home
https://fcsteaua.ro:/
25-09-09

AISS si-a spus parerea la SportFM

Lari (reprezentant AISS): Nu putem incuraja echipa atat timp cat credem ca cei din conducere nu pot asigura conditii pentru performanta.

Sir Alex Ferguson a fost incredintat cu reconstructia echipei si de abia dupa 4 ani a castigat primul titlu. Nu poti sa ceri reconstructie si dupa 86 de zile sa demiti antrenorul.

Toate cluburile mari din Europa au publicate balantele contabile. In Romania, nici un club nu face acest lucru. Poate e si asta o explicatie a faptului ca ne aflam unde ne aflam la nivel fotbalistic.

Lacatus este strigatul nostru de lupta, adresat jucatorilor. Asa cum strigau luptatorii medievali francezi "Montjoie!", asa noi strigam "Lacatus"

Nu vrem ca antrenorul sau jucatorii sa fie ridicat in slavi ci doar sa le fie respectata munca. Nu poti avea incredere intr-o echipa tanara daca iti bati joc de ei de fiecare data cand joaca prost. Este imposibil sa faci astfel performanta.

Noi pretuim cinstea, demnitatea si sportivitatea. Daca vom continua cu circul mediatic pe care il face Becali, nu ajungem nicaieri. Prioritatea noastra zero este sa scapam clubul de el.

Becali isi trateaza jucatorii ca in feudalism sau ca pe calul propriu: ii dau bice pana moare... daca moare, iau altul!

Protestele la scara larga au inceput cand anormalitatea de la club a depasit orice cota de avarie.

Urmatoarele noastre actiuni de protest vor fi organizate, ca de obicei, de comun acord cu peluzele steliste, cu care incercam sa pastram o relatie cat mai stransa.


Toni (suporter tribuna a 2-a): Nimeni nu-l suporta pe Becali. Eu as propune Peluzei Sud sa-l conteste pe Becali prin mesaje, dar sa incurajeze echipa.

Mihai (suporter Galati): Gigi sa nu uite cat datoreaza el Stelei. Si-a facut imagine, bani si a ajuns politician pe spatele echipei. Patronul echipei injura jucatorii in fata intregii lumi. E ca si cum eu mi-as injura propria familie, nu se poate asa ceva!

ymessemailStumbleUponGoogleDiggdel.icio.usFacebook

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

F.C. Brasov

STEAUA
Duminica, 27 septembrie
ora 20:00, Antena 1
https://fcsteaua.ro:/ LIVE TEXT pe fcsteaua.rhttps://fcsteaua.ro:/gn = "center" colspan = "2"> TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
Felicitari Tricouri Cantece
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

Mai multe felicitari

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3