Răzvan Oaidă (28), pentru FCSB.

Fără victorie în ultimele două meciuri în toate competițiile, FCSB și-a prezentat, la Giurgiu, ultimele patru achiziții: Soiledis, Crețu, Gikiewicz și Panțîru, care au debutat cu această ocazie.

În minutul 4, nou-venitul Soiledis a centrat în careu, Dima a ratat lovitura de cap și a atins balonul cu mâna, însă arbitrul Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue.

Gazdele au replicat cinci minute mai târziu, la lovitura liberă executată foarte bine de Alibec, însă portarul Vlad a respins cu o paradă de excepție.

Minutul 20 a adus dechiderea scorului pe stadionul “Marin Anastasovici”, după o eroare în defensivă noastră. Alibec a recuperate mingea din piciorul lui Bălașa, i-a pasat lui Valentin Gheorghe care a șutat fără preluare în stânga lui Vlad.

Avantajul Astrei a durat doar opt minute. Răzvan Oaidăa luat o acțiune pe cont propriu în banda stângă și a finalizat cu un șut din marginea careului de 16 m, la colțul lung, balonul fiind deviat de Graovac.

Tabela a rămas intactă un minut mai târziu, tot după o lovitură liberă și executată tot de Alibec. Iulian Cristea a scos de pe linia porții, dublat de intervenția lui Vlad, care a respins în corner.

După pauză, același Vlad a intervenit foarte bine în fața lui Dima, iar, la poarta cealaltă, Soiledis a fost la un pas de a sărbători debutul cu gol, dar șutul său, de la circa 25 de metri, a fost respins, in extremis, de Kitanov, în minutul 61.

Cu 15 minute înainte de final, o nouă nesincronizare în defensiva noastră s-a soldat cu gol. Valentin Gheorghe a primit o pasă de la Vână, l-a lăsat pe Alibec singur cu Vlad și atacantul echipei giurgiuvene nu l-a iertat pe portarul nostru. Faza golului a fost precedată de o fază în care Tănase, intrat în partea secundă, a fost faultat în careu, dar Istvan Kovacs a refuzat din nou să acorde lovitură de pedeapsă.

“Roș-albaștrii” au fost aproape de egalare în minutul 82, la o lovitură liberă din flancul stâng, executată de Florinel Coman, dar portarul celor de la Astra a respins cu un ultim efort.

Până la finalul timpului regulamentar de joc nu s-a mai întâmplat nimic care să modifice tabela și FCSB s-a văzut nevoită să plece învinsă de la Giurgiu.

Pentru FCSB urmează, joi seară, prima manşă din turul al treilea preliminar al UEFA Europa League, contra cehilor de la Mlada Boleslav, partidă ce se va disputa pe stadionul din această seară, de la ora 21:30.

ASTRA – FCSB 2-1 (1-1)
Marcatori: V. Gheorghe (20), Alibec (75) / Oaidă (28)

Astra: Kitanov – Bruno, Dima, Graovac, Radunovic – Crepulja, Biceanu, Gheorghe – Răduț (Fl. Matei 62), Alibec (Tounkara 90+1), Stahl (Begue 46).

Antrenor: Dan Alexa.

FCSB: Vlad – Crețu, Planic, Bălașa (Vână 40), Soiledis – Ov. Popescu, Cristea, Oaidă (Fl. Coman 62) – Moutinho, Gikiewicz (Fl. Tănase 46), Panțîru.

Antrenor: Vergil Andronache.

Cartonașe galbene: Graovac (57), V. Gheorghe (68), Bruno (81) / Ov. Popescu (50), Moutinho (86), Fl. Coman (90).

Arbitru: Istvan Kovacs.

Asistenți: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene.

Arbitru de rezervă: Cătălin Popa.”

Sursa: www.fcsb.ro

Astra și FC Steaua (FCSB) se vor duela la Giurgiu, luni, 5 august, de la ora 21:00, în ultima partidă din cadrul etapei a 4-a a Ligii 1.

