FC Steaua București a sacrificat totul pentru meciul de miercuri cu Partizan și a obținut doar un egal, 1-1, în partida din Liga 1 cu CFR Cluj. Campionii au jucat cu rezervele într-o formulă inedită. Printre titulari au fost tinerii Carp, Enceanu și Tudorie. Grădinaru și Mihalcea au fost introduși după pauză.
În toată istoria ei de glorie, de după 2004, CFR Cluj nu câştigase vreodată pe terenul Stelei şi vedea o şansă bună de a schimba statistica, sâmbătă seara, pe Naţional Arena. Se știa că roș-albaștrii vor odihni titularii pentru meciului din Champions League. Rădoi l-a scos din poartă până şi pe Cojocaru, iar Niţă a fost titular şi căpitan. Probabil i-a acordat o şansă şi lui Niţă, după ce Cojocaru a dat semne de nesiguranţă. E posibil să fi fost și o aroganţă a lui Becali de a arăta că are un lot competitiv pentru două echipe. Aroganță afișată și înaintea partidei, în stilul caracteristic: „Pun un pariu cu toata lumea, cu presa, cu suporterii, cu oricine. O să vă arat că Steaua are cea mai bună echipa de după 1989„.
În fața celor aproape 5.500 de spectatori (conform comunicat club), Steaua a intrat în meci cu nouă jucători noi față de întâlnirea cu Trencin.
Mirel Radoi a decis sa trimită pe teren următoarea formulă de echipă:
- Niță (cpt) – Râpă, Carp (Alcenat 55′), Toșca, Guilherme – Neagu, Tahar – Iancu (Grădinaru 46′), Hamroun, Enceanu (Mihalcea 79′) – Tudorie.
Rezerve: Cojocaru, Sulley, Mihalcea, Alcenat, Grădinaru, Târnovan, Aldea.
De partea cealaltă, Francisc Dican a trimis la luptă următoarea formație:
- Mincă – Filipe, Tînc, Larie, Camora – Petrucci, Mureșan (Nascimento 86′), Lopes, Păun (Vitor Bruno 62′) – Guima, Roșu (Cristian Lopez 46′).
Rezerve: Marc, Nascimento, Lopez, Goian, Belek, Negruț, Bruno.
Steaua a început în forță partida și Tudorie a marcat după numai 40 de secunde de la fluierul de start, dar reuşita sa a fost anulată de centralul Cristi Balaș pentru offside, semnalizat corect de tușierul Aurel Oniță. Un minut mai târziu, același Tudorie a centrat foarte bine la marginea careului lui Neagu care l-a intins pe Mincă cu un şut spectaculos de la 16 m. Goalkeeperul „feroviarilor” a deviat în extremis și mingea a lovit stâlpul porții.
Experimentul Rădoi a bifat prima și ultima breșă în minutul 16. Un contraatac pe stânga al CFR-ului, pornit de la un fault asupra lui Carp, i-a lăsat pe clujeni în 3 contra 2, iar Tiago Lopes l-a învins pe Niţă, printre picioare, într-o situaţie de unu la unu.
După gol, campionii au pierdut din turație și din precizia paselor, în fața unei echipe ordonată pe 3 rânduri cu fundul în portă. Prima repriză s-a scurs monoton, fără alte faze care să ridice adrenalina privitorilor. De remarcat debutul lui Catalin Carp in tricoul Stelei, ca fundaș central, chiar impotriva echipei pentru care a evoluat anul trecut. Se intrevăd ceva calităţi, dar poate tracul și dorința de a nu greși l-au dus la nişte pase de începător, care au pus adversarii pe contraatac.
Repriza a doua a debutat prin înlocuirea anonimului Iancu, care a mai bifat un zero la aportul adus ofensivei steliste. (După meci Rădoi l-a scuzat: „Gabi Iancu a avut o problemă de sănătate şi de aceea l-am schimbat la pauză„. ) Cu Grădinaru mijlocaș drepta, și mai ales mai ales după intrarea lui Alcenat pe aceeași bandă, minutul 55, atacul steliştilor a devenit mai consistent și incisiv. În minutul 57, haitianul a oferit un assist lui Tudorie care cu sânge rece a spart gheața în Liga 1 sub culorile roș-albastre. Tânărul atacant a preluat frumos și cu un șut plasat în colțul din stânga l-a executat pe Mincă, rămas spectator.
