home
15-08-14

Steaua - Pandurii 6-0!

Steaua a avut, in aceasta seara, un antrenament util cu Pandurii, scor 6-0, in vederea pregatirii dublei cu bulgarii de la Ludogorets din playoff-ul Ligii Campionilor. Toate golurile au fost inscrise de Claudiu Keseru, servit in doua randuri de Srdjan Luchin, Sanmartean si Chipciu.
Pandurii a avut prima ocazie notabila de poarta, pe fondul unui start reusit, cu Dan Nistor in postura de finalizare, in minutul 8.
Ionut Neagu a continuat, la randul sau, cu un sut cadrat, la care Stanca a intervenit sigur de langa stalpul din dreapta sa (15).
Pe contraatac, Matulevicius l-a gasit "acasa" pe lituanianul dintre buturile ros-albastrilor, la mijlocul primei reprize.

Folosit titular impotriva Pandurilor, in minutul 24, Luchin a gasit centrarea de 1-0 a Stelei. Keseru s-a demarcat in marginea careului mic si a reluat din plonjon pentru deschiderea scorului.
Stelistii si-au dublat avantajul, trei minute mai tarziu, cand Sanmartean a fost agatat in careu de Parvulescu, iar Keseru a realizat dubla cu o "scarita" de efect.
Sanmartean a fost la un pas sa-l surprinda pe Stanca cu un lob de la distanta, intr-o faza in care goalkeeperul gorjenilor era iesit 7-8 metri din poarta.

Cu zece minute inainte de pauza, Sanmartean a inventat o pasa spre Keseru, care, scapat singur cu Stanca, nu a iertat, trecandu-si in cont hat-trick-ul in mai putin de o repriza.

Neagu a dat culoare partii secunde, la un sfert de ora dupa reluarea jocului, cand l-a evidentiat pe portarul oaspetilor cu un sut frumos de la limita careului.

Steaua s-a dus la patru goluri avans, in minutul 64, in urma unei noi combinatii Sanmartean-Keseru. Ultimul a inscris cu un sut in cros, repetand astfel prestatia din urma cu doi ani, in Angers-Le Mans 4-0.
Golul de onoare al gorjenilor nu a mai venit, desi Dan Nistor a vrut cu latul de la 16 metri, la o faza in care Arlauskis era invins, cu zece minute inainte de final.

Scorul final a fost stabilit de acelasi Keseru, care a urcat pe locul 1 in clasamentul golgeterilor cu alte doua goluri inscrise pe final. Chipciu a pasat ideal pentru fostul "canar", in minutul 84, urmat de Luchin, cu a doua pasa de gol a serii, doua minute mai tarziu.

Steaua: Arlauskis - Luchin, Varela (L. Szukala 58), Filip, Tosca - Breeveld, Neagu - Prepelita (cpt, Gradinaru 63) , Sanmartean (Chipciu 66), Parvulescu - Keseru. Rezerve: Nita - Szukala, Chipciu, Iancu, Gradinaru, Popa, Valceanu.

Pandurii: Stanca - Pleasca, C. Parvulescu (Nicoara 68), Elton da Silva, Momcilovic - Dan Nistor, Paul Anton - L. Iorga (Buleica 68), Mihai Radut, Shalaj - Matulevicius (M. Roman 62) Rezerve: Gliwa, M. Negrescu, Paraskevas, Buleica, M. Roman, Ungurusan, V. Nicoara

Arbitru: Sebastian Coltescu

Cartonase galbene: A. Prepelita 15/ Parvulescu 25, Matulevicius 52

Cartonase rosii: -

Stadion: Ghencea

Spectatori: 0

Comentariu preluat de pe onlinesport.ro

fcsteaua.ro


VIDEO

Supergol marcat de Keșeru: 1-0!


Keşeru, scarita din penalty! 2-0!


Keseru "hat-trick": 3-0!


Sânmărtean, aproape de golul campionatului!Lob peste Stanca și bara


Eurogol Keşeru! 4-0!


Keseru mătură pe jos cu Pandurii:5-0!


Nebunie de meci! Keşeru, one-man show: 6-0!


Rezumat Steaua Bucuresti-Pandurii 6-0.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

STEAUA

Pandurii
Vineri, 15 august 2014
stadion Steaua, ora 21
Etapa a 4-a, Liga 1
TV LIVE