Astra a început cu stângul noul sezon, după o remiză cu FC Botoșani pe teren propriu, scor 2-2. În runda secundă, giurgiuvenii au fost învinși de către Poli Iași în deplasare (scor 1-0), iar antrenorul Alexa a fost pe punctul de a pleca. Totuși, acesta a decis să continue pe banca tehnică si etapa precedentă Astra a aratat fotbal. Echipa s-a impus pe terenul celor de la FC Voluntari cu scorul de 2-1, prin golurile lui Denis Alibec si V. Gheorghe.

Haos! Așa putem caracteriza situația în acest moment de la FC Steaua (FCSB). Steliștii au rămas fără antrenor, fără preparator fizic, cu vreo 9 jucători pe la infirmerie și au fost la un pas de o rușine istorică în Europa League: să fie eliminați de armenii de la Alashkert. După jocul slab al echipei, soldat cu două înfrângeri consecutive în fața unor formații modeste, antrenorul Bogdan Andone a demisionat preventiv. Întrat în criză de rezultate și jucători, Becali a încercat disperat să cârpească defensiva pe ultima sută cu Panţîru, Soiledis și Crețu. Rămâne de văzut cât de repede se vor integra în echipă noii jucători, dar și cine va fi „cel ales” pentru banca tehnică.

Până când Becali va scoate din jobenul cu euroi și un nou antrenor, Vergil Andronache va fi „principal” la meciul cu Astra, iar pe bancă vor mai sta nume necunoscute ca Andrei Zisu și Dacian Nastai.

FC Steaua e obligată să câștige astăzi. Încă un eșec ar crea o demoralizare completă a echipei inaintea turului al 3-lea preliminar din Europa League.

FORZA STEAUA!

X Ray

73 de comentarii la „Liga 1: Astra vs FC Steaua (FCSB) 2-1!

  1. alex-0101

    Cica Viorel Moldovan ar fi favort pentru antrenor al FCSB… Cata umilinta ? Cat sclavism, ce performante sa visam cu un antrenor de liga 2 ? Baa de 4 ani suntem transformati in saivanul berbecului…DACA PROIECTUL DIN LIGA 4 ERA SERIOS CU INVESTITOR PRIVAT ERAM DE MULT ACOLO, nu l am suportat pe cioban niciodata, acum e de a dreptul gretos, arogant, tipar de taran ajuns patron isi bate joc de istoria si culorile unui club..4 ani de seceta, 4 ani de umilinte , spunem ca baga bani, echipa cea mai valoroasa, de 5 ani nu castigam nimic, cupa Romaniei 0, campionat 0 , in 4 ani am ratat de doua ori calificarea in grupe Europene si urmeaza cu suces al 5 lea…Gata, peluza trebuie sa reactioneze , daca ne pasa de acest club trebuie sa reactionam, e timpul sa se auda din nou pe stadioane MUIE BECALI
    !!!!!!!!!!!

    10
    4
  2. alex-0101

    Inca o data acel „noroc” sau rugaciunile lui Tudor & Co si au facut datoria :)) Nu ca adversarii din play off sunt foarte accesibili (mai ales din prisma jocului nostru) doar ca am picat cu cele mai accesibile echipe evitand Torino sau Rangers, astfel in play off ul Europa League (daca vom ajunge acolo) Fc Steaua va da piept cu una din invingatoarele Ventspils (Letonia) și Vitória Guimaraes SC (Portugalia). Daca antrenorul va fi decent, si nu Moldovan cum se speculase sau nu stiu ce amator din liga secunda direct la noi , avem sanse la grupe… Sa speram ca fundasul central va fi adus, sa speram ca antrenorul va fi unul cu experienta, sa speram ca vom recupera din jucatorii accidentati si de ce nu ca berbecul il va ademeni pe Budescu inapoi…Sa speram….

    3
    1
  3. Tudz

    Deci este aproape sigur ca noul antrenor va fi legendarul Jorge Costa, capitan la Porto pe vremea cand castigau UCL. Daca vine si cu aia 2 fundasi centrali, foarte bine.

