home
30-08-09

Steaua - dinamo 0-1 (0-1) - RUSINE!

Poate fi ceva mai rusinos decat o infrangere in Ghencea in fata lui dinamo? Se pare ca da. O infrangere in Ghencea, in fata lui dinamo, dupa un joc incredibil de slab, cu antrenorul in loja e mult mai umilitoare.

Trei meciuri a jucat Steaua pana acum, in Ghencea, in acest campionat. Trei meciuri impotriva a trei echipe bune din Liga 1, trei meciuri de 9 puncte, trei meciuri din care unul a fost "Eternul Derby", trei meciuri in care Steaua s-a facut de rusine.

Povestea derbyului nu e lunga, nici complicata. Totul a fost simplu. Ca si pana acum, Steaua s-a aruncat in atac inca de la inceput, fara nici o idee de joc, fara nici o tactica, greselile individuale ale fotbalistilor starnind plansete printre stelisti din tribune.

12.Tatarusanu - 4.Golanski, 17.Baciu, 24.Ghionea, 18. P.Marin - 7.Szekely, 25.Onicas, 19.Ionescu, 16.Nicolita - 9.Kapetanos, 11.Surdu

Prima ocazie a partidei a venit in minutul 16 si i-a apartinut lui Onicas. Acesta a trimis cu capul mingea venita din cornerul batut de Szekely dar Dolha a aparat. Urmatoarea ocazie de gol a apartinut lui dinamo si a insemnat singurul gol al meciului.

In minutul 23, Torje bate un corner, Tatarusanu iese prost, Lucian Goian recentreaza si Tamas inscrie! 1-0 pentru dinamo.

Restul reprizei a fost la fel. Steaua s-a aruncat haotic peste adversar, fara nici o idee de joc si nu a reusit nimic. In evidenta au iesit doar Ghionea si Baciu. Pe langa prestatii foarte slabe, cei doi au reusit sa se autoaccidenteze, Baciu fiind chiar schimbat cu Ninu in minutul 26.

Steaua a reusit in acest sezon multe intoarceri de rezultat si, mai ales, a reusit sa marcheze multe goluri in repriza secunda. La asta se asteptau si fanii stelisti cand l-au vazut pe Grzelak, mijlocas cu un profil ofensiv, intrand in locul inchizatorului Onicas, inca din minutul 46.

Dar, din pacate, pe teren nu era Ujpest, nici Motherwell si nici St. Patrick's. Dinamo a stat cuminte, a jucat pe contre, a facut antijoc si a tras de timp, exact ceea ce trebuia sa faca. Cei doi Cristea au hartuit in permanenta apararea Stelista, Marius Niculae s-a batut ca un nebun, N'Doye a dominat mijlocul si apararea dinamovista nu a facut absolut nici un cadou. Astfel, soarta Stelei a fost pecetluita.

Pentru mai multa forta ofensiva, probabil, pe teren a intrat si Ochirosii(mijlocas), nu Bibishkov(atacant), in locul lui Szekely, nu Nicolita. Timisoreanul a fost, intr-adevar, foarte slab dar "cel mai bun fotbalist din tara" l-a intrecut clar la acest capitol. Nicolita a demonstrat din nou ca nu e fotbalist, ca "stopul" e o tehnica prea grea pentru el si ca capul nu poate fi tinut sus in timpul unei pase.

Degeaba s-au zbatut Surdu(ocazie buna in minutul 89) si Kapetanos. Au venit foarte mult inapoi, pentru a lua mingi, pentru a construi dar, neputand fi in doua locuri in acelasi timp(la constructie fi finalizare), totul a fost in zadar. Fara mingi utile, arma numarul 1 a Stelei, atacul, nu a functionat deloc.

S-a terminat 1-0, rusinos, cu echipa jucand execrabil, invers cum a prezis creditorul din loja si, cu un singur punct castigat acasa, din 9, Steaua poate considera, inca de pe acum, incheiata lupta pentru titlu.



Adrian


https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Gaz Metan Medias

STEAUA
Sambata, 12 septembrie
ora 20:30
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Felicitari Tricouri Cantece
https://fcsteaua.ro:/