- Din minutul 68, CFR Cluj trebuia să joace în 10, după un fault grosolan. Camora l-a lovit cu genunchiul in burta, intentionat, pe Gradinaru și Balaș a acordat doar galben, deși atacul și sunetul loviturii au părut de horror movie.
Rezervele Stelei au controlat categoric jocul în repriza a doua, dar fără eficiența dorită și pe tabelă. Mincă a scos cu greu mingea trimisă cu capul de Toșca, în minutul 78. Acţiunea superbă a lui Mihalcea – „tupeist la 16 ani„, din minutul 81, putea să-i treacă în cont primul gol în Liga 1 și la Steaua, dar balonul trimis de el, la colţul lung, a trecut milimetric pe lângă poartă.
În ciuda eforturilor campionilor de a obţine cele trei puncte, rezultatul a rămas 1 – 1, deși în minutele de prelungire (90+3) puteau și pierde, însă şutul lui Goncalves a lovit transversala. Steaua putea să primească un penalty imediat după ocazia CFR-ului, dar Cristi Balaj a lăsat jocul să continue după ce Larie l-a împins pe Grădinaru în careu. Meci terminat egal după ce steliștii au condus partida, tinându-i pe clujeni în propria jumătate aproape tot meciul. Singurele acțiuni ofensive ale CFR-ului au fost golul din prima repriză și bara din minutul 93, în rest ocaziile i-au aparținut Stelei.
- Arbitri: Cristian Balaj (central) – Vladimir Urzica, Aurel Onita (asistenti) – Dragos Istrate (rezerva)
- Cartonase galbene: Guilherme ’25, Tosca ’39 / Camora ’69, Minca ’73, Nascimento ’89
Statistica
Rezumatul meciului
Declarații după meci
- Mirel Rădoi: „Ne mulţumim cu un punct, deşi meritam trei puncte. Aşa a fost cursul jocului. Dar băieţii merită felicitaţi pentru devotament, pentru cum au jucat. Era foarte greu ca automatismele noastre să meargă la acest joc, pentru că am jucat pentru prima oară în această formulă. Nu ne putem baza pe 12-13 jucători, putem risca să avem cu Partizan mulți jucători indisponibili. Știam jocul agresiv al CFR-ului și de aceea am preferat să menajez, dar să și odihnesc niște jucători. Partizan e o echipă foarte bună, dar cred că, fiind vorba despre un meci de Liga Campionilor, cu altă miză, şi abordarea va fi diferită. Plecăm cu şanse egale şi sper ca Steaua să se califice„.
- Tudorie a sărutat stema Stelei după ce a punctat în poarta CFR-ului: „Țin foarte mult la Steaua. Iubesc acest club și sper să marchez cât mai multe goluri pentru Steaua. La final ne-a felicitat(n.r-Radoi) pentru repriza a doua și ne-a spus că asta este atitudinea pe care trebuie să o avem la fiecare meci. La pauză ne-a spus să fim calmi și că putem să întoarcem scorul, că trebuie să avem încredere în noi și să ne dăruim mai mult.„
- Becali despre Iancu și transferuri: „Fiecare om și-o face cu mâna lui. Atitudinea fiecărui jucător face ca el să fie agreat de echipă, de antrenor, de patron. Eu nu am agreat niciodată jucătorii care sunt așa, indolenți. Iancu are mii de șanse, numai că trebuie să le fructifice în trei zile. Eu nu cred că Iancu poate să facă față la Steaua. Din punctul meu de vedere l-aș da undeva împrumut. Noi am jucat cu echipa a doua pentru că ne interesează meciul de miercuri. Miercuri vom vedea dacă De Amorim și Alibec vor veni. Totul depinde de rezultatul de miercuri cu Partizan„.
