home
11-10-09

Gloria Buzau - Steaua II 1 - 1 (0 - 0) (Video)

O deplasare foarte grea si un rezultat foarte bun obtinut de Steaua II in etapa a noua din Liga 2. La Buzau, echipa antrenata de Strizu a intalnit pe Gloria, meciul terminandu-se la egalitate, 1-1.

Desi, inainte de aceasta etapa, Gloria ocupa locul 10, cu 10 puncte (Steaua II - locul 7 - 13 puncte - un meci in minus), echipa din Buzau e una dintre cele mai bune din liga 2. Cu 6 victorii, Gloria ar fi trebuit sa fie pe locul 2 insa, din cauza ca nu a facut minimul de puncte in Liga 1in sezonul precedent, buzoienii au pornit la drum cu o penalizare de 8 puncte.

1.Portnojs - 2.Mustata, 27.Iacob(cpt.), 24.Mihai, 11.Filip - 7.Adam, 28.Lazar, 5.Muzac, 23.Plesan, 9.Simion - 29.Rusu

In prima repriza, spectatorii au fost martori unui meci de lupta. Cele doua echipe s-au zbatut sa gaseasca golul dar rezultatele nu le-au fost favorabile. Intrari tari, multi nervi, un arbitru aerian si zero faze de poarta. Pe final, Steaua II se aseaza la carma jocului incercand parca sa arate ca repriza a doua o sa fie total diferita.

Si asa a si fost. In repriza secunda, ocaziile de poarta s-au inmultit si s-a si inscris.

Thomas Adam, jucatorul stelist care a debutat in liga 2 in acest meci, i-a dat emotii lui Leu cu un sut inselator, in minutul 53. Dupa doar 3 minute, Steaua a deschis scorul. Ionut Mihai a aruncat o minge in adancime, Marincau a respins in fata si Lazar a inscris cu un sut frumos de la 25 de metri, profitand si de plasamentul slab al portarului buzoian.

Au urmat imediat alte ocazii mari pentru Steaua II. Rusu trece pe langa majorarea scorului in minutul 60, dupa o faza frumoasa facuta de Simion. Lazar si Plesan il incearca din nou, pe Leu, de la distanta, in minutele 62 si 64. Rusu trece din nou pe langa majorarea scorului in minutul 77, dupa ce Filip si-a batut joc de apararea buzoiana.

Din pacate, cei care au inscris au fost buzoienii. In minutul 80, Marincau egaleaza dupa o lovitura libera de pe partea stanga, mingea fiind deviata de Toma. Pe final, cele doua echipe mai au cate o ocazie buna de gol, portarul leton, Portnojs, castigand duelul 1 la 1 cu Diaz.

Steaua a castigat un punct intr-o deplasare grea dar rezultatul meciului nu e unul corect. Stelistii se pot plange ca, din cauza arbitrajului slab, rezultatul a fost viciat. Insa, pentru elevii lui Strizu, importante nu sunt punctele, ci jocul. Iar Steaua II joaca tot mai bine, copiii acestia aratand ca merita sa imbrace tricoul ros-albastru.


Arbitrajul

Arbitrajul a fost execrabil! Arbitrul Amarandei ar fi trebuit sa poarte tricoul Gloriei Buzau, acesta scutind gazdele de 3 eliminari. Toma ar fi trebuit sa primeasca rosu in minutul 23, dupa un cot aplicat lui Mustata iar Luis Diaz si Marincau trebuiau eliminati pentru cumul de galbene, Marincau scapand nesanctionat chiar si dupa ce a avut o intrare cu piciorul sus. In schimb, tinerii stelisti au fost "ingalbeniti" fara nici o remuscare.

Avand in vedere ca Toma si Marincau au lucrat impreuna la golul Buzaului, stelistii se pot plange de vicierea rezultatului.


Jucatorul Meciului

S-ar putea sa nu fiti de acord cu mine insa eu l-am vazut pe Plesan ca jucatorul meciului. Olteanul a fugit mult, a muncit si a reusit sa tina mijlocul stelist. Fata de alte meciuri, Plesan a aratat o alta atitudine, parand sa fi invatat din exemplul "Dayro Moreno".


