home
03-09-09

Nici acum nu ajutati protestele anti-Becali?

S-a adus un antrenor cu adevărat profesionist după trei ani, iar protestele contra focarului de mizerie şi de amatorism au încetat. A venit Bergodi, care a ridicat nivelul echipei peste cel din anii trecuţi, fotbalul a revenit - cu ţârâita - mulţi fani au uitat de proteste şi, când vine vorba de Steaua în această perioadă, se vorbeşte despre fotbal, nu despre faptul că o cuvertură decentă nu poate acoperi nici mirosul de dedesubt – cum, în Templu, lucrurile sunt cu fundu-n sus, scârna e sus, la lojă – nici nu poate topi mentalitatea primitivă a majorităţii celor care se ocupă de destinele acestui club.

Ne-a bătut Unirea, Dinamo, presa a reînceput să scrie despre amatorismul de la club – pile mai ceva ca-n TVR şi competenţe mai ceva precum candidaţii politici la funcţii înalte – fanii au fost scuipaţi în faţă prin refuzul LPF şi al conducerii de a lăsa superba coregrafie pe stadion la meciul de duminică, iar totul a culminat cu suspendarea Templului pentru încă două etape, pentru ca cel mai sinistru cioban al ţării să aibă linişte în campania pentru alegerile prezidenţiale. Linişte îi trebuie, că, în rest, le are pe toate...

Dayro Moreno a fost trecut pe lista UEFA fără ştirea lui Bergodi? Gazonul arată ca o plajă neîngrijită? Fleacuri, faţă de problemele pe care le avem...

GATA!!! AJUNGE!!!

Am tăcut pentru binele echipei, deşi ştiam că soluţia Bergodi este numai apă chioară dată unui bolnav incurabil.

Am tăcut pentru ca toată lumea să vadă că iubim mai mult Steaua decât îl detestăm pe liderul imbecililor din România.

Am tăcut pentru că cei doi antrenori italieni ne-au promis că Becali va fi redus la condiţia de om care bagă bani şi atât (am trecut cu vederea şi faptul că "maimuţa curentată" nu prea bagă bani...).

Am tăcut pentru că am făcut compromisul de a vă lăsa să vă minţiţi că acest sezon european este mai important decât protestele la adresa individului care ne-a aşezat pe toţi pe un tobogan către numeroase sezoane de fotbal primitiv, de orânduire primitivă a unui club, de mentalitate primitivă a majorităţii zdrobitoare a celor care au fost angajaţi în posturi administrative.

Cum vă simţiţi acum, când Becali debitează senin - chiar uşor iritat! - chestii precum "Nu ştiu dacă l-a deranjat pe Bergodi, dar eu l-am băgat pe Dayro pe lista UEFA!".

Cum vă simţiţi când Becali îi umileşte cu fiecare ocazie pe Szekely şi pe Grzelak, în condiţiile în care Nicoliţă şi Ghionea sunt constant printre cei mai slabi oameni de pe teren?

Cum este să vedeţi că lui Tătăruşanu i se iartă orice gafă, iar Zapata şi, din nou, Szekely şi Grzelak sunt puşi la zid pentru orice?

Cum vă simţiţi când vedeţi că terenului din Ghencea nu îi lipseşte decât un ştrand pentru ca şi Bucureştiul să aibă litoralul său?

Ce treaba are susţinerea echipei cu toate aceste aspecte care sunt o ruşine fără de seamăn pentru ceea ce înseamnă Steaua pentru istoria fotbalul românesc?

Au trecut nouă ani de când Becali a preluat echipa, iar de patru ani ne dor urechile de cât de rapid ne afundăm în prăpastie. PATRU ANI ÎN CARE Becali ŞI-A BĂTUT JOC, ZI DE ZI DE STEAUA!

Mai aveţi chef să cântaţi pentru echipă? Unii dintre noi, NU! NU, NU, NU!!!

Experienţa ne-a arătat că toţi antrenorii demişi de Becali au fost lăudaţi în vorbe, pentru a fi Dayrisiţi în fapte.

Nu ne lasă cu bannere pe stadion? Gura nu ne-o poate închide nimeni! BECALI, MARŞ AFARĂ DIN GHENCEA!

Experienţa ne-a arătat că oricât de onest ar lucra un antrenor, oricât de mult suflet ar pune, Becali îl va Szekălări până când îşi va da singur demisia. Cât timp credeţi că va mai suporta Bergodi această situaţie?