- Fracisc Dican: „E bine, punctele astea sunt ceea ce ne-am propus sa obtinem dupa 3 etape. Cred ca rezultatul a fost echitabil. Daca sefii nostri vor considera ca mai e nevoie de un jucator sau doi, atunci e nevoie. Noi vrem sa castigam cat mai multe puncte, restul nu mai depinde de noi. Steaua e o echipa foarte buna, cea mai buna din tara. Oricine ajunge la Steaua are valoare, nu conteaza ca nu au folosit cel mai bun 11. Le voi tine pumnii in Champions League, cu Partizan”.
Mai marele steliștilor, Emerich Jenei, a spus că experimentul făcut de Steaua la această partidă va fi considerat reuşit numai în cazul unei victorii, miercuri seara, cu Partizan. Altfel, părerea lui Jenei că „antrenamentul cel mai bun e meciul în sine” ar fi din alte timpuri.
Din Serbia veștile sunt proaste pentru steliști. Spre deosebire de campioana României, Partizan Belgrad este într-o formă de zile mari. Bojinov și compania au demolat-o pe Jagodina, scor 6-0. Bojinov (’9, ’10), Zivkovic (’11), Ninkovic (’48) și Saponjic (’69, ’78) au înscris pentru liderul din Serbia, care are 6 puncte în două meciuri și golaveraj 10-0.
Steaua a aliniat o echipă cu o medie de vârstă record: 23,5 ani! Exceptându-i pe Niță (28 de ani), Hamroun (26 de ani), Râpă, Tahar, Neagu (25 de ani) , restul sunt U23. Din 1990 încoace, niciodată nu s-a întâmplat ca într-un meci de Liga 1 sau Cupa României, Steaua să trimită pe teren o garnitură cu o medie de vârstă atât de mică.
Să luăm partea plină a paharului din acest „Experiment Rădoi” și să gândim pozitiv pentru partida de miercuri cu campionii Serbiei!
FORȚA STEAUA!
XRay
cand ai pe teren Carp, Enceanu, Tudorie, Gradinaru toti in acelasi timp pe teren este greu, chiar si cu un Cfr care e echipa de locurile 5-8 asa.. Tudorie in ciuda golului marcat este mult sub ce juca pana si Tucudean. Tahar slabut si el ca si Neagu. Adica pe langa aia de mai sus mai ai si Rapa, Neagu,Iancu jucatori total iesiti din forma sau poate prea slabi pt ce se vrea la Steaua, nu stiu exact,oricum nu e asta discutia.
Asadar tinand cont de ce jucatori au fost pe teren acest 1 punct este acceptabil, mai ales ca in ciuda gaurilor de mai sus conform cursului jocului tot noi cred ca am fi fost indreptatiti sa castigam.
Alcenat va fi in sfarsit un mare castig, dar atrag atentia ca pe faza defensiva are si el momente nasoale. Ofensiv este super bun dar defensiv e posibil sa avem emotii cu el in meciurile cu adversarii tari.
Hamroun si el este un mare castig, in prima repriza a fost singurul care a incercat sa lege ceva. Mi-a placut mult de el ca la fiecare faza se demarca, cerea mingea… Pacat ca din prin min 50-55 a picat total fizic si pe langa ca nu mai aparea la joc a mai si gresit cateva pase simple. Un jucator care pica inca asa devreme fizic eu spun ca mai are muuult de munca.
Guilherme cam slabut azi, dar poate si din cauza ca Enceanu nu are consistenta in joc, este aiurit, alterneaza momente bune cu momente catrastrofale…
Totusi principala problema pe care o vad eu este la Tudorie. Fara Tade echipa pierde 50% din putere. Stau si ma intreb ce ne-am fi facut la Zilina in primul meci din deplasare fara Tade?
Tudorie mai mult de a3a rezerva de atacant nu poate momentan.
Mihalcea merita incercat chiar ca titular. Poate si azi ar fi fost indicat ca titular in locul lui Enceanu.