    P.S.: Nu el o antrena pe CFR in 2012 cand si-au luat bataie cu 5-0 de la Rapid, chiar la Cluj?

    3
    4
  4. Badicel Razvan

    De se venii înapoi Budi și sa transfere Becali asa cum spune el doi fundași centrali atunci pot spune ca echipa va arata bine. Au doamne ce bun ar fii Budi înapoi. Legat de antrenor, sper sa fie Costa!

    1
    6
  5. quark

    primul ’11’: Vlad – Cretu, Balasa, Planici, Pantiru – Cristea, Ov Popescu, Oaida – Soiledis, Moutinho, Gikiewicz; Rezerve: Balgradean – Fl. Coman, l. Filip, Fl. Tanase, Vana, D. Salomao, Belu

    Multi dintre cei din primul ’11’ fac acum cunostinta cu noii coechipieri

    5
    3
  6. alex-0101

    Nu mai vorbiți prostii 😉 acolo Edi Iordănescu a fost mâncat de jucatori;), are doua titluri de campion in România , Bergodi ce are? Dacă nu ma înșel a jucat cu CFR in grupele ucl si anul trecut titlul tot lui i se datorează… ce nu l ar recomanda fata de bergodi la Steaua? Ca de cei din înaintea lui nh are rost sa compar

    3
    3
  7. xray Autor articol

    O formula de start inedită, cu cei 4 proaspăt sosiți titulari și care debutează acum în tricoul FC Steaua: Crețu, Soiledis, Panțîru și atacantul polonez Gikiewicz.

    În total, cu Oidă si Moutinho, sunt 6 jucători aduși în această vară, din care numai Oidă a prins perioada de pregătire cu echipa Steaua.

    Așa arată un management sportiv care se bate la titlu? O laie! :))))

    8
    2
    1. calinel

      Ce i-a facut jj lui Alibec? L-a ofensat ca a platit 2mln de euro pe el si i-a sute de mii de euro salariu. Sau poate l-a ofensat cind il impunea in lot in locul lui Gnohere? In loc sa il treaca pe banca, l-a vindut inapoi la astra pentru care inca astra nu a platit banii si culmea pentri care a incasat o amenda de la federatie.

      9
      2
  8. decebal22

    Echipa din prima repriza mai buna ca cea de după pauza.Ai un singur vârf,il scoți ,intra Tanase după care joci mingi înalte.Cata prostie…Cu Cristea la mijloc am fost mai incisivi in prima repriza.trei schimbări care n-au adus niciun plus.Uite asa se duce pe râpă și sezonul asta din cauza unui prost management.

    6
    2
  9. alex-0101

    @vasglo
    Te rog nu de arbitru… astăzi fcsb a fost opera berbecului.. principalul antrenor al fcsb ulii și a luat o mare muie de la acest pseudo antrenor danut alexa… scârbos a fost ca jucător scârbos e și ca antrenor și uite cum dam puncte, avem un start de vis 4 p după 4 etape, golaveraj 5- 7 și cel mai prost joc… după cum spuneam e greu la play offf… Du te n pula mea jijiiii, VindePleacaMori!!!!

  10. Badicel Razvan

    Sincer, noul antrenor la ce lot are ar trebuii sa facă achipa asta sa joace. 2 3 transferuri reușite dintre ultimele.. Grecul îmi place în mod special :). Nu înțeleg de ce joaca Tănase, ii un mort și jumătate.. Știe doar sa pice pe jos și sa cerșească penaltiuri.. O caricatura de jucător

    5
    6
  11. vasglo

    killertits & Gosu

    „…Nu e posibil, două penalty-uri clare. Tănase, tras de tricou în careu, îl trage de tricou, din spate, îl pune jos. Henţul de ce nu-l dai? Din moment ce am avut două penalty-uri, un gol luat din fault în atac… Nu mă mai interesează altceva! Mi-a plăcut toată echipa” (declaratie Becali la DigiSport)

    O avea dreptate Ciobanul? :
    Elemente ajutatore:
    – Prezent în studioul DigiSport, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu i-a dat dreptate lui Becali în ceea ce priveşte cele două penalty-uri neacordate de Kovacs: „Da, au fost”.
    – Faultul lui Alibec inainte de golul 2 al Astrei a fost vazut de toata lumea, mai putin, evident, de Kovacs.
    – Cate meciuri ne-a mai mancat Istvan pana acum?

