home
29-09-09

PLEACA CIOBANE! - Protest anti-becali pe cel mai mare panou publicitar video din Constanta

Dupa primele zile de proteste de saptamana trecuta, in care am pus Constanta pe Harta Anti-Becali (https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/listAlbum/album/1467/), am hotarat sa continuam sub o noua forma, cel putin la fel de inedita, daca nu chiar originala.

Impreuna cu un bun prieten, am inchiriat din banii nostri munciti (se aude ciobane? M-U-N-C-I-T-I) spatiu pe cel mai mare panou de publicitate video din Constanta in cea mai mare intersectie a orasului, Dacia.

Dupa cateva zile de tatonari, cenzurari, am ajuns la o varianta considerata "decenta" si astfel toti constantenii pot observa, la fiecare 5 minute, un strigat de lupta de la malul marii :





  • impotriva celui care pe zi ce trece ne taraste clubul mult iubit in mocirla care-i este familiara din copilarie


  • impotriva celui care desi a obtinut cele mai mari performante de dupa revolutie, a reusit sa pateze numele clubului in mod ireversibil (vezi valiza, bricheta, dinamo-cluj, etc)


  • impotriva celui care pune banii si locul de UCL inaintea performantei (apropos, noi cand mai luam un trofeu? )


  • impotriva celui care a sters pe jos cu toti antrenorii si toate simbolele Stelei din trecut, fie ca acestia s-au numit Hagi, Lacatus, Boloni, Zenga, Protasov si mai nou Bergodi


  • impotriva celui care se crede la Steaua pe feuda lui desi nu este patron sau investitor ci CAMATAR sau creditor in cel mai bun caz (da da , ati auzit bine, el imprumuta clubul STEAUA cu dobanda!!!)


  • si nu in ultimul rand, impotriva celui care indrazneste sa jigneasca suporterii Stelei, sa-i faca " 200 de drogati/huligani/vagabonzi". NU CIOBANE, NU SUNTEM NUMAI 200, SUNTEM MII in toata lumea (vezi harta unde esti contestat, mai ramane africa si antartica) care te contestam pe fata, si alte zeci si sute de mii care n-ar schita un gest daca tu ai zbura. In schimb toti cei care te pupa in dos sunt cateva sute , si aia platiti direct sau indirect, sau cu un IQ format dintr-o singura cifra care au spiritul turmei "lasa ma ca nea gigi a facut si-a dres". AI FACUT PE DRACU, TOT CE AI FACUT A FOST NUMAI SI NUMAI PENTRU IMAGINE SI PENTRU CARIERA POLITICA, toate donatiile sau implicarile in cazurile sociale au fost mediatizate, sa vada lumea cine e becali.



Nu ciobane, nu suntem nici cateva sute, nu suntem nici fara slujba (apropos, cand ai iesit europarlamentar spuneai ca n-ai avut servici in viata ta) , avem mult mai multe clase decat tine, avem mult mai mult bun simt, iti suntem superiori la toate capitolele. Doar pentru ca ai bani multi facuti prin specula de 2 lei de la blugi pana la terenuri, nu inseamna ca esti "mai superior", nu-ti da dreptul sa te comporti ca si trimisul lui Dumnezeu pe pamant si sa te crezi buricul pamantului.

Recunosc, orice padure are uscaturile ei, insa marea majoritate a suporterilor stelisti care te contesta iti sunt superiori din absolut toate punctele de vedere !!!

Cu toata stima pentru toti stelistii care tin steagul sus oriunde s-ar afla si fara pic de respect pentru tine,

undeshilã & j00p

ymessemailStumbleUponGoogleDiggdel.icio.usFacebook


Meciul Urmatorhttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Clasament Lotul Stelei

Twente

STEAUA
Joi, 1 octombrie
ora 20:00
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Conducerea Tehnica
  • Conducerea Administrativa
Felicitarihttps://fcsteaua.ro:/ TricouriCantece
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ VideoNews Video Imagini Tracker
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Afara!!! https://fcsteaua.ro:/ aceasi......ura! https://fcsteaua.ro:/ Afara din Ghencea 30.09.2009 Santiago Bernabeu-Real Madrid-Marsseillemai presus de https://fcsteaua.ro:/ PLEACA ciobanasule https://fcsteaua.ro:/ Anti-jiji la londra https://fcsteaua.ro:/ Anti-jiji la Londra https://fcsteaua.ro:/ Marshi din Ghencea https://fcsteaua.ro:/ Anti becali tg ms https://fcsteaua.ro:/ FETESTI - PAC,PAC, PLEACA! https://fcsteaua.ro:/ FETESTI - PLEACA DIN GHENCEA https://fcsteaua.ro:/ FETESTI - CIOBANE, INTOARCE-TE LA OI! https://fcsteaua.ro:/ CIOBANE, INTOARCE-TE LA OI! https://fcsteaua.ro:/ PAC,PAC, PLEACA ! PLEACA DIN GHENCEA https://fcsteaua.ro:/ PLEACA DIN GHENCEA https://fcsteaua.ro:/ la mare https://fcsteaua.ro:/ adi https://fcsteaua.ro:/ Maxim respect pentru portarul MINUNE. https://fcsteaua.ro:/ Trofeul UCL 2009 Sibiu. https://fcsteaua.ro:/ marius lacatus https://fcsteaua.ro:/ anti-gigi1 https://fcsteaua.ro:/ anti-gigi https://fcsteaua.ro:/ pleaca din ghencea https://fcsteaua.ro:/ pleaca din ghencea Hai STEAUA!! becali, esti o mizerie ..... .... ... .. ........