Carp nu prea am avut ocazia sa il vad la treaba. Are o vina la gol,posibil fault, totusi ce nu mi-a placut este ca a cazut de mai multe ori prea usor cerand fault. Si Tosca cred ca putea respinge mai convingator la golul lor.
Atentie ca si Partizan a odihnit ceva jucatori,e drept nu asa multi ca noi. Nu cunosc prea bine Partizan sa ma exprim asupra meciului viitor dar parerea mea este ca Trencin a fost un advesrsar foarte puternic si nu ar fi exclus ca Partizan sa fie sub ei. Recunosc ca am fost impresionat de Trencin.
Like it!
In alti ani cand juca echipa a doua in diverse meciuri prin campionat si cupa o facea catastrofal. Ti-era si frica sa te uiti.
Am dominat clar, dovada si posesia si fazele de poarta mai numeroase, dar ne-a costat lipsa de experienta. Am avut o echipa cu o medie de varsta de 22,4 ani.
Soarta campionatului se joaca in play-off, deci mare lucru n-am pierdut cu acest egal. Parerea mea este ca Mirel a procedat bine odihnind titularii.
@joga bonito
Ai dreptate!
Pe lângă lipsa de experiență, au fost decisive:
1) La golul primit
Tracul de debut a lui Carp și cuplu făcut în premieră cu Toșca, și el convertit pe post. La mijloc și în centru apărării se vede cel mai repede absența sincronizărilor, care se nu obțin în câteva zile.
2) Îneficiență în atac
La mijloc, tripleta Neagu-Tahar-Hamroun cu aripile Iancu/Grăinaru – Enceanu/Mihalcea … rodaj cvsi-nul. De aici și indeciziile în dezvoltarea fazelor pe ultimii 20-30 m, printr-o pădure de picioare clujene. Prea puține anticipari, ieșiri la intercepție sau pentru a oferi alternativă de pasare, schimbări rapide de direcție în zone „aerisite” … De asta și contraatacurile din poziții favorabile, în loc să pornească snur și glonț spre poartă, sfârșeau în atacuri poziționale, ca la handbal. 🙂
3) Capacitate fizică redusă
Hamroun era la 50-60% când a venit. Ieri a dus 90 minute la 3 zile după Trencin … Carp e și el la vreo 60%(Mirel), Alcenat neadaptat la fus(pe final cam gâfâia) și nou nouț în echipă. Cred că nu le știe nici numele la toți. Glumesc. 🙂
Meciurile din 3 în 3 zile cred că l-au facut pe Mirel să se concentreze la antrenamente (scheme, relații etc.) mai mult pe echipa de bază (11 + 3/4 de schimb) decât pe rezerve.
Dacă Mirel ar fi avut lotul ăsta măcar din stagiu 2 de pregătire, cred că echipa „de rezerve” snopea aseară CFR-ul, la cum au arătat ăia.
Imi permit sa te contrazic 🙂 . Cu exceptia unui meci execrabil cu Viitorul jucat de rezervele Stelei sub conducerea lui Galca (1-0 pentru Steaua, gol Iancu, dupa dezastrul cu Ludogorets, cand a dominat Viitorul chiar si in 9 oameni), rezervele Stelei au jucat convingator. De altfel, rezervele Stelei au castigat si Cupa Ligii (cu exceptia finalei, cand au intrat titularii).
Xray …. un comment …. au fost mult mai multi de 2500 spectatori … crainicul a anuntat 5k si ceva ….. + 1 mireasa ….
Referitor la joc ….. Mirel a stiut ce face …. a odihnit titularii ….. dar i-a odihnit la modul ca nu i-a avut nici pe banca de rezerve ….. Deci si-a asumat inclusiv un potential rezultat negativ . A reusit doar o remiza in aceste conditii tinand cont ca mai mult de 75% dintre ei nu au jucat intr-un meci oficial impreuna in aceasta formula ….
Daca e sa o luam …. au fost + / – si e clar ca unii nu sunt pregatiti fizic …. alti nu sunt pregatiti psihic de STEAUA … Ceva talent ar avea fiecare dintre ei …. dar trebuie sa dovedeasca in teren si sa nu moara sperante …. cum o face GABRIEL IANCU ….. Faptul ca a fost schimbat la pauza ….. cred ca deja i-a aratat viitorul carierei ….
