home
14-11-13

Mitica a picat !

Gino Iorgulescu este noul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, după ce a câştigat, cu 11-7, alegerile în faţa lui Dumitru Dragomir. A picat un mafiot si a venit altul.

Gino Iorgulescu:
"În această perioadă de 17 ani, Dumitru Dragomir a făcut un sediu al Ligii. A făcut lucruri bune. A ținut competiția sub control. Încercăm să preluăm ce a făcut bun și să îmbunătățim ceea ce a făcut mai puțin bun. Vreau să mulțumesc cluburilor și susținătorilor mei și am promis președinților că o să fiu un președinte deschis, cu care să poată lucra, să luăm deciziie împreună, pentru recredibilizarea fotbalului."

Gino si premierul:
"Nu am făcut nimic ilegal că am luat masa cu premierul. De ce am luat masa cu președinții de cluburi aseară? Am învățat de la domnul Dragomir că trebuie să stau de vorbă cu toată lumea. Nu am nicio presiune. Presiunea nu era de partea mea, ci de partea domnului Dragomir."

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3