home
21-09-09

Marturie incredibila! Fotbalist Steaua: "Nu mai suportam, ne tremura picioarele din cauza lui Gigi!"

Momente incredibile în fotbalul românesc! Un fotbalist al Stelei a povestit la Fanatik Show ceea ce s-a petrecut la echipă la meciul din Europa League cu Şerif Tiraspol. Fotbalistul, protejat de anonimat, a declarat în direct la emisiunea de pe Digi Sport că ceea ce se petrece la Steaua este insuportabil. Acesta a precizat că jucătorii nu mai joacă nimic de frică, le tremură picioarele. Jucătorul stelist a spus că acesta i-a făcut praf pe Ninu şi Tătăruşanu. Citiţi mărturia incredibilă a fotbalistului de la Steaua!

"Totul a început înainte de meci, la şedinţa tehnică. Prima dată s-a luat de mine că cică am fost praf la meciul cu Gaz Metan şi m-a ameninţat că mă trimite la echipa a doua.

S-a luat de Tătăruşanu şi a lăsat capul în jos, era penibil pentru că Tătăruşanu e mai înalt decât domnul Becali. Cel mai tare a fost afectat Tătăruşanu, care a ieşit şi a trântit uşa şi geamul, iar pe partea cealaltă era Ghionea. N-aţi văzut că Ghionea avea un bandaj la cap? Tătăruşanu s-a lovit la cap. Mister nu era în vestiar la şedinţa tehnică. Ne este frică să mai jucăm.

Becali l-a făcut praf pe Ionescu

Bergodi era cu spatele, uşa s-a izbit. Mister s-a întors şi l-a întrebat ce caută aici. Domnul Becali s-a enervat tare, nu l-am mai văzut în viaţa mea aşa nervos. A început să-i zică lui Bergodi: "ce, eu dau bani la echipa asta şi am voie să vorbesc. Poate vreau să-i mobilizez". atunci Bergodi a zis ironic: "Bine domnule Becali, dacă vrei să vorbim pe bani...". L-a făcut praf pe Ionescu, mie nici nu-mi venea să mă uit la el, îmi era frică. După aia s-a luat de Bergodi şi i-a zis: "Ce te uiţi aşa la mine, ce crezi că eşti cel mai tare antrenor, ce sunt fiţele astea". Bergodi s-a ridicat nervos de credeam că o să-l bată pe Gigi, dar i-a pus doar mâna pe umăr şi l-a împins uşor afară. Mister era roşu de supărare, dar i-a zis calm lui Becali că nu e momentul să existe discuţia asta, poate mai încolo, nu e cel mai potrivit moment...

Toţi fotbaliştii vor să plece

Gigi s-a smucit nervos si a plecat, iar Mister a închis usa prin interior sa nu mai intre nimeni. Nu a mai fost vorba de nicio sedinta tehnica

Mi-a zis un coleg că nici nu le mai vine să joace. Cica mai bine luam 6-7 goluri si să se termine cu circul ăsta. Ne este frică să intrăm pe teren, daca dăm o pasă greşită ne tremură picioarele pentru că ne desfiinţează după meciuri, ne face praf. Toţi fotbaliştii vor să plece. Nu e corect ce s-a întâmplat cu Bergodi. Când am ajuns la Steaua, nu mi-am imaginat că se poate întâmpla asa ceva.

Doar lui Ghionea, Petre Marin si Goian nu le este frică de Becali, ei au experienţă. Doar nouă ne tremură picioarele. Într-adevăr, sunt bani, sunt condiţii, dar atmosfera a devenit insuportabilă şi nu poţi să faci performanţă în condiţiile astea"

Cel mai probabil, jucătorul care a făcut aceste dezvăluiri este ori Ducu Ninu, ori Janos Szekely, fotbalişti atacaţi dur de Gigi Becali după meciul de la Mediaş

"Ninu a zis că dacă l-am lăudat o dată, de două ori, e şmecher. S-o fi gândit că nici nu mai trebuie să alerge la antrenamente. L-a făcut azi ăla (n.r. - Pârvulescu) ţăndări, praf! La fel Bud la faza golului", a fost declaraţia lui Gigi Becali prin care şeful din Ghencea l-a făcut praf pe fundaşul dreapta, Ducu Ninu, după meciul cu Gaz Metan Mediaş

"Am strigat la Szekely că dacă nu dă gol din lovitura aia liberă, îl trimit la echipa a doua", Gigi Becali despre Szekely, după meciul cu Gaz Metan

========================================================================================

Raspuns Mihai Stoichita

"Eu nu simt niciun fel de tensiune în vestiar. Am auzit şi eu aseară declaraţia şi astăzi am avut o discuţie cu jucătorii în vestiar. I-am întrebat daca e cineva dintre noi care a făcut aşa ceva şi toţi mi-au zis că nu. Erau foarte relaxaţi... Pe mine nu mă interesează ce s-a întâmplat în vesitar înainte de venirea mea. Din păcate, această declaraţie a venit în "epoca mea" şi era normal să mă interesez. Jucătorilor nu le e frică de patron. O să vă anunţ cum vor reacţiona în momentul în care domnul Becali va veni pentru prima dată în vestiar. Ce scandaluri să fie între patron şi jucători? Ce scandal să ai cu omul care îţi dă bani? Nu se poate", a spus Mihai Stoichiţă la Fanatik Show.

Raspuns oier

"Jucătorii mi-au zis că nu pot face aşa ceva, pentru că totul rămîne în familie. Este o făcătură ordinară acea înregistrare. Au luat nişte fapte povestite de mine într-o emisiune TV şi le-au prezentat ca şi cum ar fi fost martori oculari. Eu nu i-aş jigni niciodată pe jucători", a spus Gigi Becali la GSPTV.


M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb, Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa...declaratie data de oier in urma cu cativa ani.


Reactie Cristiano Bergodi

„Lucrurile s-au petrecut exact cum povesteşte în interviul respectiv jucătorul Stelei, nimic nu este fabulaţie”, a confirmat fostul antrenor al Stelei, Cristiano Bergodi.




Meciul Urmator Clasament Lotul Steleihttps://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

FCM Bacau

STEAUA
Miercuri, 23 septembrie
ora 20:30,
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
Felicitari Tricouri Cantecehttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/