@adrian0808
Da, am citit în unele surse (onlinesport, prosport) că au fost 2500 și în alta 5300(gsp)!
Am pus 2500 sa nu-mi mai sara la jugulara „Nimeni la meci„. 🙂
Dacă spui că a anunțat crainicul(mie mi-a scăpat), modific.
PS
Am pus 5.500, cifra publicată de FC Steaua pe site.
Da, un rezultat bun tinand cont de echipa folosita de Mirel.
Mi-au placut Alcenat, un castig mare pt. echipa, Hamroun in prima parte, Mihalcea, un jucator cu explozie, cu o viteza extraordinara cu mingea la picior. Daca ar avea si clarviziune, cred ca ar putea fi titular de acum. La faza in care a tras putin pe langa, daca il vedea pe Tudorie si-i pasa, acum altfel discutam.
M-au dezamagit Rapa, Neagu, Carp (nu-mi dau seama nici dupa ‘n’-spe reluari daca a fost faultat la faza din care am primit gol). In aparare, insa, partea stanga, acolo unde Guilherme e titular de drept, este in opinia mea, nu neaparat la acest meci, cea mai vulnerabila. Ne-am cam pacalit cu acest brazilian care in liga a 2-a germana a jucat in 2-3 meciuri intr-un tur de campionat. Cred ca si asta spune ceva despre nivelul pe care-l are. In fine, cred ca s-a prins si conducerea ca acolo suntem vulnerabili si vor avea in vedere sa aduc ceva mai bun.
Sa speram ca miercuri cu echipa intreaga vom avea o evolutie superioara care sa ne faca sa visam frumos la meciul din play-off.
Atat Reghecampf, cat si Galca au debutat cu rezultate mai bune in campionat la Steaua.
2015-2016: Radoi, 5 puncte
Steaua 0-0 Petrolul
Pandurii 0-3 Steaua
Steaua 1-1 CFR Cluj
2014-2015: Galca, 9 puncte
Rapid 1-3 Steaua
Steaua 3-1 CSU Craiova
CFR Cluj 0-1 Steaua
2013-2014: Reghecampf, 7 puncte
Steaua 2-1 Ceahlaul
Astra 1-1 Steaua
Steaua 4-0 Chiajna
2012-2013: Reghecampf, 9 puncte
Steaua 1-0 Chiajna
Astra 3-4 Steaua
Steaua 5-1 U. Cluj
Sursa :sport.ro
Care e diferența esentială?
Nici Reghe, nici Gâlcă:
1) Nu au schimbat masiv lotul la debut. Loturile, cel puțin ca omogenitate, erau incomparabil mai bune.
2) Nu au întâlnit în Liga 1, nici în UEFA (turul 2, și mai ales 3), echipe ca Mirel.
Si programul e important. Una e sa intalnesti Petrolul, CFR si Pandurii in trei etape consecutive si alta e sa joci cu nou-promovate, gen Rapid, Craiova sau Chiajna.
Corect!
Rămâne însă problema lotului nerodat și „subțirel”, în ciuda „umflării” echipei de catre Becali.
Poate peste doua luni poate va rupe tot. Acum îmi pare șubredă, mai ales în apărare. Dar e o doar opinie de novice. M-aș îmbăta de bucurie dacă m-aș însela și gibonul chiar ar avea dreptate.
Xray, nu cred ca era cazul sa stergi acel comentariu. Vine din partea unui fost utilizator care are tot dreptul sa-si exprime o parere fie si prin intermediari, asa cum au facut-o si altii in trecut.
@empyro
E un atac la persoană, nu un comentariu.
Apoi de ce mai există ban daca există „binevoitori” să-i ajute să comenteze ca un user corect, ba mai mult să și atace alți useri?
