home
02-09-09

Prea mult si prea pe fata (Tolo.ro)

Stadionul Steaua e scos în afara circuitului public doar “ca să fie linişte”.

Dragomir este patronul Ligii de şah!, a exclamat Andrei Vochin, imediat după ştire, în redacţia gsp. Stadionului Stelei a primit două etape de suspendare pentru că la derbyul cu Dinamo s-au aruncat cîteva torţe în teren, dar fără să pericliteze pe nimeni.

E prea mult! Nu doar pentru că următoarele meciuri ale Stelei cu spectatori în Ghencea vor fi tocmai în 22 octombrie, cu Fenerbahce, şi apoi pe 25 octombrie, cel cu Rapid, dar e prea mult pentru că aici miroase de la o poştă a complicitate între şeful Ligii şi Gigi Becali.

Acesta din urmă este beneficiarul indirect şi consistent al suspendării excesive. E inadmisibil să scoţi aproape două luni un stadion din circuitul public în condiţiile în care nu s-au comis acte de violenţă.

UEFA a pedepsit pe Dinamo cu trei meciuri pentru întrupererea unui joc prin invazia galeriei, comisiile lui Dragomir evaporează spectatorii Stelei pentru că aşa vor ele. E clar. La primul fan din Peluza Sud care atinge gardul cu arătătorul, Ghencea va fi declarată zonă cu gripă aviară şi trecută în carantină pînă cînd o să se liniştească toţi.

Această decizie aiuritoare nu face decît să crească tensiunea. Ea nu ajută fotbalul, nu-i avertizează pe ultraşi, nu protejează echipele. Pur şi simplu este o răzbunare personală a unui patron de club, executată la cel mai înalt nivel al complicităţii nesportive.

Cătălin Tolontan
tolo.ro



Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.