home
27-11-13

Un dram de barbatie

Steliștii au jucat bine în această seară împotriva lui Shalke. Prima repriză a fost mai ștearsă, ai noștri străduindu-se mai degrabă să închidă jocul, acesta fiind un fapt ce le-a adus nemților posibilitatea de a menține posesia balonului și de a avea câteva ocazii mari de a marca în poarta lui Tătărușanu.

A doua repriză a fost cea mai bună pe care roș albaștrii au jucat-o în această ediție de Champions League, mutările făcute de Reghecampf având darul de a muta jocul dinspre apărare către atac. Mai mult, ocaziile gazdelor parcă au fost mai clare decât cele din prima repriză ale oaspeților, iar ai noștri au avut și un penalty clar neacordat de către arbitrul partidei în urma unui fault comis de portarul advers asupra lui Piovaccari.

Acum, când mă gândesc asupra meciului din Germania și a celui din Elveția, găsesc că ai noștri au avut și mult ghinion în această competiție. Un punct smuls pe terenul lui Shalke și trei puncte obținute pe terenul lui Basel, ne-ar fi adus în poziția de a ataca cu șanse reale poziția a doua în grupă.

Mai mult, dacă am aplica, cu naivitatea specifică suporterilor, regula de trei simplă în analiza rezultatelor grupei, găsesc că înfrângerea piperată cu Chelsea reprezintă mai degrabă un accident dacă am ține cont că această drăgălașă echipă engleză a reușit cu succes să se împiedice de o campioană a Elveției care a fost dominată copios pe propriul teren de către băieții antrenați de Reghe.

Lăsând impresia artistică la o parte, înregistrăm un nou insucces la nivel de club și încă o eliminare fără drept de apel a Stelei din Champions League.

Important pentru elevii lui Reghecampf este faptul că au terminat o a treia partidă fără înfrângere, iar pentru a continua această serie pozitivă, se impune ca roș albaștrii să încerce să învingă în deplasarea din Anglia.

Il Soldatino

via asavoaeicatalin.wordpress.com


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3