home
15-09-09

Sunt Panduru! Am cuvant si onoare! (Prosport)

De ieri, Basarab Panduru este în mod oficial manager al Stelei. După o întâlnire în patru cu Cristiano Bergodi, Valeriu Argăseală şi Renzo Rossi, fostul mijlocaş a spus: "Da, m-am întors la Steaua". Aflat la Strasbourg, patronul europarlamentar a salutat mutarea pe care o anticipase încă de vineri.

Domnule Panduru, vă provocăm la prima discuţie din calitate de oficial stelist. Un sentiment deosebit?
Eu nu prea sunt o fire exuberantă. Sărbătoresc rar şi acum ce să sărbătoresc? Munca? Bine, că îmi place sau aşa zic eu acum, că o să îmi placă tot ce o să fac. Şi zic eu că mă pricep. Dacă nu o să îmi placă sau nu o să mă pricep, o să plec, dar deocamdată abia am venit.

Cât de formală a fost întâlnirea de azi?
Din punctul meu de vedere, ea nu a fost deloc una formală. Eu nu puteam accepta o funcţie de manager la o echipă fără să discut cu antrenorul acelei formaţii. Trebuia să vorbim, să vedem cum gândim, dacă ne înţelegem sau nu, dacă putem colabora sau nu.

Şi?
Am discutat. Am ajuns la concluzia că avem viziuni comune şi am stabilit cum va decurge această colaborare.


"Nu voi fi niciodată antrenor după Bergodi!"

E un gentleman agreement care poate fi făcut public?
Sunt principii de lucru. Eu unul încerc să nu abdic de la aceste principii ale mele. Şi nu sunt deloc secrete. Vom discuta, ne vom consulta tot timpul, dar ultima decizie îi va aparţine lui Bergodi. Aşa e normal să fie, pentru că el are răspunderea rezultatului.

S-a speculat că veniţi să îl înlocuiţi în timp...
Să nu se mai speculeze nimic! Eu sunt Panduru şi am cuvânt şi onoare. I-am zis şi lui Bergodi în faţă că nu vin aici să fiu antrenor. Am fost în locul lui şi ştiu ce înseamnă asta şi presiunea asta inutilă. "Nu voi veni niciodată antrenor după tine!", aşa i-am zis. În sensul de a-i lua locul. Nu de asta am venit la Steaua. Vreau să facem treabă. Să lucrăm în echipă. Să îl ajut pe Bergodi şi să ajut Steaua.

Cu ce vă veţi ocupa exact? Veţi sta pe bancă?
Voi fi mereu în anturajul echipei, voi participa la toate acţiunile echipei şi da, voi sta pe bancă, atunci când nu va trebui să merg altundeva. Nu sunt aici să plimb hârtii sau mai ştiu eu ce.

Vom vedea un alt Panduru? La costum şi în birou? Vom mai auzi expresii gen "bou mondial" sau "căcăcioşi"?
Biroul meu e iarba şi terenul. Nu îţi imaginezi că voi sta pe vreun scaun din piele să nu ne vedem de dosare şi hârtii...


"S-a terminat cu DVD-urile la Steaua!"

De DVD-uri?
Ce DVD-uri?! Niciun DVD! I-am şi zis lui Gigi. Nu transferăm fotbalişti după DVD. Eu o să merg să îi văd la meciuri, să vorbesc cu ei, să le cunosc familiile, obiceiurile... O să merg mult pe teren, să urmăresc adversari şi aşa mai departe, aşa că asta cu biroul şi DVD-urile uitaţi-o. Ce mai ziceam?

De boii mondiali...
Ca antrenor e altceva. Alt temperament, alte gesturi, alte trăiri. Acum voi fi oficial al Stelei. Sunt conştient că e nevoie de prestanţă şi de prezenţă. O să renunţ la trening şi o să mă duc cu microbuzul să îmi iau costume, ce pot să fac?

Relaţia cu patronul? Veţi reuşi să îl convingeţi să nu se mai ia cu atât de multă uşurinţă de jucători? De fapt, vă propuneţi asta?
Nimeni nu poate să îi spună lui Gigi ce şi cum să zică. El e patron până la urmă şi, în plus, are temperamentul lui şi felul lui de a fi specific. Eu pot să îi vorbesc despre interesul clubului, trebuie să îi propun strategii.

"Cu toţii ne dorim disciplina!"

Ce vă sună mai bine: curea de transmisie sau tampon între vestiar şi... palat?
Bine că nu mă faceţi frână de mână. Voi fi manager şi atât. Merg la meciuri, mă duc şi la echipa a doua. Am grijă ca Steaua II să joace acelaşi sistem ca prima echipă şi multe altele.

Ce înseamnă că daţi milităria jos din pod?
Cred că Gigi se referă la disciplină, dar asta ne-o dorim cu toţii, conducători, antrenori, jucători...

La ora actuală, tensiunea dintre suporteri şi conducere a atins o limită.
În calitatea mea de manager, voi discuta cu toată lumea. Nu vin să spun că voi rezolva sau nu ceva, dar îi voi asculta pe fani şi sper ca în timp lucrurile să se rezolve.

"Odată cu venirea lui Panduru, Steaua are cea mai puternică echipă de conducere", Renzo Rossi, team-manager Steaua

sursa: Prosport


 
24 ani de la 16-09-1985

Ziua de nastere a lui Dayro Moreno

Dayro Moreno a venit la Steaua in iarna anului 2007 de la Once Calsas. Fotbalistul a semnat pentru patru ani si jumatate.
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Meciul Urmatorhttps://fcsteaua.ro:/ Clasament Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

FC Sheriff Tiraspol
Joi, 17 septembrie
ora 22:05 (ProTV)
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ red blue https://fcsteaua.ro:/ Best Banel https://fcsteaua.ro:/ Banelinho https://fcsteaua.ro:/ Szekely https://fcsteaua.ro:/ Rafal Grzelak https://fcsteaua.ro:/ Gol Szekely https://fcsteaua.ro:/ A.Ionescu https://fcsteaua.ro:/ P.Marin https://fcsteaua.ro:/ Grzelak https://fcsteaua.ro:/ cat mai curand voi fi cu el aici sa sustinem echipa.TRUP SI SUFLET PT CULORI https://fcsteaua.ro:/ unchiul meu nebun https://fcsteaua.ro:/ ziua in care m-am nascut si am devenit stelista 26-08-2009 https://fcsteaua.ro:/ alexia https://fcsteaua.ro:/ noua generatie https://fcsteaua.ro:/ banel https://fcsteaua.ro:/ stelistul https://fcsteaua.ro:/ viitorul atacant al stelei https://fcsteaua.ro:/ am 2 saptamani https://fcsteaua.ro:/ Fair play https://fcsteaua.ro:/ Salutul de final https://fcsteaua.ro:/ Penalitate Vlaicu (25-12) https://fcsteaua.ro:/ Fercu in aer https://fcsteaua.ro:/ Mereu peste ei https://fcsteaua.ro:/ Penalitate Vlaicu (22-12) https://fcsteaua.ro:/ Transformare Vlaicu (19-12) https://fcsteaua.ro:/ Eseu Radu Basalau (17-12) In terenul lor Steaua in atac Sprint Inaintarile fata in fata

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.