home
26-02-14

Live Blog: Steaua - Dinamo

Toate informatiile despre derby vor fi postate aici.

* Update: Alexandru Tudor a fost ales de CCA pentru a arbitra sambata seara derby-ul Steaua - Dinamo. (Sport.ro)

* Update: Sansă imensă pentru Reghecampf la derby-ul cu Dinamo. Pentru prima dată după foarte mulţi ani, Steaua poate avea mai multe victorii în meciurile directe cu marea rivala. (ProSport)

* Update: Simona Halep va da lovitura de start la Steaua - Dinamo! Cunoscută ca o fană a Stelei, Simona va primi din partea roş-albaştrilor un tricou, pe spatele căruia va fi imprimat mesajul scris de ea pe camera de filmat după finala cîştigată la Doha: "Vă mulţumesc din suflet". (Gazeta Sporturilor)

* Update: Oficial: Biletele pentru Derby, incepand de vineri la case !

* Update: Suporterii celei mai iubite echipe din România sunt invitați vineri, 28 februarie, la o întrevedere cu favoriții, întrevedere ce are ca scop motivarea jucătorilor înaintea marelui derby. Cei care vor să fie alături de jucători sunt rugați să se prezinte la ora 18:45, în fața Stadionului "Steaua" din Bulevardul Ghencea. (Peluza Nord)

* Update: Cum ar putea arăta cele două echipe în derby (Gazeta Sporturilor):

Steaua: Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Sînmărtean, Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, Tănase - Chipciu

Dinamo: Bălgrădean - L. Rus, Thicot, D. Grigore, St. Filip - Boubacar, Elton - C. Matei, I. Şerban, D. Rotariu - Ţucudean

* Update: Fanii Stelei şi ai lui Dinamo au primit aprobarea din partea LPF pentru a folosi torţe la Derby de România, anunţ făcut azi de Gino Iorgulescu:

"Spectacolul din tribune face parte din acest fenomen. Sînt de acord să fie şi torţe, cu măsurile de rigoare. Am cerut aprobări pentru ca la Steaua - Dinamo să se permită torţe în tribune". (Gazeta Sporturilor)

Sambata, 1 Martie
Stadionul Steaua (Ghencea)
Liga 1, Etapa 21
ora 21:00
Digi Sport 1

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Oficial: Programul semifinalelor Cupei Romaniei

Oficial: Programul semifinalelor Cupei RomanieiFRF a anunţat astăzi pe site-ul oficial programul semifinalelor Cupei României. Astfel, partida dintre Steaua şi Dinamo se va disputa pe 27 martie, de la ora 20:30, în timp ce întîlnirea din