home
15-02-14

"Pirlo" de Romania - Cifrele lui Sanmartean

Cifrele lui Sânmărtean din partida de aseară, cu Concordia Chiajna, se apropie de cea a coordonatorilor de joc de la marile cluburi europene:

- 81de minute jucate

- precizia paselor ex-vasluianului a fost de: 93,6%

- pase reuşite: 75

- pase greşite: 5

- driblinguri reuşite: 2 din 4 încercate

- recuperări: 13

- faulturi comise: 1

- faulturi comise asupra sa: 1

- şuturi pe poartă: 1

- şuturi la poartă: 1

În concluzie, Sânmărtean a preluat o parte din sarcinile defensive ale lui Bourceanu, dovadă şi numărul mare de recuperări pe meci, dar în acelaşi timp a evitat contactele fizice şi a dat precizie şi calitate construcţiei roş-albastre. Din cele 75 de pase reuşite, jumătate au fost fie angajări în adâncime sau verticalizări, fie pase pe poziţie viitoare prin care a pus în evidenţă viteza şi forţa de pătrundere a unor jucători precum Chipciu şi Stanciu.

Dacă Juventus a reuşit să-l revitalizeze pe Pirlo şi să câştige atâtea trofee cu el dirijor, de ce n-ar proceda la fel Steaua cu Sânmărtean?

Joga Bonito

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!



STEAUA Bucuresti

U Cluj
Marti, 18 Februarie
Stadionul "Steaua" (Ghencea)
Liga 1, Etapa 14 (Restanta)
ora 18:15
Digi Sport 1
TV LIVE
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Oficial: Programul semifinalelor Cupei Romaniei

Oficial: Programul semifinalelor Cupei RomanieiFRF a anunţat astăzi pe site-ul oficial programul semifinalelor Cupei României. Astfel, partida dintre Steaua şi Dinamo se va disputa pe 27 martie, de la ora 20:30, în timp ce întîlnirea din