home
01-11-09

Steaua II - Victoria Branesti 1-2 (1-1) - Furt in direct!

Steaua II a suferit a doua infrangere din acest sezon al Ligii 2, prima infrangere acasa. Meciul cu liderul seriei 1, Victoria Branesti, nu a fost decis nici de jucatori, nici de inspiratia antrenorilor, nici de public. Actorul principal a fost arbitrul Balaci. Acesta a fost decisiv si in stabilirea scorului de 2-1 pentru Branesti si a eliminat si 3 stelisti.

Lungu(cpt.) - Mustata, Iacob, Mihai, Filip - Albu, Lazar, Bejan, Muzac, Nastasie - Simion

Steaua a deschis scorul repede, in minutul 9. Simion a fost faultat in careu, arbitrul a dictat 11 metri si acelasi Simion a transformat. Steaua prelua astfel conducerea in meciul cu liderul seriei 1. A fost prima si ultima decizie pro Steaua pe care a luat-o arbitrul Balaci. Tot ce a urmat a fost pentru Victoria.

Minutul 22 e un nou prilej pentru Balaci sa iasa in evidenta. Acesta vede un fault inexistent la 17 metri de poarta lui Lungu si da lovitura libera pentru branesteni. Rotaru executa si restabileste egalitatea. 1-1. Pana la final, Simion e schimbat cu Lupu. Atacantul stelist nu a mai putut continua, accidentandu-se in urma faulturilor repetate la care a fost supus de catre jucatorii Victoriei, faulturi nesanctionate de catre Balaci. La pauza, Steaua II - Victoria, 1-1.

Repriza a doua a inceput ca si prima, arbitrul acordand o noua lovitura de pedeapsa dar nu pentru Stelistii mici. Cei care au beneficiat au fost tot Branistenii. Oprea a intrat in careu in minutul 47 si a cazut imediat cum a simtit contactul cu Iacob. A fost un duel barbatesc, un duel in urma caruia nu s-ar fi dat penalty daca arbitrul ar fi luat in calcul si rapiditatea cu care Oprea a atins pamantul. Olariu a executat si si-a adus echipa in avantaj. Steaua II - Victoria Branesti, 1-2.

Condusa, Steaua II a inceput sa iasa la joc incet, incet. Au intrat si Pazon si Prodea in locul lui Nastasie si Muzac si ocaziile steliste au inceput sa apara. In minutul 60, Albu scapa singur, in lateral, spre poarta adversa dar sutul sau trece paralel cu poarta. In minutul 70, Mihai loveste slab mingea din careu, dintr-o pozitie favorabila, si rateaza o ocazie imensa.

Urmeaza minutele 75 si 77, minute in care arbitrul Balaci a simtit nevoia sa iasa din nou in evidenta. In minutul 75, acesta i-a aratat al doilea galben lui Lupu si l-a eliminat. Fundasul stelist a avut intr-adevar o intrate mai tare dar a fost la minge. Avand in vedere libertatea pe care Balaci le-a lasat-o branistenilor, cartonasul rosu aratat pustiului stelist a fost foarte clar nemeritat. Dupa doar 2 minute, a fost randul lui Lazar sa fie eliminat. Acesta a "faultat" in pozitie de ultim aparator. "Faultat" e mult spus pentru ca Lazar nu a facut altceva decat sa puna un pic mana pe jucatorul Victoriei. Secunda in care tricoul branistean a fost tras, a fost insa un motiv destul pentru ca "rosul" sa iasa din nou din buzunarul arbitrului.

In minutul 88, Steaua II a primit si al treilea rosu. Dintr-o faza asemanatoare cu cea a lui Lazar, Mustata a primit al doilea galben si a plecat si el la cabine. Si totusi, Steaua II a fost echipa mai periculoasa pe final de meci. In minutul 90, Albu are o ocazie monumentala trimitand din cativa metri, din intoarcere, in bratele portarului Victoriei. Ultima faza a meciului i-a apartinut portarului Lungu dar nu la poarta Stelei. Tanarul portar stelist a urcat la un corner si a reusit sa trimita cu capul, periculos, pe langa poarta branestenilor.

Steaua II - Victoria Branesti 1-2. Un meci in care Branestenii au aratat ca au fost mai buni ca tinerii stelisit doar la capitolul arbitrii.


Adrian



https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Steaua II - Victoria Branesti 1-2 - OmBun

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Fenerbahce SK

STEAUA
Joi, 5 Noiembrie, https://fcsteaua.ro:/
ora 22:00 ProTv
Live text fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/