home
30-10-09

Danut Dumbrava suspendat inainte de finala

Da! Este adevarat! Jucatorului Danut Dumbrava, uvertura Romaniei si a selectionatei Stejarii Bucuresti i s-a acordat suspendarea pe o perioada de 10 etape si sanctiune pecuniara 1.600 ron pentru cartonasul rosu primit in finala campionatului national, dupa mai bine de o luna de zile!!!

Nu mare ne-a fost uimirea atunci cand jucatorii Farului - contingentul georgian - au fost "iertati" de pedeapsa dupa cel mai mare deserviciu facut rugby-ului romanesc in acest an...macelul de la meciul vs. Dinamo!!

Ei au fost iertati chiar inaintea disputarii finalei Cupei Romaniei (!?!?), iar acest lucru il lasam la aprecierea dumneavostra, fanii rugby-ului, nu numai ai Stelei!

In anul de gratie 2009, anul poate celor mai multe si nebuloase chestiuni ce ne-au atras atentia si o "faima" pe masura, nu incetam sa ne intrebam care sunt rationamentele ce stau la baza unor astfel de decizii, precum cea a lui Dumbrava...

Dupa ce jucatorul in cauza a evoluat pentru selectionata Bucuresti intr-o competitie oficiala internationala, dupa ce aceasi persoana a jucat si semifinala Cupei Romaniei (deci tot intr-o competitie oficiala!!!), dupa ce jucatorii de baza ai Farului au fost pasuiti de jumatate dintr-o pedeapsa primita "post factum", in conditiile in care Farul a aratat o lipsa de respect totala fata de o competitie "gazduita" de FRR, dupa ce toata lumea a fost iertata...

NU reusim sa intelegem de ce in cazul de fata, "comportantentul" FRR a fost atat de drastic, pana la ultima virgula din Regulament?!

Multe sunt opiniile pe care le-am putea expune aici, insa avem si noi o demnitate si o onoare pe care nu dorim s-o terfelim in orice situatie!

In orice caz, Steaua se va prezenta la acest meci fara resentimente si isi va respecta blazonul si asa "sifonat" din toate partile...

Steaua este si va ramane mult timp, poate chiar pentru totdeauna, cea mai importanta echipa din Romania!! Vom avea mereu obligatia sa luptam impotriva multor "obstacole" si suntem constienti ca, prin comportamtenul nostru trebuie sa fim "sabloane" pentru toti cei din fenomenul rugby!!

Poate ca este greu de acceptat purul adevar despre Steaua in aceasta realitate sumbra, domnilor, insa noi nu vom continua sa mai dam satisfactie altor "priceputi", permitand polemicilor sa ne indispuna...

Asadar, NO COMMENT!!!

SteauaRugby.com


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3