home
18-02-14

Steaua - U Cluj 2 - 0

Din nou in faţa a peste 10 mii de suporteri stelişti, Steaua a obţinut cea de-a 13 victorie în campionat în ultima partidă restantă cu U Cluj din turul campionatului prin golurile marcate de Adi Popa (minutul 45) si Szukala (minutul 81).

In prima repriza sistemul 4-1-4-1 nu a mers la fel de bine ca si in meciul cu Chiajna. U Cluj a inceput bine si ajutata de ezitarile lui Szukala a dat ceva emotii lui Tatarusanu.

Ros-albastrii au raspuns prin centrarile perfecte ale lui Sanmartean din corner, centrari care din pacate nu au putut fi finalizate de acelasi Szukala.

1-0! In ultimul minut al primului act Chipciu l-a vazut excelent demarcat pe Adi Popa, iar mijlocașul n-a ratat ocazia de a-si trece in cont al șaselea gol în Liga 1, cu o scăriță peste Veselovsky.

In repriza secunda Steaua incepe furibund, Popa ratand o ocazie imensa. La cateva minute distanta acelasi Popa dribleaza tot pe partea dreapta, centreaza pentru o foarfeca spectaculoasa marca Chipciu (omul meciului) insa portarul clujean retine.

In minutul 75 Cristi Tanase trimite mingea in bara, ratand astfel ocazia de a inscrie exact in ziua in care implineste 27 de ani.

2-0! In minutul 81 lovitura libera pentru Steaua. Keseru centreaza foarte bine in careu de unde Szukala reia frumos cu capul in plasa portii.

Imediat dupa golul 2 tot stadionul se ridica si atmosfera este una senzationala.

Final de meci. Inca o seara perfecta in Ghencea. Omul meciului a fost de departe Alex Chipciu.

Urmeaza o deplasare la Chiajna (Luni, 24 Februarie, 19:30) iar pe 1 Martie este derby de Romania cu Dinamo.

SteauaToronto


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
31 ani de la 19-02-1983

Ziua de nastere a lui Mihaita Nesu

La Multi Ani ! Vom fi mereu alaturi de tine !

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Oficial: Programul semifinalelor Cupei Romaniei

Oficial: Programul semifinalelor Cupei RomanieiFRF a anunţat astăzi pe site-ul oficial programul semifinalelor Cupei României. Astfel, partida dintre Steaua şi Dinamo se va disputa pe 27 martie, de la ora 20:30, în timp ce întîlnirea din