home
24-02-15

Comunicat CSA Steaua Bucuresti

CSA Steaua şi-a reconfirmat deschiderea la negocieri cu echipa de fotbal pentru marca pe care o deţine. Printr-un comunicat emis de Biroul de Presă al CSA, oficialii clubului sportiv susţin, în acelaşi timp, că din forţa mărcii trebuie să se "hrănească" şi celelalte secţii sportive.

Clubul Sportiv lansează un nou mesaj către clubul de fotbal prin care-şi exprimă dorinţa de a ajunge la o înţelegere pe cale amiabilă în privinţa mărcii. Oficialii echipei îndeamnă la dialog, dar totodată explică şi de ce clubul de fotbal ar trebui să plătească pentru marcă: celelalte secţii sportive - care au contribuit, de asemenea, la imaginea mărcii - au nevoie de finanţare pentru a-şi desfăşura activitatea.

"În contextul Hotărârii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nr. 3425 din 3 decembrie 2014, Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua Bucureşti” face următoarele precizări:

Prin performanţele de excepţie obţinute de sportivii militari, Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua Bucureşti” a devenit, încă de la înfiinţare, o parte importantă a istoriei Armatei României şi a sportului românesc. Materializarea performanţei sportive prin 95 de medalii olimpice, 503 medalii obţinute la campionatele mondiale, 820 de medalii obţinute la campionatele europene, precum şi prin câştigarea Cupei Campionilor Europeni şi a Supercupei Europei de către echipa de fotbal a clubului, a constituit temeiul consolidării şi recunoaşterii mărcii ”Steaua Bucureşti” pe toate meridianele globului.

În aceste condiţii, ne-am propus, an de an, obiective de performanţă pentru toate disciplinele sportive, în concordanţă cu valoarea incontestabilă a brandului pe care îl reprezintă „Steaua Bucureşti”. După anul 1999, clubul nostru şi-a exprimat permanent ataşamentul şi sprijinul efectiv şi afectiv faţă de echipa de fotbal, punându-i la dispoziţie, în condiţiile legii, facilităţile de antrenament şi desfăşurare a meciurilor.

În acelaşi timp însă, Clubul Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti”, ale cărui nevoi de finanţare sunt asigurate în bună măsură de la bugetul de stat, a acţionat mereu în conformitate cu prevederile legale referitoare la valorificarea patrimoniului public.

Precizăm, de asemenea, faptul că manifestând permanent o atitudine constructivă, generatoare de soluţii, ne menţinem disponibilitatea de a continua dialogul care să se finalizeze cu punerea în aplicare a Hotărârii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Totodată, îi asigurăm pe toţi iubitorii culorilor roş-albastre că vom întreprinde numai acţiuni legale, care să nu lezeze, în niciun fel, valoarea şi prestigiul mărcii „Steaua Bucureşti”.

Biroul de Presă al Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua Bucureşti”"

Preluare de pe www.prosport.ro




Nota Redactiei

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a remis Comunicatul agentiei Mediafax, de unde a fost preluat de mass media.

fcsteaua.ro - XRay

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
25 ani de la 26-02-1990

Ziua de nastere a lui Gabi Matei

A fost transferat la Steaua in 2011, unde a evoluat, din pacate, in putine partide pana in prezent, din cauza unor accidentari grave.

CS U Craiova

STEAUA Bucuresti
Duminica 1 martie 2015
Ora 15:30
Extensiv
Liga 1
TV LIVE