home
15-08-14

Steaua - Pandurii

In cadrul etapei a patra, Steaua si Pandurii se vor intalni azi, de la ora 21:00, pe stadionul Steaua.

Pandurii nu vor avea presiunea publicului echipei campioane, Steaua având de ispăşit ultima etapă în care nu poate deschide suporterilor porţile stadionului pentru meciurile din Liga 1.

Constantin Gâlcă: "Sunt trei victorii la rând, a fost foarte important pentru noi meciul cu CFR. Acum mă gândesc la meciul cu Pandurii, iar apoi urmează cel cu Ludogoreţ".

Steaua nu va putea conta pe Lucian Sânmărtean şi Valentin Lemnaru, care sunt accidentaţi şi Florin Gardoş, care s-a transferat în Anglia la FC Southampton.

Alin Toşca şi Gabriel Iancu au jucat miercuri în meciul amical de tineret România - Italia, scor 2-1. Toşca a intrat în minutul 77 în locul lui Steliano Filip, iar Iancu a fost înlocuit în minutul 81 de Adrian Puţanu. Portarul Valentin Cojocaru nu a fost folosit de selecţionerul Viorel Moldovan.

Echipa probabilă

Arlauskis
Râpă, Varela, Szukała, Latovlevici
Prepeliţă, L. Filip
Ad. Popa, Stanciu, Cr. Tănase
Chipciu

Antrenor: Constantin Gâlcă

Accidentaţi: Sânmărtean, Lemnaru
Suspendaţi: nu există


Pandurii Târgu-Jiu

Petre Grigoraş: "Este adevărat că Steaua a pierdut vara asta câţiva jucători importanţi, dar să nu uităm că nu a pierdut niciun joc oficial în sezonul de faţă. Este un brand foarte puternic, este o echipă la fel de bună, în ciuda schimbării de antrenor sau de filosofie de joc. Rămâne cea mai puternică echipă din România şi ne-am amăgi acum să credem că Steaua a slăbit faţă de anul trecut. Vom vedea la finalul campionatului pentru că e posibil ca tot ei să fie campioni. Este posibil ca Steaua să menajeze anumiţi jucători cu noi, ştim că şi Reghe făcea lucrul ăsta înainte. Deci ar putea să fie un avantaj pentru Pandurii, acum. Însă, acest avantaj va trebui să îl valorificăm noi".

Mihai Răduţ: "Nu este un avantaj fără spectatori. Trebuie să facem un joc bun, cu spectatori sau nu, nu are importanţă. Steaua este o echipă favorită în toate meciurile din România, au jucători buni, dar cu Pandurii au avut meciuri grele. Dacă Ceahlăul a câştigat aici, putem câştiga şi noi la Bucureşti. Sperăm să câştigăm, ar fi o surpriză".

Mihai Prunariu: "Sper să avem o evoluţie bună, să facem un meci bun şi să câştigăm. Am mare încredere în jucători şi antrenori".

Oaspeţii au tot lotul valid, cu excepţia stoperului brazilian Erico da Silva, care este nerefăcut după accidentarea de la genunchi din meciul din cu CS Universitatea Craiova.

Între cele două echipe care se vor întâlni vineri seara există o relaţie bună, nu de puţine ori având loc schimbări de trupe între cele două combatante. Aşa se face că de la Târgu-Jiu spre Steaua au plecat mulţi jucători, însă au fost cazuri când şi de la Steaua au venit jucători la Târgu-Jiu. În acest moment în loturile celor două echipe se află patru jucători care au jucat la ambele echipe, doi la fiecare. La Pandurii sunt Stanca şi Răduţ, iar la Steaua Breeveld şi Matei.

Antrenorul Grigoraş are doar 2 victorii (5-0 Corona Braşov şi 3-0"U" Cluj) în cele 9 meciuri de când a revenit pe banca Pandurilor.

Echipa probabilă

Stanca
Unguruşan, Paraskevas, Elton, Momčilović
P. Anton, Nistor, Răduţ
Buleică, Matulevičius, Nicoară

Antrenor: Petre Grigoraş

Accidentat: Erico da Silva
Suspendaţi: nu există

Pronostic: Steaua a câştigat din nou la Cluj, învingând-o cu scorul de 1-0 pe CFR. Echipa lui Gâlcă are un start de sezon perfect, având maximul de puncte după 3 etape. Pandurii s-a făcut de ruşine în ultima etapă, fiind învinsă cu 1-0 chiar în faţa fanilor de Ceahlăul Piatra-Neamţ. După 3 etape disputate, formaţia lui Grigoraş nu a obţinut nicio victorie, având două puncte. "Roş-albaştrii" sunt mai mult cu gândul la "dubla" cu Ludogorets Razgard unde miza este uriaşă, un loc în grupele Ligii Campionilor. Steliştii vor încerca să obţină cele 3 puncte, într-un mod cât mai economic, pentru a nu se obosi prea tare înaintea partidei cu bulgarii. Gorjenii vor veni foarte motivaţi în Ghencea, dorind a obţine un rezultat pozitiv pentru a se reabilita în faţa fanilor după eşecul cu Ceahlăul. În ultimul meci disputat la Bucureşti, oltenii au obţinut un 2-2, dar campionii au folosit echipa a doua. Steaua Bucureşti - Pandurii Târgu-Jiu este meci de 1.

Cote pariuri: 1.50 | 4.00 | 7.00
sub 2,5 goluri 1.85
peste 2,5 goluri 1.95
1 sau X 1.11 | X sau 2 2.62 | 1 sau 2 1.25

Steaua Bucureşti se află pe locul 2 în clasament Liga 1, cu 9p, iar Pandurii Târgu-Jiu pe 14, cu 2p

fcsteaua.ro/preluare partiala din Romanian Soccer

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

STEAUA

Pandurii
Vineri, 15 august 2014
stadion Steaua, ora 21
Etapa a 4-a, Liga 1
TV LIVE