home
15-03-14

Steaua - Gaz Metan Medias 3 - 0

Din nou in fata a peste 10 mii de suporteri stelisti, Steaua a obtinut cea de-a 16-a victorie in campionat, de aceasta data "victima" s-a numit Gaz Metan Medias.

Aceasta a venit la Bucuresti montata si decisa sa produca marea surpriza, insa socoteala de acasa nu s-a potrivit deloc cu cea din capitala.

Steaua a prestat un joc frumos, placut insa la spectacolul din teren au contribuit si oaspetii, fiind stiut faptul ca practica un joc deschis in locul clasicei de acum autobaze.

Cu Stanciu, Chipciu si Tanase suspendati Reghe a trebuit sa gaseasca formula castigatoare cu Sanmartean revenit dupa suspendare si Gabi Iancu reintrat, se pare, in gratiile antrenorului.

Meciul a inceput in nota de dominare a Stelei, jucatorii dorind sa clarifice inca din start cine e favorita si sa le taie aripile mediesenilor.

Inca din min 2 prin Keseru, Piovacari in min 6, dupa un offside inexistent si Adi Popa in min 10, Steaua pune presiune iar inevitabilul se produce in min 13 Keseru reia in plasa din zona punctului cu var dupa o recentrare a lui Adi Popa si Steaua trecea in avantaj.

Campionii au continuat in atac si pe rand, Piovacari, Keseru si Gabi Iancu ratand desprinderea. La mijlocul primei reprize Latovlevici rateaza si el o buna sansa, sutul sau trecand peste dupa o actiune personala.

Foarte activ, Piovacari il mai pune la incercare pe Plesca in minutele 28 si 31 de fiecare data reusind doar sa il evidentieze pe portarul advers.

Mediesenii isi fac simtita prezenta prin Bawab, in min 34, cand a finalizat cu sut o frumoasa actiune personala, Tatarusanu retinand cu siguranta.

A doua repriza debuteaza cu Steaua in atac, acelasi italian din atacul Stelei, Piovacari, continuandu-si dialogul de la distanta cu Plesca, portarul oaspetilor.

Ratarile au curs pana in minutul 61 cand Il Piferaio reuseste sa isi puna numele pe lista marcatorilor cu un sut puternic din interiorul careului.

Meciul a fost de o asa natura incat Laurentiu Reghecampf si-a permis luxul de a-i acorda un sfert de ora la dispozitie lui Robert Valceanu, aflat la debutul in Liga 1. Robert Valceanu va implini pe 29 martie 17 ani, acesta evoluand si pentru Romania U17.

Cu cinci minute inainte de final, Florin Dan a semnat cea mai mare ocazie a Gazului. Tatarusanu a intervenit, insa, excelent in fata acestuia.

Scorul final a fost stabilit de Robert Valceanu in min 90+2 care a executat magistral o lovitura libera din marginea careului.

Un joc frumos practicat de Steaua in aceasta seara, un adversar care nu a indraznit mult, nu a prea pus probleme si astfel misiunea ros-albastrilor devenind mult mai facila.

FCSteaua.ro


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Foto: Steaua - Dinamo 5 - 2

Junior vitezistVa prezentam un album foto facut la meciul Steaua-Dinamo, 5 - 2, jucat ieri 08.03.2014, iar anexat cateva detalii despre grupa 2003. Sunt copiii care sunt prezenti la fiecare meci al Stelei, in Gh