home
31-08-09

Peluza Sud Steaua la meciul cu Dinamo

Totul a inceput foarte bine. Ne-am mobilizat cu o saptamana inainte stiind ca acest meci inseamna TOTUL. Alaturi de baietii din Peluza Sud am reusit sa facem o coregrafie inedita si foarte bine realizata. Zeci de mesaje. Apoi la ultimul antrenament inaintea meciului am fost sa incurajam echipa. Sa fie constienti de importanta acestei partide. Pareau ca au inteles.
In ziua decisiva, nimic nu a mers. Dupa ce initial tot ce facusem fusese aprobat si acceptat in stadion, toate persoanele si toate materialele au fost evacuate din peluza. Au fost perchezitionate masini si oameni dusi la sectie. Nimic nu a mai fost acceptat la intrare, nici macar TRICOLORUL ROMANIEI. Cei ce au intrat au fost impinsi in jumatatea de sus a peluzei. Apoi, si acestia au parasit peluza.
O zi neagra din punct de vedere ultra, o zi ce prevesteste ‘masurile’ viitoare ale creditorului, infaptuite de sclavul Argaseala.

ultras.ro


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.