home
24-09-09

Becalita trebuie starpita!

Nu a existat niciodată în fotbalul românesc un patron atât de toxic ca Gigi Becali. S-a certat cu suporterii, pe care i-a făcut beţivi, huligani, vagabonzi, cu antrenorii, angajaţi pentru a fi daţi imediat afară, şi, nu în ultimul rând, cu jucătorii, pe care i-a făcut cu ou şi cu oţet.

Huleşte tribunele, înjură propriii angajaţi şi, ce e mai rău, întruna invocă banii lui. Ba că a dat atât pentru Szekely care nu joacă nimic, ba că Goian ia prea mult pentru ce joacă. Suporterilor le-a ajuns becalita până peste cap. Ca să nu mai spunem că afirmaţiile sale sfidează orice principiu al managementului de club. Să fie clar înţeles. Gigi Becali nu dă bani din surtucul familiei, ci din cel al clubului. Bugetul Stelei e consistent, alimentat sănătos de sponsori, de preţurile biletelor şi, nu în ultimul rând, de televiziunile care plătesc. Patronul nu ia bani de la mama ca să dea jucătorilor, cum ne face pe noi să credem.

Există şi la Steaua o contabilitate, că doar e un club profesionist. În zadar latifundiarul flutură teancurile de euro. E ilicit să dea bani din mână. Orice plată e supusă impozitării. Ori el eludează fiscul şi fiscul se face că nu vede, ori declaraţiile sale sunt mincinoase. Din două una. Cert e că trebuie să ajutăm suporterii Stelei să scape de această bacterie toxică, bacterie care, menţinută în corpul fotbalului românesc, poate distruge ce e mai sănătos şi mai curat.

Mă simt solidar cu fanii roş-albaştri şi cred că protestul lor trebuie susţinut. Dacă Becali pleacă, bucuroşi le-om duce toţi, pentru că s-ar stârpi această tendinţă brutală de a te băga ca investitor în tot şi în toate. S-ar anula precedentul.

Propun ca toţi antrenorii să se solidarizeze cu victimele băncii tehnice a clubului din Ghencea, iar jucătorii din campionatul intern să protesteze faţă de abuzurile magnatului din Pipera. Galeriile echipelor adverse să arboreze înscrisuri împotriva lui Gigi Becali.

Becalita e un cancer invaziv. Trebuie stârpită până nu e prea târziu.

Marius Ghilezean

Cotidianul


Sa ii aratam impostorului care conduce clubul nostru drag STEAUA in momentul de fata, ca suporterii nu il mai doresc in fruntea celui mai galonat club din ROMANIA!

SEMNEAZA ACEASTA PETITIE

PETITIE BECALI PLEACA DIN GHENCEA

trimiteti mesaje pe messenger, pe site-urile de profil cu linkul catre aceasta petitie:

http://www.petitieonline.ro/petitie-p18121043.html

ymessemailStumbleUponGoogleDiggdel.icio.usFacebook


nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Meciul Urmator Clasament Lotul Stelei

F.C. Brasov

STEAUA
Duminica, 27 septembrie
ora 20:00,
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Felicitarihttps://fcsteaua.ro:/ Tricouri Cantece
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ protest pitesti 5 https://fcsteaua.ro:/ protest pitesti 4 https://fcsteaua.ro:/ protest pitesti 3 https://fcsteaua.ro:/ protest pitesti 2 https://fcsteaua.ro:/ protest pitesti 1 https://fcsteaua.ro:/ PLEACA! https://fcsteaua.ro:/ PLEACA! https://fcsteaua.ro:/ Afara din ghencea, de la Targoviste https://fcsteaua.ro:/ Becali pleaca 7 https://fcsteaua.ro:/ Becali pleaca 6 https://fcsteaua.ro:/ Becali pleaca 5 https://fcsteaua.ro:/ Becali pleaca 4 https://fcsteaua.ro:/ Becali pleaca 3 https://fcsteaua.ro:/ Becali pleaca 2 https://fcsteaua.ro:/ AntiBecali https://fcsteaua.ro:/ Dark Night https://fcsteaua.ro:/ Cluj-Napocahttps://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ Cluj-Napoca https://fcsteaua.ro:/ Cluj-Napoca Anti Becali https://fcsteaua.ro:/ Muie bECALI https://fcsteaua.ro:/ Ciobane Pleaca!!! https://fcsteaua.ro:/ Pleaca din Ghencea! https://fcsteaua.ro:/ TERMINATORUL STELEI Fecali afara din Ghencea !!! Chiar si din  Faget ( Cluj-Npoca ) Becali nu te mai suportam !!! Vinde si pleaca din Ghencea!!! Torino Superga Afara din Templul Fotbalului jiji ai fost huiduit si la bihor - rapid oradea e stelista