Ce ar fi daca mi-ar trimite și mie cei banați de tine, atacuri la persoana ta și eu le-aș posta exact cum ai făcut tu, total lipsit de fair play? Mai mult, aș și motiva exact cum ai făcut-o tu mai sus? Banul este cel care interzice dreptul pe care il invoci. Evident că știi și tu dar … nu mă mai miră nimic.
Mă dezamăgesti …
Redondo e vai de capul lui si o spun in cunostinta de cauza. Nu degeaba a sfarsit banat de vreo 3 ori. Sa fie sanatos si sa-si pastreze parerile pt el.
Redondo, da, imi aduc aminte…si de Dankressman, DaffyDuck, Adrian Ultras25, The Radical, Gica Chioru (!!), UTCopos, etc…ce vremuri…
25000 au fost ,gresesc 35 000 ca pe vremea lui reghe ,ciobane chiar nu ti-e rusine sa joci cu 2500 de specatori pe meci ,puscariash infect
@empyro
Esti casută postala? Adrian, Moweed, mq-messi și alți banați nu ți-au dat mesaje cu atacuri la mine, numai Rotonto?
Nea Ronnie a facut in voie pe postasul. Imi permit si eu sa transmit mesaje. In fapt, nimic din niciun regulament nu interzice chestia asta ;). Dar, ce sa facem, oricum acel regulament nu se mai respecta de ceva vreme buna.
Trebuie sa recunosc totusi, ca nu trebuia postat la un articol, ci pe forum. Pe viitor asa voi proceda.
@empyro
Dacă unul fură, furi și tu? 🙂
Tu ești ronnie? Tu ești clona lui Redondo, că așa ai scris, că pe contul lui ronnie este Adrian, iar acel mesaj postat de ronnie, de care zici, era de la Adrian.
În altă ordine de idei, din câte îmi amintesc, ce a postat atunci ronnie a fost numai opinie tematică pe o chestie, polemică pe idei, nu a atacat niciun user, nu frustrări veninoase și imbecile vărsate pe vreunul de pe site!!!
Mai mult, ronnie a fost fair play cu acea postare, chiar a transmis un punct de vedere de la Adrian, nu s-a folosit „prin mesajul de la Adrian” sa atace pe x sau y de pe site.
Ronnie când are de acuzat pe cineva o face bărbătește, direct, nu se folosește de diverși interpuși sau trompte!
Oricum, este acceptabilă „poșta” când cineva banat solicită ceva legat de el și site, de statutul lui de membru, nu comentarii și atacuri la alți useri.
Mesaj de la Redondo
Baietasul ala Joga Bonito imi dadea acum ceva vreme mesaje in care imi spunea ca trebuie sa fim uniti contra Fratiei, ca ma respecta bla bla bla… Cu toate astea i-am spus ca e doar o mica lipitoare, un mic gandacel care a pupat in cativa ani de activitate cam toate taberele la dudulet.
Despre chiorix, ce sa zici, oricum e un fost activist de partid, un farsor, un manipulator, un demagog urias care se milogeste pe la Constanta de niste rude de-ale lui nea Gigi sa fie lasat sa se ocupe de siteul oficial al clubului.
@Empyro
Ai luat-o razna? Esti copil de gradinita?
Daca nu incetezi cu posta asta mizerabila voi cere sa fi banat.
Transmiterea jignirilor te face solidar cu ele.
Asa si eu, sau oricine de pe site, pot sa scriu :
Mesaj de la Adrian
Si sa incep sa jignesc in stanga si in dreapta in numele altcuiva.
Empyro, si zici ca te intretii la telefon cu tipul asta? Vezi ca are probleme serioase la mansarda. Adica cat de deranjat sa fii sa inventezi asemenea chestii, gen respectul meu fata de el, cand ai fost de fata pe forumul privat si ai asistat la discutiile in contradictoriu ce le-am avut. E o chestie de logica elementara.
Cat despre Steaua Libera, n-am decat cuvinte de lauda pentru concept si idealul in sine. In schimb, oamenii din spatele proiectului ii cunosc foarte bine, deoarece am interactionat foarte multi ani pe aici. Sunt la fel ca prietenul Redondo: frustrati si limitati intelectual.
