home
13-09-09

Steaua II - Delta Tulcea 2-1 (0-1)(VIDEO)

Steaua II continua parcursul bun din Liga 2, reusind o noua victorie, 2-1, in fata unei candidate la promovare, Delta Tulcea. A fost un meci greu pentru elevii lui Strizu, un meci in care tinerii stelisti au fost condusi si au revenit, aratand din nou ca poseda spiritul de lupta caracteristic celor nascuti in stelism.

33.Lungu(cpt.) - 2.Mustata, 6.Iacob, 4.Mihai, 11.Filip - 5.Bejan - 7.Bitfoi, 8.Lazar, 9.Dayro Moreno, 21.Vaduva - 19.Rusu

Rezerve: Panzaru - Stegaru, Lupu, Nastasie, Simion, Albu, Abuzatoaie


Steaua II a inceput tare, prima ocazie aparand in minutul 10. Lazar a trimis puternic din afara careului dar portarul Olteanu a respins in corner. Inca din primul minut, insa, s-a observat destul de multa lipsa de concentrare in jocul Stelei II. Si aceasta lipsa de concentrare a facut ca Delta Tulcea sa conduca jocul pe aproape toata durata primei reprize.

Dupa cateva ocazii bune in minutele 14 si 18, Delta Tulcea a reusit sa deschida scorul in minutul 20. Coltescu a intrat in careu si a castigat, prin experienta, duelul cu Iacob. Tanarul fundas l-a faultat iar Pantelie a transformat penaltyul.

Dupa golul primit, Steaua II s-a trezit si greselile au inceput sa dispara treptat din jocul tinerilor "militari".
La pauza, Steaua II - Delta Tulcea, 0-1.

Lucrurile au stat invers in a doua repriza. A fost randul stelistilor sa domine. Dayro trage o bomba, in minutul 49, din dreapta careului insa Olteanu respinge in corner. Dupa doar 3 minute, acelasi Dayro restabileste egalitatea. Atacantul columbian a executat perfect o lovitura libera de la 20 de metri, la coltul lung, fara replica pentru Olteanu.

Atacurile Stelei II nu s-au oprit aici. Dupa o mare ocazie a lui Pantelie, care a pierdut duelul unu la unu cu Lungu, a urmat probabil cea mai frumoasa faza a meciului. Mustata a urcat in atac, i-a trimis lui Bitfoi, acesta a deviat cu calcaiul, spectaculos, pentru Rusu, iar atacantul stelist a obtinut un penalty, pacalindu-l pe arbitrul Voicu. Acelasi Rusu a transformat si Steaua II a trecut in avantaj.

Pana la final, Tulcea s-a aruncat asupra portii lui Lungu, stelistii multumindu-se cu jocul pe contraatac. Au mai fost inca doua ocazii, in minutele 82 si 85, ale lui Dayro si Bitfoi(a scapat singur spre poarta, a intors un adversar si a tras milimetric pe langa bara) dar scorul a ramas neschimbat.

Steaua II - Delta Tulcea, 2-1. O victorie mare pentru tinerii stelisti, prima victorie acasa in acest sezon al Ligii 2, o victorie impotriva unei echipe cu pretentii la promovare.

Dupa 5 etape, Steaua II ocupa locul 4 in Seria 1 a Ligii 2, cu 9 puncte din 2 victorii, 3 egaluri si 0 infrangeri, 6 goluri marcate si 4 primite( a doua aparare a ligii, la egalitate cu Victoria Branesti - locul 1 - si Delta Tulcea - locul 3), avand 0 la adevar.


Schimbari

Au intrat 3.Stegaru in locul lui 5.Bejan, 23.Albu in locul lui 21.Vaduva si 16.Simion in locul lui 19.Rusu.


Omul Meciului

Fara indoiala, omul meciului a fost Dayro Moreno. Atacantul columbian continua forma buna pe care a aratat-o in acest sezon, reusind sa marcheze si in liga 2, dintr-o frumoasa lovitura libera. A fost al patrulea gol al lui Dayro pentru Steaua II. Cu o atitudine schimbata si aratand ca a devenit un fotbalist serios si muncitor, Dayro ar merita sa fie chemat la prima echipa si sa primeasca macar o sansa de a se antrena cu "cei mari".


Adrian



https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
Meciul Urmator Clasamenthttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Lotul Stelei

Gaz Metan Medias

STEAUA
Duminica, 13 septembrie
ora 20:00 (Antena 1)
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
  • Conducerea Tehnica
  • https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Conducerea Administrativa
Felicitari TricouriCantecehttps://fcsteaua.ro:/
Forum Articolehttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Presa

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.