Remarcatii Redactorului

Dintre tinerii stelisti, Lazar, Filip si Simion au fost cei mai buni. Lazar a inscris cu un sut superb iar Simion si Filip au construit cateva faze importante, faze care s-ar fi putut termina cu gol.


Bila Neagra

Desi comentatorul Sport.ro a avut doar cuvinte de "lauda" la adresa lui Ionut Mihai, de cele mai multe ori fara acoperire, eu consider ca Vlad Rusu merita Bila Neagra. Atacantul a ratat doua ocazii imense, ocazii care ar fi insemnat 3 puncte pentru Steaua II. Cu un pic mai multa concentrare, sunt sigur ca Rusu poate sa ajunga golgeterul de care are Steaua nevoie.


Schimbari

Steaua II a efectuat doar doua schimbari in meciul de azi. Lupu(nr.8) si Stegaru(nr.3) i-au inlocuit pe Muzac si Adam. Stegaru a avut o interventie importanta pe finalul meciului, rezolvand perfect un duel cu un atacant buzoian.


Noutati

La Steaua II au debutat in aceasta etapa doi jucatori. E vorba de mijlocasul Thomas-Christian Adam si portarul Edgars Portnojs.

Adam e un mijlocas de 1,74 metri inaltime, nascut in data de 03.01.1989. Adam foloseste bine ambele picioare si are atat nationalitate romana cat si germana. Tanarul mijlocas are 2 meciuri pentru nationala U19 a Romaniei si ultima echipa la care a jucat a fost Germania Ober-Roden.

Edgars Portnojs e un portar leton de 20 de ani si 1,89 metri inaltime. A venit liber de contract de la Blazma Rezekne.

Acesta nu a fost primul joc al celor doi fotbalisti in tricoul Stelei. Thomas si Edgars si-au facut debutul in rosu si albastru la Steaua III, in liga IV.


Suporteri Stelisti

La meci a fost prezenta si o micuta galerie Stelista. Micuta dar galagioasa. Stelistii au dominat fondul sonor si i-au incurajat pe "juniori" nelipsind, bineinteles, nici protestele la adresa creditorului.


Adrian


https://fcsteaua.ro:/
Meciul Urmator Clasamenthttps://fcsteaua.ro:/ Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/

Poli Iasi

STEAUA
Duminica, 18 octombrie
ora 20:00
Antena 1 https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
Felicitari Tricourihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Cantece
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Puneti punctul pe i... https://fcsteaua.ro:/ Asa te vreau mereu! https://fcsteaua.ro:/ in parc https://fcsteaua.ro:/ Prostule, Pleaca din Ghencea !!! https://fcsteaua.ro:/ Prostule, Pleaca din Ghencea https://fcsteaua.ro:/ Afis bECALI PLEACA DIN GHENCEA!!! ORADEA https://fcsteaua.ro:/ bECALI PLEACA DIN GHENCEA!!!! ORADEA https://fcsteaua.ro:/ CIOBANE PLEACA DIN GHENCEA!!! ORADEA https://fcsteaua.ro:/ Paris 3 https://fcsteaua.ro:/ paris 2 https://fcsteaua.ro:/ Paris https://fcsteaua.ro:/ bECALI PLEACA DIN GHENCEA 2!!! https://fcsteaua.ro:/ poza5 https://fcsteaua.ro:/ poza4 https://fcsteaua.ro:/ poza3 https://fcsteaua.ro:/ poza2 https://fcsteaua.ro:/ poza1 https://fcsteaua.ro:/ Ciobanul contestat pe tabla scolii Oltea Doamna din ORADEA https://fcsteaua.ro:/ anti gigi https://fcsteaua.ro:/ anti gigi https://fcsteaua.ro:/ anti gigi https://fcsteaua.ro:/ anti gigi https://fcsteaua.ro:/ anti gigi https://fcsteaua.ro:/ anti gigi https://fcsteaua.ro:/ anti becali https://fcsteaua.ro:/ becali contestat in liceul nichita stanescu https://fcsteaua.ro:/ Pleaca becali Pleaca Becali vinde steaua vinde steaua

https://fcsteaua.ro:/