home
02-06-14

Steaua juniori 2003 - vicecampionii Romaniei

In finala campionatului national s-au întâlnit Steaua și Corona Brașov. Cele două formații au oferit o oră de fotbal jucat în viteză, cu ocazii la ambele porți și care a plăcut numerosului public aflat în tribună. Cu toate acestea, scorul final a fost 0-0. A urmat o serie ce părea interminabilă de lovituri de departajare. După nu mai puțin de 13 execuții de fiecare parte, Corona, antrenată de Nicolae Văduva, a devenit campioana României la juniori E.

De partea cealaltă, este a doua finală pe care clubul din Ghencea o pierde într-un interval de 9 zile la “loteria de la 11 metri”, dupa cea de pe Arena Națională, în Cupa României, în fața Astrei Giurgiu.

Festivitatea de premiere a fost oficiată, din partea FRF, de președintele Răzvan Burleanu, Ciprian Paraschiv și Gabriel Bădescu. Din tribune nu au lipsit foștii jucători Robert Niță, Mugur Bolohan și Sorin Colceag, fiecare având câte un fiu în echipa Stelei.

Sursa www.frf.ro

Este a treia finala pe care juniorii E ai Stelei o pierd in acest sezon, dupa turneul din Grecia si finala campionatului municipal. Pentru noi sunteti campioni !



OMbun

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!