22-06-04

Steaua la Forban (GSp)

CÎtec, joc ºi voie bunã. Acestea au fost coordonatele antrenamentului pe care steliºtii l-au fãcut ieri, la prÎz, pe terenul din faþa cabanei Forban. Relaxaþi ºi Î dispoziþie excelentã, ei erau puºi pe poante Îcã dinainte de a ajunge pe gazon. În drum spre dreptunghiul verde, roº-albaºtrii s-au intersectat cu o cireadã de vaci, care pãºteau Î zonã. "Ce faci, bre, le-ai scos la plimbare?", l-a Îtrebat Florentin Dumitru pe cel ce avea grijã de animale. Apoi, observÎd un viþel rãmas Î urma cirezii, playmaker-ul Stelei i-a aruncat lui Nae: "Hai, mã, sã-l luãm! Îl rezolvãm la proþap, Î prima zi de pauzã!".

CÎd toþi jucãtorii s-au grupat pe teren pentru primele miºcãri de stretching, glumele au reapãrut. Dupã cÎteva schimburi de replici, majoritatea steliºtilor au Îceput sã cÎte entuziaºti refrenul preferat al galeriei Î ultimele etape: "Aliuþã nu e de vÎzare!".

Exact cÎd a Îceput meciul Ître tineri ºi bãtrÎi, s-a pornit ºi o ploaie torenþialã, care a ascuþit ambiþiile. Cu fulgerele pe post de bliþuri ale fotoreporterilor, steliºtii au fugit spre cabanã dupã 40 de minute de fotbal amestecat cu chiote. La sfÎrºit, doar cei din echipa tinerilor aveau zÎmbetul pe buze, pentru cã arbitrul Iovan fluierase finalul exact cÎd bãtrÎii scãpaserã pe un contraatac 3 contra 1 ºi ar fi putut marca golul victoriei.

Încã nerefãcuþi complet Î urma unor accidentãri, Florentin Dumitru ºi Martin Tudor (foto) n-au jucat Î miuþa de ieri, avÎd un program separat cu preparatorul fizic Marian Lupu. Cei doi steliºti au fost Îhãmaþi, pe rÎd, Î jurul bustului cu o centurã de piele, de care era prins un dispozitiv cu greutãþi, ce putea fi tÎrÎt pe iarbã. Fotbaliºtii trebuiau sã alerge trãgÎd dupã ei maºinãria care cÎtãrea 15 kilograme. "Este un exerciþiu pentru forþa dinamicã", a explicat Lupu.

De obicei, pe parcursul stagiilor de la Forban, steliºtii se culcã Î jurul orei 22:00, mai ales atunci cÎd a doua zi au antrenament dis-de-dimineaþã, la 7:30. Acum, pentru cã toþi sÎt interesaþi de meciurile de la Euro, antrenorii le-au permis sã ÎtÎrzie pÎã aproape de miezul nopþii. Dacã Î trecut fotbaliºtii erau nevoiþi sã vinã cu televizoare de acasã, ºeful cabanei Forban, Marius Mateescu, a reuºit sã instaleze de curÎd cÎte un aparat Î fiecare camerã. Deocamdatã, prin antena satelit se pot recepþiona doar TVR 1, Atomic, Etno ºi OTV.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di