Dică și Rădoi, doi steliști emblematici

de | septembrie 20, 2018

Related image

Nicolae Dică și Mirel Rădoi sunt două personaje emblematice din istoria Stelei. Ca jucători au dus Steaua în semifinala Cupei UEFA și de 3 ori consecutiv în grupele Champions League.

Ca antrenori, ambii au numele legat de singurele două ratări ale Stelei de calificare în grupele UEFA din ultimii 15 ani! Totuși, Dică a calificat Steaua în sezonul trecut în grupe Europa League și apoi a calificat-o și în primăvara europeană unde a invins Lazio. A fost pentru prima dată în istoria Stelei când învingea o echipă din Italia de Serie A.

Dică și Rădoi au acordat un interviu în studioul televiziunii Telekom Sport

Mirel Rădoi a vorbit despre cele mai mari eşecuri din cariera sa de antrenor: eliminările cu Partizan şi Rosenbgorg, când era tehnician la Steaua.

Mirel Rădoi şi-a început brusc cariera de antrenor, imediat după ce a renunțat la cea de jucător. Se întâmpla în vara lui 2015, când avea doar 34 de ani. Atunci a profitat de șansa pe care i-a oferit-o Gigi Becali şi a acceptat să o preia pe FCSB. Însă n-a avut un debut de succes în cariera de antrenor şi şi-a dat demisia în la finalul lui noiembrie 2015.

În scurtul său mandat a avut şi două eşecuri importante. FCSB a fost eliminată de Partizan din preliminariile Ligii Campionilor şi apoi n-a reuşit să treacă de Rosenborg, în play-off-ul Europa League.

Nicolae Dică, antrenorul Stelei, susţine că are încredere că poate să scoată rezultate bune în următoarele cinci etape. Becali a declarat după egalul cu CFR Cluj că îi va face o evaluare lui Dică după etapa a 13-a şi va lua o decizie în privinţa viitorului său.

Nicolae Dică și Mirel Rădoi, jucători în „Steaua UEFAntastică” – semifinalista Cupei UEFA din 2006, au vorbit și despre conflictul dintre CSA Steaua și FCSB, dar și despre marea dezbinare dintre fostele glorii, generația „Steaua 86”, și clivajul galeriilor.

VIDEO.

X Ray

Lasă un răspuns