home
15-04-14

Avancronica Dinamo - Steaua (Semifinale Cupa Romaniei - RETUR)

UPDATE: AZI, TOATA LUMEA, NORD, SUD, ETC LA ORA 16 LA UNIRII. ACOLO ESTE STRANGEREA. CEI CARE VIN DIN TARA, AVETI GRIJA PE UNDE MERGETI. NU O LUATI PE LA VICTORIEI, BUCUR OBOR SAU IANCULUI. SE PLEACA LA ORA 17.00 DE LA UNIRII SPRE STADION PE BULEVARDUL UNIRII. HAI SĂ LE DĂM CU STADIONU IN CAP!

Un meci de totul sau nimic. Un meci care va stabili cu certitudine a doua finalista a Cupei Romaniei.

Tinand cont de scorul obtinut de Steaua in tur, 5-2 dupa o partida de senzatie, Dinamo poate doar sa viseze frumos pana la fluierul final al arbitrului.

Cred ca avand cea mai mare a publicului din tribune de partea sa, Dinamo va juca avantat, motivat, obraznic, avand un sigur tel. Sa marcheze minimum trei goluri fara sa primeasca niciunul. Ghinionul ei e ca Steaua nu e echipa care sa ia mai mult de doua goluri si sa nu marcheze. Cel putin in ultimele doua sezoane asa s-a intamplat

Dinamo are o echipa tanara, presarata mai ales in aparare, cu jucatori cu experienta. In rest, tineret dornic de afirmare, asa cum sunt Rotariu, V. Lazar si Cosmin Matei.

Steaua e o echipa cu adevarat valoroasa, campioana en titre, fara meci pierdut pana etapa trecuta. De multe ori ca sa te relansezi e bine sa te lovesti cu capul de tocul usii. Tocmai asta au patit ros-albastrii in meciul cu SC Vaslui si sunt mai mult decat sigur ca acest lucru ii va ambitiona sa demonstreze ca a fost un accident stupid.

Steaua de azi e o echipa calita in competitiile dure numite Liga Campionilor, Europa League si desigur campionatul Romaniei si Supercupa Romaniei. Steaua are valoare, dinamovistii sunt in cautarea ei. Steaua e liderul campionatului Ligii 1. Dinamo e la vreo trei locuri mai jos.

Pun punct aici prezentarii sumare si astept cu nerabdare inca o victorie stelista. Ar fi a saptea din ultimele 8 meciuri.

HAI STEAUA !

FCSteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

La-ca-tus, Marius La-ca-tus !!!

La-ca-tus, Marius La-ca-tus !!! Acum 50 de ani pe data de 5 aprilie se naste la Brasov cel care avea sa fie supranumit "fiara" suporterii Stelei, legendarul Marius Lacatus. Isi incepe activitatea fotbalistica la clubul din

Prima din 27

UnitiDragi mei, va scriu putin indignat si suparat, dar nu din postura din care va ganditi voi. Aseara o problema familiala m-a tinut putin departe de stadion. Nu ploaia, cum i-a tinut pe unii si nici rezu