    5
    7
  12. kla2005

    Ne indreptam cu pasi repezi spre play-out!
    Nu se trezesc jucatorii nicicum…
    Nu mai vorbim de arbitraj…nu are rost! E clar ca va trebui sa jucam atat contra adversarului, cat si contra arbitrajului.
    Ceea ce e trist e ca se fac greseli de incepatori. Aceste greseli sunt facute de unii jucatori de la care ai pretentii…
    Nu jucam ca o echipa. Sa speram ca noul antrenor ii va face sa joace ca o echipa.
    Sa ma ierte lumea, dar Tanase e un indolent si impreuna cu Mbappe – Coman sunt cei mai individualisti jucatori din lot.
    Au fost cateva faze la care amandoi au pierdut mingea si nici nu au schitat vreun gest pentru a recupera mingea…in schimb unul dintre mijlocasii aflati in spatele lor au sprintat, i-au depasit si au incercat sa recupereze…
    Partile bune sunt ca sunt cateva achizitii care par foarte ok si care pare sa se fi integrat foarte bine. Grecul ala mi s-a parut absolut fantastic de calm si de cerebral in meci.
    Sper sa-i tina…
    Ma asteptam de la Tanase si Coman sa aduca plus valoare jocului, nu sa-l traga in jos. Vedetele astea trebuie sa inteleaga ca fotbalul nu se joaca de unul singur, iar executiile individuale vin ca un bonus la aportul adus jocului colectiv.

    Cand se vor rezolva astea, vom avea o sansa sa intram in play-off.
    Altfel, play-out scrie pe noi!

    7
    1
    1. alex-0101

      @-kla2005

      Jucatorii de care mentionam noi tot sunt plimbati pe posturi, e dificil sa dea randament in stilul asta…. Fara atacant de careu e foarte greu sa castigi in liga 1….
      Noi in toate meciurile ne am batut singuri pana acum ( doar botosaniul ne a omorat cu presing si un joc foarte bun in dauna jocului teribil de prost al nostru) , nu are rost sa comentam de berbec atat, (eu il injur , il vreau plecat dar nu trebuie sa tin cont si de situatie, bine tot el a creat o ) , avem infirmeria plina la inceput de sezon, unde a fost pomenit asa ceva ca dupa 4 etape sa ai 9 acidentati ? Jucam din 3 in 3 zile si niciodata acasa….Pai si jucatorii astia s oameni, nu roboti…Andone spunea acum ceva timp ca nu mai face antrenamente cu mingea, se chinuie doar sa recupereze jucatorii (pai se vede, nu ? ) …. Preparatorul fizic trebuia sa zboare de anul trecut, ca fix aceeasi problema am avut o… am jucat inceputul de sezon fara fundasi laterali de meserie, fara atacant (CFR joaca oribil dar au 3 faze fixe si cel putin un gol din ele) de ce ? au atacanti puternici de careu, speculanti si reusind sa inscrie scot echipele la joc…ai vazut sepsi? Astra? te prind pe contraatac si pac pac, si dupa pla egalezi, se pun pe doua linii si acolo raman…Prin venirea lui Cretu, si a grecului stam mai bine pe benzi, daca mai vine un fundas central de picior stang plus revenirea accidentatilor (si varful asta de 1.90, polonezul cand va intra in forma ne va ajuta pe final de meci, o faza fixa, o centare, pare oportunist) sigur vom fi acolo unde vrem, pentru titlu avem nevoie de un antrenor care sa stie sa gestioneze vestiarul, relatia cu berbecul si sa faca un 11 de baza…vom vedea

