home
03-04-14

Bilete Dinamo - Steaua (Cupa Romaniei)

*Update: Pentru informatii suplimentare despre bilete folositi cu incredere cele doua numere de telefon de mai jos !

In atentia suporterilor care doresc sa asiste la meciul cu Dinamo din returul semifinalei, alaturi de galeria Stelei in sectorul rezervat oaspetilor (peluza 2, intrarea dinspre Bd-ul Basarabia):

Indiferent daca stati cu Sudul sau Nordul, cine va cumpara un bilet pentru acest meci va avea prioritate la finala Cupei !

Peluza SUD va sta la inelul 3, pretul biletelor fiind de 15 RON.

Contact (10:00 - 23:00): 0760743716

Steaua are milioane de suporteri in toata tara, dintre care majoritatea vor urmari meciul la TV.

Cine alege sa participe la acest meci trebuie sa aiba in vedere faptul ca va sta la peluza, cu galeria intr-un derbi jucat in deplasare.

Ori mergem sa sustinem echipa care ne-a facut pe toti fericiti in meciul tur, ori stam acasa in fotoliu cu berea in mana.

Nu exista alte variante, ne intoarcem ragusiti sau aplaudam de la terasa.

Avem pretentia de la voi sa fiti pregatiti sa facem o atmosfera pe cinste, demna de Campioana Romaniei.

-----------------------------------------------

Peluza NORD:

Contact (10:00 - 18:00): 0767100166

După ce a reușit o victorie zdrobitoare în prima manșă, scor 5-2, CAMPIOANA NOASTRĂ va da din nou piept, pe 17 aprilie 2014 cu echipa din Stefan cel Mare.

Dacă vrei să fii alături de Steaua, la ultimul "derby etern" din acest sezon competițional, poti să-ți achiziționezi biletul de la Magazinul Suporterilor din Carrefour Grand Arena – Berceni.

Prețul unui tichet la inelul 1 si 2 este de 20 lei (15 ron biletul + 5 ron materiale meci), respectiv 15 lei la inelul 3 (10 ron biletul + 5 ron materiale meci).

Va asteptam in numar cat mai mare!

Uniți Spre EVENT!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
20 ani de la 15-04-1994

Ziua de nastere a lui Gabriel Iancu

Jumatate de milion de euro a platit Steaua pentru Gabi Iancu, jucatorul semnand un contract valabil cinci sezoane si avand o clauza de reziliere fabuloasa - 25 de milioane de euro.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

La-ca-tus, Marius La-ca-tus !!!

La-ca-tus, Marius La-ca-tus !!! Acum 50 de ani pe data de 5 aprilie se naste la Brasov cel care avea sa fie supranumit "fiara" suporterii Stelei, legendarul Marius Lacatus. Isi incepe activitatea fotbalistica la clubul din

Prima din 27

UnitiDragi mei, va scriu putin indignat si suparat, dar nu din postura din care va ganditi voi. Aseara o problema familiala m-a tinut putin departe de stadion. Nu ploaia, cum i-a tinut pe unii si nici rezu