home
26-02-14

Szukala la Anzhi ? Update: Transferul a picat

* Update: Cele două părţi nu s-au înţeles, aşa că jucătorul nu va mai pleca de la Steaua. Clubul din Ghencea şi Anji nu au ajuns la un numitor comun.

Steaua a primit o ofertă de ultimă oră pentru fundaşul Lukasz Szukala. Ruşii de la Anzhi Makhachkala oferă două milioane de euro în schimbul internaţionalului polonez, iar transferul are sanse foarte mari să se perfecteze.

Adus în vara lui 2012 de la Petrolul Ploieşti, Szukala a avut evoluţii foarte bune în tricoul Stelei, impunându-se repede ca titular. Mai întâi, stoperul de 29 de ani a făcut pereche în centrul defensivei cu Vlad Chiricheş, pentru ca după plecarea acestuia la Tottenham să joace alături de Florin Gardoş.

Oficialii Stelei au început deja tratativele cu gruparea rusă, iar dacă părţile vor ajunge la un acord sunt şanse foarte mari ca transferul să se realizeze chiar înainte de derby-ul cu Dinamo. Anzhi a pus pe masă două milioane de euro, sumă care este pe placul şefilor grupării din Ghencea. Dacă afacerea se va perfecta, Szukala urmează să semneze un contract pe 3 ani cu formaţia rusă, unde va câştiga 2,7 milioane de dolari: 800.000 în primul an, 900.000 în cel de-al doilea şi 1 milion în cel de-al treilea.

"Tratativele sunt reale. Dacă vom ajunge la un acord, transferul lui Szukala la Anzhi se poate face chiar şi înaintea derby-ului Steaua-Dinamo", a declarat Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Dacă transferul lui Szukala la Anzhi se va perfecta, Steaua va rămâne cu doar doi fundaşi centrali de meserie în lot: Varela şi Gardoş. Primul a fost folosit pe postul de fundaş dreapta în cele 3 meciuri oficiale disputate de roş-albaştri în 2014. În cantonamentele din Spania, pe postul de stoper a mai fost folosit şi Cornel Râpă, dar şi Mihai Pintilii poate fi o soluţie.

300.000 de euro a plătit Steaua în schimbul lui Szukala

2 milioane de euro va plăti Anzhi pentru fundaşul polonez

33 de meciuri a bifat Szukala în tricoul Stelei în acest sezon

DigiSport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Oficial: Programul semifinalelor Cupei Romaniei

Oficial: Programul semifinalelor Cupei RomanieiFRF a anunţat astăzi pe site-ul oficial programul semifinalelor Cupei României. Astfel, partida dintre Steaua şi Dinamo se va disputa pe 27 martie, de la ora 20:30, în timp ce întîlnirea din