      1
      1
      1. kla2005

        @alex-0101
        ai si tu dreptate…da’ mie tot mi-e frica.
        La unii jucatori nu vad implicare…nu vad dorinta.
        Ma doare ca sunt jucatori cumparati pe sume mari, au salarii serioase, dar nu pot da o pasa simpla cu latul.
        ori esti profesionist ori…te duci altundeva

  13. quark

    putem sa ne luam gandul de la Budescu, de fapt ne-a mai tras o data clapa cand s-a intors din China, e un tip boem, o sa aleaga aerul provincial de la Astra in dauna presiunii rezultatelor si a gurii pipereanului

    1
    1
  14. Tudz

    Cea mai bună formaţie, fără accidentaţi şi fără jucători cu aere de vedetă (gen Tănase, Coman, etc.):

    Bălgrădean – Creţu, Planić, Momčilović, Soiledis – Pintilii, Vînă, Moruţan – Moutinho, Gnohéré, Salomaõ.

    2
    3
  15. Herbal

    @alex-0101
    Am reușit să îl contactăm pe patronul celor de la FCSB care ne-a certificat faptul că, momentan, varianta Conceicao a picat. A spus că va mai avea niște discuții cu acesta în cursul zilei de mâine, dar a precizat că mai sunt mulți tehnicieni pe listă pentru a deveni antrenori la FCSB. Ce este cert în acest moment este că Toni Conceicao nu mai este o variantă de actualitate”

    Se pare ca pica si varianta asta :)))

    2
    2
  16. quark

    ‘Antonio Conceicao s-a prezentat, marţi, la reşedinţa lui Gigi Becali pentru a negocia preluarea postului de antrenor la FCSB, dar totul s-a terminat după doar zece minute, când portughezul a plecat de la palat. ProSport a aflat cum au decurs „negocierile dintre cele două părţi şi ce l-a făcut pe tehnicianul lusitan să plece.

    Toni Conceicao a venit la negocierile cu Becali pregătit să-şi impună punctul de vedere şi i-a transmis acestuia că vrea independeţă totală în alcătuirea primului „11”, dar şi la schimbări, apoi i-a transmis un mesaj care l-a enervat la culme pe omul cu banii de la vicecampioana României.

    „Eu sunt un antrenor cu performanţe, n-am fost secund, şi rezultatele vorbesc despre ceea ce sunt eu în fotbal”, a fost mesajul pe care portughezul a ţinut să i-l transmită personal, în faţă, lui Gigi Becali, spun sursele ProSport. Acesta a fost momentul în care finanţatorul s-a enervat şi a început să ţipe. Atitudinea portughezului l-a deranjat foarte tare pe Becali. Mai departe, Conceicao s-a ridicat şi n-a spus nimic, uitându-se lung la Becali, iar când a observat că atitudinea sa nu se schimbă a părăsit reşedinţa latifundiarului din Pipera.

    Aceleaşi surse ProSport indică faptul că Gigi Becali a considerat atitudinea lui Conceicao una prea de forţă şi s-a enervat.’

    4
    3
  17. alex-0101

    :)))) scenariu : Dacă fcsb câștiga in Europa joi am impresia ca berbecul îl va tine pe Andronache “principal” :)))) dacă pierde se va gândi la portughez, măcar asta are personalitate, așa trebuie sa facă cu berbecul antrenorii buni, sa l fura n gura sa nu fie disperați după cacarezele ciobanului, vrei performanța? Lasă pe unul priceput…O sa fim eliminați din Europa și atunci nu mai are ce sa facă ….

