home
29-10-09

FINALA CUPEI ROMANIEI / CSA Steaua Bucuresti - Farul Constanta

FINALA CUPEI ROMANIEI - editia 2008-2009, sambata 31 octombrie ora 19:00, stadion Arcul de Triumf

C.S.A STEAUA BUCURESTI – R.C.J. FARUL CONSTANTA

Dupa durerea pierderii campionatului de acum o luna, Steaua joaca o noua finala, de data aceasta miza fiind castigarea Cupei Romaniei.
Desi inca marcati de pierderea cu cantec a campionatului in fata echipei din Baia Mare si a arbitrilor, jucatorii ros-albastri vor sa se revanseze prin castigarea ultimului trofeu pus in joc in acest an, Cupa Romaniei. Dorinta jucatorilor de a arata ca ei sunt cei mai buni din Romania s-a vazut si in semifinale cand eternul-derby a fost transformat de ai nostri intr-un simplu antrenament, ei reusind sa treaca de Dinamo fara nicio problema.
Adversarii din finala, RCJ Farul, echipa care dupa incidentele din meciul cu Dinamo se afla in deriva, avand probleme atat financiare cat si de efectiv. Totusi desi la prima vedere poate parea o prada usoara pentru ai nostrii, tinerii jucatori constanteni pot crea probleme daca nu vor fi tratati cu toata seriozitatea.
Pe langa Farul, Steaua va mai avea inca un adversar comun, asa cum a avut si in finala campionatului – federatia si arbitrajul.
In urma unei sedinte din aceasta saptamana, “tovarasii” de la federatie au luat cateva decizii pur si simplu revoltatoare, vadit impotriva Stelei: mijlocasul nostru la gramada, Danut Dumbrava a fost resuspendat (fusese suspendat 10 etape pentru ca a calcat un adversar pe cap in finala campionatului si iertat pentru a putea juca pentru Selectionata Bucurestiului in cupa Challenge), astfel neavand drept de joc pentru finala.
O a doua decizie cel putin curioasa a fost aceea ca jucatorii georgieni ai Farului, suspendati pentru gesturi obscene aratate spectatorilor in semifinala de la Baia-Mare, au fost iertati si vor putea juca in ultimul act.
Iar bomboana de pe coliva a fost decizia comisiei arbitrilor de a delega la acest meci pe Horatiu Bargaunas, un arbitru care are o “simpatie” speciala pentru clubul nostru, mai ales ca acesta a activat ca jucator la clubul invins de echipa noastra in semifinale, Dinamo.
Acest meci poate ultimul pentru unii dintre jucatorii nostri, dupa plecarea aripii Catalin Fercu la Arad, care insa nu a vrut sa lase treaba neterminata si a ramas sa ajute echipa in ultimele doua meciuri din sezon, sunt zvonuri ca alti jucatori vor parasi clubul pentru oferte mai avantajoase financiar.
In meciul din semifinale Farul a jucat cu banderole negre pe brat pentru a protesta impotriva violentei din rugby-ul romanesc, urmand a purta banderolele si in finala, fiind posibil ca si echipa noastra sa se alature acestui protest.

Bilete la finala cupei la rugby - 5 ron la tribuna 2 si peluza si 10 lei la tribuna 1


Drumul spre finala:

Semifinale: STEAUA – Dinamo 25-3 / FARUL - U Cluj 29-3

Sferturi de finala: STEAUA - Stiinta Petrosani 116-7 / FARUL - RCM Timisoara 59-10

Optimi de finala: STEAUA – Cleopatra Constanta 52-6 / FARUL – Metrorex 87-16

Rezultatele dintre cele doua echipe in acest sezon: play-off: Farul-Steaua 19-24, Steaua-Farul 33-16

Palmaresul Stelei cuprinde 9 Cupe ale Romaniei castigate in editiile 1950, 1952, 1953, 1955, 1956, 1958, 2004/05, 2005/06, 2006/07.

Va asteptam la meci pentru a purta echipa noastra spre victorie!
HAI STEAUA! HAI ARMATA !



Padrese


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3