home
01-02-15

Bine ai venit, Guilherme Sitya!

"FC Steaua Bucuresti anunta ca jucatorul Guilherme Haubert Sitya, care a evoluat in acest sezon pentru Greuter Furth, a semnat un contract valabil pe cinci ani cu clubul nostru.

Duminica 01 Feb 2015 15:34

Fundasul stanga in varsta de 24 de ani se va alatura in curand lotului condus de Constantin Galca in cantonamentul din Antalya.

Clubul nostru ii ureaza bun venit si ii doreste sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!

Guilherme Haubert Sitya este un fundas stanga brazilian nascut pe 1 aprilie 1990, la Porto Alegre. Acesta a evoluat, la inceputul carierei, pentru Porto Alegre FC si Caxias, din tara natala, iar in 2012 a ajuns in Romania, unde a jucat pentru Concordia Chiajna, pentru care a evoluat in 16 meciuri din returul sezonului 2011-2012.

In vara aceluiasi an a semnat cu Petrolul Ploiesti, echipa alaturi de care a cucerit Cupa Romaniei si de care s-a despartit in vara anului trecut. A ajuns la Greuter Furth, in a doua liga germana, unde a evoluat, insa, in doar patru partide, iar incepand cu 1 februarie 2015 a semnat un contract pe cinci ani cu Campioana Romaniei.

FC Steaua Bucuresti"


Preluare de pe site-ul oficial al clubului www.steauafc.com


fcsteaua.ro - XRay

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

STEAUA

Rapid
Sambata 21 februarie 2015
Ora 20:00
Stadionul National
Liga 1
TV LIVE