    3
    4
  18. vasglo

    La noi chiar nu conteaza cine e cu adevarat vinovat de esecurile echipei atat timp cat il avem pe Becali, cel care prin tot ceea ce face si zice atrage toate antipatiile posibile si imposibile! 🙂

  19. quark

    mai e ceva de zis ? cica la 2 zile dupa ce l-a concediat pe Marian Lupu, ciobi l-a sunat si i-a propus sa revina

    „Bine, de fapt, m-a sunat Becali doua zile mai tarziu, dar nu mai vreau sa vin, am nevoie de o pauza”, a declarat Lupu

  20. vasglo

    „Nu cred că pot fi antrenorul lui FCSB, cu tot respectul. Am avut o întâlnire ieri cu patronul Gigi Becali, dar avem drumuri diferite, gândim diferit. Eu am drumul meu, dânsul pe al lui. Nu e supărare, nu a strigat nimeni la nimeni, ceea ce am vorbit rămâne privat, însă e o relaţie imposibilă acum.

    Domnul Becali a fost foarte simpatic, este un om educat, am dialogat despre situaţia de la Steaua, doar că eu merg în stânga, dânsul în dreapta. A fost o întâlnire frumoasă, cu un om educat şi interesant. Şanse? Zero!”, a spus portughezul, pentru http://www.gsp.ro.

    Nicio paguba! Daca ma uit mai sus vad ca multi nu-l doreau pe Conceicao la FC Steaua! 🙂 🙂

    4
    1
  21. alex-0101

    @vasglo

    Ba este o paguba, nu pt ca nu a venit portughezul ca nu era un antrenor care sa rupa gura targului, dar cu siguranta era mai ok fata de ce am avut pana acum, paguba mare este ca si asta l refuza pe berbec, ceea ce inseamna ca dobitocul si a impus punctul de vedere : ” il tii in primul 11 pe x y z , eu mai zic ce schimbari sa faci, eu critirc , eu te platesc , ma informezi cu ce se intampla la echipa tehnic zilnic” si alte cacareze de genul pe care le debiteaza si pe la tv, omul a luat o razna rau, cu el la carma performanta nu vom mai pupa , e timpul sa se retraga cu tot cu MM, ai dat preparatorul fizic afara si nu ai fost in stare de o saptamana sa gasesti altul ? ai dat antrenor afara fara sa ai backup ? El va apela tot timpul la antrenori de mana a doua…Pustai pe unde mai antreneaza? Mie mi placea de el, educat, echipele lui jucau ofensiv, tu apelezi la dica care a ratat in doi ani tot, apelezi numai la oameni care spera sa si faca imagine si sa dea lovitura, trebuie un antrenor cu personalitate in vestiar, asa cu agarici de genul asta vom ajunge sa jucam in play out…. Daca era profesionist il mai lasa pe Teja un an, el a schimbat fata echipei in 4 luni :-j , dar sa vorbim de profesionalism la Steaua e de domeniul SF

    10
    1
  22. vasglo

    @alex-0101

    Stim cum gandeste Ciobanul si ce ar fi putut cere, dar nu cred ca asta e problema acum (vezi declaratii Ilie Dumitrescu).
    Tu, in locul portughezului, ai fi preluat o echipa cu o zi inaintea unui meci important european, fara sa sa cunosti jucatorii, sa faci un singur antrenament si, mai ales, cand stii ca Ciobanul vrea rezultat imediat?
    Eu zic ca portughezul e destept suficient ca sa astepte sa vada mai intai cum joaca echipa in turul cu Mlada (mai ales , rezultatul), urmand ca apoi sa aiba 7 zile de lucru cu ea pana la meciul retur!
    Oricum, se pare ca a ramas in Romania, cica sa vada meciul de la Cluj al cufuristilor cu scotienii!
    Crezi ca o oferta din partea FC Steaua e putin lucru pentru unul care „nu era un antrenor care sa rupa gura targului” ?
    Hai sa mai avem putina rabdare!

