home
11-04-14

Steaua - FC Vaslui 0 - 1. Prima infrangere din acest sezon al Ligii 1 !

Un meci, care altadata era prefatat de declaratii belicoase ale finantatorilor si un iz de derby, a ajuns sa fie promovat cu un circ de non combat al moldovenilor: "uite echipa, nu e echipa".

O echipa in forma, care este pe locul 3 intr-un clasament cu meciurile disputate din 2014, dupa Steaua si FC Botosani. In clasamentul Ligii 1 are sanse reale la locul 4, chiar si la un loc pe podium.

Pana la urma totul a sunat ca o farsa din teatrul burlesc.

Ciubotariu a aliniat echipa de baza, nu juniorii adunati cu surle si trambite de prin Barlad:

Cerniauskas - Gilmerson Motta, Ortiz, Balaur, Musat - Abelairas, Razzotti, Madson, Viveiros - Antal, Temwanjera.

Reghecampf a trimis in teren o echipa fara cinci titulari: Tatarusanu, Szukala, Latovlevici, Adi Popa, Sanmartean:

Nita - Prepelita, Varela, Gardos, Pirvulescu - Pintilii, Stanciu - Chipciu, Keseru, Tanase - Piovaccari.

Ce se anunta un galop de sanatate cu juniorii Vasluiului, s-a transformat intr-un film cu final horror. Asta si pentru ca Reghecampf a opus o echipa de "rezerve" unei echipe solide ca FC Vaslui in formula completa, cu exceptia lui Celeban.

Meciul a inceput in nota de dominare a Stelei si ratarea lui Piovaccari din min. 2. Asezata pe doua linii, FC Vaslui s-a aparat bine. A blocat jocul ofensiv al Stelei si a dezvoltat actiuni periculoase pe contraatac. Desi Steaua a avut posesie 66% si a controlat jocul, ocaziile de a deschide scorul au fost de ambele parti.

Dupa pauza, Reghecampf a schimbat surprinzator introducandu-l pe tanarul Gradinaru in locul lui Chipciu. Latovlevici a luat locul lui Pirvulescu.

Repriza a doua a inceput in aceeasi nota de dominare a stelistilor, dar fara efect pe tabela. Apararea Vasluiului a aratat ca nu degeaba e a treia cotata in clasament. In min. 64 Reghecamf a facut alta mutare surprinzatoare, inlocuindu-l pe Stanciu cu "nejucatul" Radut.

Pe final, Steaua a decontat ratarile si bara lui Prepelita din aceasta repriza. In minutul 85, pe contraatac, FC Vaslui a deschis scorul prin Mike Temwanjera.

Dupa gol Steaua s-a aruncat in atac, dar fara orizont. Vasluiul mai lucida si fara presiunea scorului a stiut sa tina de rezultat. Inclusiv prin trageri reptate de timp si cu 3 schimbari dupa min 90 : Gilmerson Motta (Prahic 90), Temwanjera (Ad Patulea 92), Abelairas (Buziuc 93).

Cu mental de "joc usor", fara multa inspiratie, forta si viteza (Adi Popa absent, Chipciu inlocuit) si schimbari neinspirate, pot spune ca Steaua si-a autoadministrat prima infrange din acest campionat.

FCSteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

La-ca-tus, Marius La-ca-tus !!!

La-ca-tus, Marius La-ca-tus !!! Acum 50 de ani pe data de 5 aprilie se naste la Brasov cel care avea sa fie supranumit "fiara" suporterii Stelei, legendarul Marius Lacatus. Isi incepe activitatea fotbalistica la clubul din

Prima din 27

UnitiDragi mei, va scriu putin indignat si suparat, dar nu din postura din care va ganditi voi. Aseara o problema familiala m-a tinut putin departe de stadion. Nu ploaia, cum i-a tinut pe unii si nici rezu