home
20-09-09

Lacatus se ridica(prosport)

Marius Lăcătuş nu le dă motive de speranţă steliştilor care îl contestă pe Becali. Fostul antrenor al Stelei nu crede că patronul va vinde echipa. "Fiara" îl "ciupeşte" însă pe Becali şi spune că, dacă ai bani, nu înseamnă că poţi face orice.

Steaua, "jucăria" lui Becali

"Nu cred în declaraţia lui Gigi că va vinde echipa. O să vedeţi că se va răzgândi. El n-are cum să facă acest lucru, a spus că Steaua face parte din familia lui şi că a investit bani şi suflet. El e ca un copil căruia îi iei jucăria. Şi dacă ar vrea să vândă, nu ştiu dacă va plăti cineva această sumă, chiar dacă mie nu mi se pare mult pentru că la mijloc este numele Stelei. Nu e vorba doar de această sumă, ci şi de ce urmează apoi: contracte, prime şi altele", a declarat Lăcătuş la Sport Total FM.

"Fiara" nu crede că suporterii vor avea succes în razboiul cu patronul echipei.

"Gigi are un suflet bun, păcat de gura sa. Dacă şi-ar pune un leocoplast, în special după meciuri, ar fi foarte bine, dar asta e el şi nu cred că va fi cineva care să-l schimbe. Nici suporterii nu cred că îl vor face să plece, el deja s-a obişnuit cu scandările suporterilor, cântă o dată cu ei şi pare că trece uşor peste ele, chiar dacă în adancul lui nu îi convine."

Lăcătuş nu este de acord cu reacţia oamenilor din fotbal care îi iau apărarea lui Becali în scandalul cu Bergodi. Lăcă spune că banii nu le dau dreptul patronilor să se implice în vestiarul echipei!

"Nu putem spune că e greu la Steaua. Este dificil că peste tot. Oriunde antrenezi, depinzi de obiectivele pe care le ai, iar munca nu e atât de uşoară. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, nu sunt atât de cârcotaş să sun ca să aflu amănunte. Ce pot să spun e că, la mine în vestiar, n-a intrat niciodată, poate doar după meci ca să felicite jucătorii. Noi n-avem de unde să ştim ce a vrut Gigi să spună, sau dacă a apucat să zică ceva şi de la ce a plecat acest conflict. Oricum, putem spune că acest lucru nu face bine imaginii fotbalului românesc, Stelei sau lui Cristiano Bergodi, chiar dacă din acest scandal el a ieşit bine. Ceea ce mă miră pe mine este această reacţie iî lanţ a tuturor conducătorilor care spun că e ceva normal ce s-a întâmplat, pentru că ei bagă bani, ei fac, ei dreg. Dacă s-ar putea, antrenorul să fie şi călcat pe gât. Noi nu avem un sindicat, ceva puternic ca să faci ceva, să iei o masură în cazul în care se întâmplă astfel de lucruri", a declarat Marius Lacatus la Sport Total FM.

Fiara îl ciupeşte pe Becali!

"Eu n-am avut astfel de probleme şi nu cred că vreun patron s-a gândit la mine ca la un sclav. Am încercat să avem o relaţie bună cu patronii, bazată pe respect reciproc şi nu este normal să fim catalogaţi sclavi. Dacă ai bani, asta nu înseamnă că eşti cel mai frumos, cel mai deştept şi cel mai şmecher", a încheiat Lăcătuş.

www.prosport.ro

"Vom vedea dacă Gigi va face ce a spus, legat de numele Stelei, palmares şi culori. Toată lumea a fost luată prin surprindere. Poate Gigi a zis "Ia să fac eu Steaua 2003, ca să fie Steaua mea!". Eu am spus azi, nu mi se pare normal ca atunci când ai bani şi dispui de toate facilităţile să poţi să calci în picioare pe toată lumea. Până la urmă toţi suntem oameni şi când Gigi a spus că s-a simţit jignit de ce a făcut Bergodi, la fel suntem şi noi antrenorii. Şi noi avem familii care văd la televizor ce declară patronii", a declarat Lăcătuş, la gsptv.


Steaua-Pandurii 1-0 - OmBun

Steaua-Pandurii, atmosfera - OmBun

Urziceni - atmosfera - George Stan

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3