    3
    4
  23. kla2005

    Rabdare…rabdare
    Penaru a devenit favorit:
    e principal la Academica Clinceni
    a promovat cu Academica Clinceni
    e pe ultimul loc in liga 1

    cv bun
    obedient
    toate atuurile 🙂 🙂 🙂

    9
    1
  24. kla2005

    si…
    off-topic: https://www.prosport.ro/video/prosport-live/halucinant-nutu-camataru-salvatorul-echipelor-liga-1-dumitru-dragomir-il-lauda-temutul-interlop-recunoaste-acesta-finantat-club-bucuresti-ajutat-fotbalul-romanesc-l-distrus-18266009

    Cam ce a trebuit sa faca Gigi sa scoata Steaua din groapa in care o bagasera „generalii”

    Si dobanda nu era mica…

    Iar acum fac pe ingerasii cuminti carora le-am furat jucaria…nenorocitii dracului!

    6
    3
  25. alex-0101

    Iar baterii campiii… ce era Lăcătuș înainte sa ajungă la Steaua implicit simbolul Stelei? Asta cu dinamovist la Lucescu ii fix pula…De ce nu i a ajutat in ultimul timp cum a făcut o Rednic?
    Și lăsând prostiile la o parte, cine nu l ar vrea pe lucescu ca antrenor? Acum la vârsta lui nu știi ce stil de mobilizare mai are dar ca CV, Spune-ți un antrenor roman care ar mai putea activa care sa l ajungă …. dar lucescu nu va veni niciodată la mizilicu berbecului…

  26. quark

    o fi Lucescu sr. nitel ramolit, o mai fi ramas si cu ceva sechele de cand s-a luat la tranta cu tramvaiul, dar nu-i suficient de senil incat sa pice in plasa ciobanului…se cauta tot un no name in ale antrenoratului de vreo 40 ani, baiat bun si care sa stie cine-i stapanul; n-au trecut decat 4 etape si a reusit pipereanul sa-mi strice bucuria si placerea de a urmari (si) aceasta editie de campionat

    6
    1
  27. killertits

    Alex eu prefer ceapa, deci prazu a venit la noi ? :))))

    Totusi cel mai important lucru este plecarea memeului…acum sa vedem ce face oieru, daca il aduce pe lucescu sr sau oricare alt antrenor cu experienta si personalitate….si incepe sa isi faca o echipa manageriala CORECTA, atunci putem avea sperante, dar daca totul se va rezuma la EU dau banu, eu centrez, eu dau cu capu…praf si pulbere.

  28. quark

    echipa manageriala ?? pentru ce, ciobanul are fler si ochiul format, chiar azi a ‘reusit’ sa scape de Balasa contra unui jucator despre care a spus ca nici nu-l cunoaste…titluri, cupe ? asta ne dorim noi, pentru ciobi au valoare nula si, din pacate pentru noi, omul aluneca ireversibil pe panta egocentrismului cu pierderea treptata a discernamantului, nu numai ca nu a priceput nimic din esecurile ultimilor an, chiar nu sunt semne ca va renunta prea curand la treningul A1, cu riscul de a pulveriza totul…de ce l-a chemat pe Conceicao ? simplu, a fost convins ca portughezul raspunde constiincios la comenzi (ca asa s-a vehiculat prin presa), altfel nu se intersectau, el cauta slujitor, nu antrenor…poate fi acuzat de multe Alibec (ca a fost indolent, mofturos, capricios s.a.m.d.), dar ceea ce i-a spus lui Dica („esti o puscarie de antrenor”) e valabil pentru toti acesti baieti cu care ne-a pricopsit ciobanul in ultimii ani si care au acceptat sa devina joystick-urile lui, consecinta fiind o autoritate scazuta in vestiar, coroborata cu bagajul minimal de experienta cu care s-au prezentat; si banii se duc frumos in buzunarele colegelor de competitie (700.000 pt Oaida, 750.000 pt Vina, 600.000 avans pt Olaru ca sa nu ajunga la cfr, 200.000 pt Pantiru, 125.000 pt Vali Cretu) care ulterior iti rad in nas cu echipe incropite din jucatori liberi de contract, asta pt ca e peste capacitatea de intelegere a ciobanului ca o investitie SI intr-un antrenor e modalitatea de a-ti rentabiliza investitiile in jucatori

    7
    1

Lasă un răspuns