home
29-01-14

Comunicat de presa Alexandru Chipciu

Mijlocasul Stelei, Alexandru Chipciu, face un apel la suporterii echipei noastre si la toate canalele media sa nu interpreteze in mod eronat incidentul produs in urma cu cativa ani si in urma caruia acestuia i-a fost revocat dreptul de a conduce.

Jucatorul tine sa mentioneze ca evenimentul s-a produs in 2009, atunci cand acesta facea parte din lotul celor de la FC Brasov, iar atat procesul, cat si recursul cu privire la aceasta cauza au avut loc inainte ca Alexandru sa fie transferat de Steaua.

"Nu este normal ca mass-media sa dezinformeze suporterii Stelei si sa spuna ca astazi am avut proces pentru un eveniment care a avut loc in urma cu aproape cinci ani. Procesul si recursul au avut loc acum multi ani si, intre timp, a expirat perioada in care nu am avut dreptul sa conduc. Mai mult, eu mi-am recapatat deja permisul de conducere si nu mai am nicio problema. Am informat conducerea clubului cu privire la acest aspect de foarte mult timp si mi-as dori ca mass-media sa nu mai interpreteze eronat acest subiect!"

Alexandru Chipciu (SteauaFC.com)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

STEAUA - Dinamo in semifinalele Cupei Romaniei

STEAUA - Dinamo in semifinalele Cupei RomanieiETERNUL DERBY se joaca si in Cupa. A avut loc tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal. In urne au intrat Steaua, Dinamo, Petrolul si Astra. Semifinala I: STEAUA - Dinamo Se

wallpapers

- lm-a