Empyro, te-a apucat ceva? Pana mea, ati capiat de la caldura, nu mai stati in soare…
Si consumati multe fructe de sezon, gen pepenele verde. In cantitati mari poate combate mitomania.
Diferenta intre STEAUA – cfr si FCSB – cfr este… 25.000, 30.000 fata de 5.000 Spectatorii adica FCSB pierde mult chiar foarte mult.
„”asprilia
iulie 26, 2015 la 17:21
25000 au fost ,gresesc 35 000 ca pe vremea lui reghe ,ciobane chiar nu ti-e rusine sa joci cu 2500 de specatori pe meci ,puscariash infect””
si care e problema ?!!! ti-am mai spus ca numarul spectatorilor nu e relevant ….
„”fcsbvaly
iulie 26, 2015 la 21:29
Diferenta intre STEAUA – cfr si FCSB – cfr este… 25.000, 30.000 fata de 5.000 Spectatorii adica FCSB pierde mult chiar foarte mult.””
i-a zi fcsbvaly ? care e diferenta ? iti spun eu …. becalu i-a luat CFR-ului 3 jucatori in ultima luna : MUNIRU , TADE, CARP …. le-a dat bani ca sa aibe sa traiasca fiindca sunt in insolventa … asta e diferenta …. iti spun si tie …. numarul de spectatori conteaza doar pentru …. spectatori …. si pentru casieria clubului …. acolo pe teren ….. daca esti fotbalist adevarat castigi fie ca sunt 1k sau 100k in tribune ….
Stati lin baieti …. daca FCSB va juca fotbal … vor veni oameni la meciuri … daca nu …. asta este …. nu vor veni foarte multi …
„Mi-a plăcut foarte mult şi sper ca timpul să îmi demonstreze asta. Mihalcea, a intrat copilul ăsta a intrat direct în adversar, unu contra unu, a încercat să creeze superioritate numerică, după care am urmărit mişcarea lui pe teren, cum a încercat să deschidă unghiul de pasă, să fie activ, a dus acţiunea până la capăt cu finalizare.
Dacă avea puţin noroc şi marca, era duminică pe prima pagină„, a declarat Dumitrescu în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.
Vorbiti de suporteri la meci? Raportul a fost de 5.500 la 2 ai CFR-ului. 🙂
GSP: „CFR Cluj nu a avut parte de o galerie numeroasă la meciul cu Steaua. De fapt, doar 2 suporteri ai clujenilor au făcut deplasarea la Bucureşti pentru a asista pe viu la meciul de pe Arena Naţională.”
Chiar daca nu ar fi fost peluzele in boicot, asistenta nu depasea 8.000. E luna concediilor!
V-am prezentat aici „Campioană și la audiență în sezonul 2014-2015″
Steaua a avut mai multi spectori in Retur(fara sigla), decat in Tur cand avea si sigla si peluzele.
Nu mai prea mai vine lumea la fotbal in Romania. La Steaua se rarisera inca de pe vremea lui Reghe(retur 2014). Asta e adevarul!
E drept, o galerie organizata se face foarte bine auzita, pentru ca au un repertoriu si exercitiu, fata de cei care vin singuri, nu un grupuri.
Prosport:
„Steaua trebuia să primească un penalty şi să beneficieze de eliminarea lui Camora de la CFR
Două greşeli importante se reţin în dreptul lui Cristi Balaj, prima în minutul 69, când a decis să nu-l elimine pe Camora, de la CFR Cluj, deşi acesta îl lovise cu piciorul pe Grădinaru, şi a doua, în minutul 90+3, când Larie l-a împins cu braţul, în propria suprafaţă de pedeapsă, pe acelaşi Grădinaru. Nu trebuie să omitem faptul că, la greşeala lui Camora, Balaj nu a fost ajutat în mod corespunzător de către asistentul Urzică şi de cel de-al patrulea oficial, Istrate.
Note acordate de ProSport: Cristi Balaj 4, Vladimir Urzică 5, Aurel Oniţă 7„