Ne-au suspendat Templul? Nu se încalcă nicio lege dacă, în afara stadionului, vom fi cât mai mulţi care să urlăm: BECALI, MARŞ AFARĂ DIN GHENCEA! Oricine va însoţi echipa în deplasări pentru contestarea becalezului, va avea un merit dublu în această luptă!

Dacă nici acum nu vă urniţi SĂ AJUTAŢI PROTESTELE aşa cum puteţi, când presa a pus din nou tunurile pe el, dacă nici acum nu vă urniţi SĂ AJUTAŢI PROTESTELE aşa cum puteţi, când viitorul către care ne îndreptăm este mai clar ca niciodată, înseamnă că vă meritaţi soarta!

Dacă nici acum nu vă urniţi SĂ AJUTAŢI PROTESTELE aşa cum puteţi, nu veţi mai avea niciun drept să vă plângeţi că vă e dor de Steaua!

Dacă nici acum nu vă urniţi SĂ AJUTAŢI PROTESTELE aşa cum puteţi înseamnă că îl meritaţi pe Becali!

Acum, mai clar decât niciodată, aveţi dovada că protestele contra virusului Ebola al Spiritului Stelist CONTEAZĂ!

Templul a fost suspendat într-un mod dragomiresc, în urma unei înţelegi între Mitică şi Gigi, chestiune văzută de TOATĂ LUMEA cu puţin creier.

Aveţi, iată, certitudinea că vocile noastre, ale tuturor, contează mai mult decât pare la prima vedere. Nu fiţi naivi: nu vor recunoaşte în veci din vorbe, din declaraţii, din interviuri, că protestele îi provoacă la acte de tip mafiot.

Uitaţi-vă la ceea ce a făcut Becali de-a lungul timpului şi veţi vedea cât de puternică a fost opoziţia dârză a unor idealişti:

- am disputat meciul cu Universitatea Craiova, de la sfârşitul turului trecut fără spectatori pentru că aşa a vrut Becali, chestiune confimată de Adrian Mititelu! Asta în caz că nu au fost suficiente declaraţiile de atunci ale creditorului.

- a dorit de nenumărate ori să închidă peluzele!

- a declarat în repetate rânduri că este dispus să lase intrarea liberă în peluze pentru "huligani şi drogaţi", numai ca aceştia să înceteze odată cu protestele împotriva lui!

- a adus antrenori-simbol pe banca tehnică pentru a ne închide gurile!

- se întâlneşte relativ des cu reprezentanţii peluzelor, deşi una din melodiile lui preferate este "am oameni care se ocupă de club, eu doar le spun ce viziune am"!

- a încercat în repetate rânduri să-şi pună oameni de încredere în peluze (gurile rele spun că a şi reuşit...)!

- a chemat jdemii de zăbrăuţeni în primul meci de după băgarea lui la beci, pentru a fi sigur că presa va reflecta pe larg despre afecţiunea cu care este înconjurat. "Free Gigi", cel mai ordinar biped posibil!



- a închis forumul de pe situl oficial din cauza faptului că tot mai mulţi useri contestau violent conducerea, începând cu Becali însuşi!

Ce mai vreţi să se întâmple ca să realizaţi, ca să înţelegeţi odată că protestele anti-Becali au efect?

Peluza Sud a Templului a devenit bastionul luptei anti-becali şi, in extenso, al luptei anti-sistem din fotbalul românesc. Dacă nici acum – când efectele luptei se văd cu ochiul liber! – nu daţi o mână de ajutor acelei mâini de oameni care încearcă să schimbe ceva, înseamnă că vă place ceea ce vedeţi în fiecare zi în acest fotbal românesc mizerabil şi că doriţi un viitor asemănător pentru copiii voştri.

Fiecare glas în plus va fi o binecuvântare!

ELIBERAŢI STEAUA, pentru ca viitorul să fie cu adevărat roş-albastru!

Beeecccaaallliii, AFARĂ DIN TEMPLU!!!

Lari





https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Gaz Metan Medias

STEAUA
Sambata, 12 septembrie
ora 20:30
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
  • Program Liga 1 2009/2010
  • Clasament/Rezultate 2009/2010
  • https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/
VideoNews Video Imagini Tracker
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.