home
04-09-09

Priveste Toma! Acum crezi ?

Suspendarea terenului pentru urmatoarele doua etape, desi revoltatoare din toate punctele de vedere pentru orice suporter stelist si nu numai, pe mine unul nu m-a miscat in niciun fel.
Ma uit la ce se petrece la Steaua in ultimul timp ca la un film de groaza, sau la un serial morbid in care este limpede ca nu se va intampla nimic bun si ca binele a fost definitiv invins de rau care in fiecare moment mai produce o mostra de oribil, parca in ciuda celor care mai sperau in ceva pozitiv.

Trebuie sa fii idiot ca macar sa te indoiesti ca masura alungarii ritmice a spectatorilor din Ghencea nu este orchestrata de cei doi borfasi, campioni nationali la babaroase.
Am auzit la tv opinii de genul: "nu poate dom'ne Becali sa fie in spatele suspendarilor, totusi se pierd bani din bilete, iar echipa, orice s-ar spune, are un avantaj net cu suporterii de partea ei ".

Ei bine , dragi cunoscatori si ganditori de fenomen fotbalistic, sau mai pe scurt, dragi oligofreni, teoria voastra se poate aplica unui OM NORMAL, unui patron cat de cat rational si responsabil ! Insa, asa cum am spus si la inceput, nu suntem ancorati intr-o realitate logica si fireasca, ci intr-o productie de Spielberg . Acea faptura hidoasa isi uraste sincer si din ce in ce mai nedisimulat propria creatie, afacere, jucarie sau ce-o mai fi Steaua pentru el. Monstrul din Pipera este pur si simplu in faza dementei in care orice succes i se pare periculos pentru propria-i persoana. As pune ramasag oricand pentru faptul ca, daca ar fi sa aleaga pentru urmatorii 20 de ani de acum inainte intre un titlu si un loc 6 (sau orice pozitie mediocra aducatoare de niscava parale) s-ar decide imediat pentru a doua varianta.

Sigur, poate ca realizeaza ca si cununa cu lauri i-ar aduce mai multi bani, dar stiti ce ? La aia e greu sa mai ajungi, trebuie sa investesti , trebuie sa manageriezi, trebuie sa gandesti, trebuie sa vietuiesti in cotidian si nu in grota ! Ar insemna sa se abata de la crezul vietii sale enuntat si ieri lui Tolontan : “ Eu conduc clubul, ceilalti fac doar ce le spun eu. E sufletul şi viziunea mea iar voi sunteti nebuni daca credeti ca voi lasa clubul din mana “.

Steaua este in situatia unui pursange de vita nobila secatuit de puteri si de suflet, de care stapanul a profitat inzecit pe toata planurile, dar pe care acum nu vrea sa-l vanda si nici macar sa-l omoare curmandu-i surerinta. Asta si poate de teama ca in ceruri va avea o soarta mai buna, poate Cel de Sus se va milostivi si-l va intrupa iar in ce fusese candva. “Imi fac treaba cu el si asa “, gandeste barbarul stapan , multumit ca aruncand un brat de fan animalului (adica salarii de 50 de mii si 2-3 straini liberi de contract) tot isi urneste caruta blestemata si mai scoate niste foloase (dica bani de cazino sau de campanie, aparitii non-stop la porc in direct)

In fine, daca vestile despre nemenciile ciobanului nici nu ma mai fac sa tresar, atat de obisnuit sunt cu ele, ceea ce ma revolta si nu-mi dau pace zilele astea sunt de fapt niste intamplari trecute. Atunci cand jigodia era contestata violent pe Ghencea, chiar si cei care nu aveau poza babuinului drept screen saver incercau s-o dea la pace. De nenumarate ori mi s-a intamplat ca in timpul meciurilor, sa ma ridic in tribuna si sa scandez alaturi de cei din peluza impotriva cancerului. Eram privit ca un ciudat, ca un eschimos in Sahara, chiar si de cei care nu erau “freegigisti”. “ Ce daca il injuri bai, oricum nu-i pasa, nu-l vezi cum ranjeste superior in loja ?” ma admonestau Toma-necredinciosii, care daca nu-l vedeau in secunda urmatoare turbat de furie si cu stiloul pe actul de vanzare-cumparare credeau ca totul e in zadar.

Iata abia acum dovada, indoitilor, dubitativilor , cat de mult il afecteaza ! E in stare sa parjoleasca tot, chiar si pe voi sa va tina acasa, doar ca urechile lui de elefant sa aiba liniste, iar curtenii din fundul lojei sa nu mai mustaceasca vazandu-l pe seful de trib cum e silit sa inghita ceea ce si el la randu-i, ii sileste sa bage in gura zi de zi.

Unii spun ca poporul stelist e in proportie de 70-80 % becalizat. Eu nu cred in procentul asta ,ci intr-o alta configuratie. Sigur, gibonii doritori de poze cu Maybachul sau gusterii ce se bat pe o hartie din pachetele aruncate de “filantropul crestin” exista, dar cred ca cei care l-ar schingiui pe cioban sunt in numar egal sau chiar mai mare. Problema e “clasa de mijloc” net majoritara, a nehotaratilor, a celor care azi il injura pe forum, iar maine, daca Steaua castiga l-au si iertat, problema sunt tocmai cei pe care i-am mentionat mai sus. Pentru ei, ciobanul nebun este uneori si bun, iar daca il injuri nu rezolvi nimic. Mai bine ii zici vreo doua lui Banel sau lui Ghionea.

Am scris de nenumarate ori pe acest site ca singura posibilitate eficienta in care stelistii pot ajuta clubul sa se purifice de lepra becaliana este sa-i aplicam la fiecare meci tratamentul pe care l-au receptionat javrele niculae sau trica. Nu am inteles niciodata cum aparitia in Ghencea a acelor putori poate produce o energie negativa in fiecare colt de stadion mult mai mare decat la vederea acestui tigan albanez. Or fi injurat cei doi Steaua, dar Nemernicia Sa o mutileaza fara remuscari zi de zi !

Desi nu-l credeam deloc in stare, de data asta, Becali a fost abil si prevazator. Stie ca amnezia e o caracteristica definitorie a poporului roman, stie ca pana pe 22 octombrie mintile infierbantate pot fi racite si creierele spalate, iar tsunami-ul iscat de meciul cu spurcatii se va transorma intr-un val obisnuit. Se va uita ca scouterii clubului sunt Mache Ianuli si Virgil- cancelarul, ca Titi Geambazi se ocupa personal de gazon, ca Vali Becali are in subordine pregatirea a zeci de copii posibil viitor stelisti.
Ar fi o crunta si o ultima jignire pentru inteligenta si pana la urma pentru stelismul nostru ca la meciul cu Fener si aceasta manevra a pipereanului sa reuseasca. Avem marturia clara, Becali George ne dispretuieste sincer pe toti in egala masura si ne vrea departe !

Sau “stelsitii de bine” sunt mai necredinciosi chiar si decat Toma ?


FREE STEAUA!

MORI IN CHINURI, SATANA !!

The Radical

Pariurihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Gaz Metan Medias

STEAUA
Sambata, 12 septembrie
ora 20:30
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
VideoNews Video Imagini Tracker
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/