home
18-10-13

Steaua - Viitorul 4-0 / Steaua isi razbuna cosmarul

Steaua a fost părăsită de suporteri la revenirea în Ghencea, dar nu şi de pragmatism. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf nu a avut nicio problemă în faţa Viitorului Constanţa şi a răzbunat eşecul controversat din primăvară, scor 5-2 pentru formaţia lui Hagi.

În faţa a puţin peste 6000 de spectatori, campionii încep ca din puşcă partida cu junii "Regelui", iar glonţul mereu pe ţeavă este Nicuşor Stanciu. În absenţa lui Tănase, menajat şi înlocuit cu Adrian Cristea, mijlocaşul venit de la Vaslui face legea în startul partidei şi bagă frica în oasele oaspeţilor. Un avertisment după doar două minute de joc şi alte două şuturi periculoase sunt suficiente pentru ca Stanciu să îşi regleze tirul pe spaţiile neapărate de Balauru.

Piovaccari primeşte la marginea careului, aşează pentru şut şi Stanciu înscrie cu un şut plasat. Asta imediat după ce Viitorul nu găsise nicio soluţie la un contraatac 4 contra 3, finalizat cu un dezamăgitor şut în plasa laterală. Steaua nu se calmează după deschiderea scorului şi a forţează marcarea celui de-al doilea gol. Nu se întrebuinţează însă foarte mult elevii lui Reghecampf, deoarece Puţanu le uşurează misiunea, cu un autogol de toată frumuseţea. Stanciu mai încearcă apoi un şut, fără succes, iar din acel moment Viitorul a reuşeşte să pondereze printr-o posesie mai bună jocul avântat al Stelei.

Partea a doua a meciului a începe însă la fel de prost ca şi prima pentru copiii lui Vintilă. Chiar dacă antrenorul Viitorului îl trimite în teren pe "decanul" Dică, oaspeţii nu au decât iluzia unei reveniri la şuturile lui Benzar şi Axente. În fatidicul minut 65, acelaşi ghinionist Puţanu, face "dubla" de care nu va dori probabil să îşi amintească vreodată. Ratangiul Tatu nu trimite în poarta Viitorului la o acţiune pornită din stânga, dar o face pentru el nefericitul fundaş, care trimite în poarta pe care trebuia să o apere pentru a doua oară în meci.

Urmează minute de spectacol din partea Stelei, în care Adi Popa pare renăscut din propria-i cenuşă şi le-a arată puţinilor spectatori că merită să fie pe teren în meciul de marţi, cu FC Basel. Tatu nimereşte în cele din urmă şi el poarta, după ce îl tăvăleşte pe acelaşi Puţanu. 4-0 cu Viitorul nu poate fi însă un reper după care steliştii să se orienteze în perspectiva jocului cu elveţienii.

Echipele de start:

STEAUA: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Pîrvulescu - Pintilii, Bourceanu - Adi Popa, Stanciu, Cristea - Piovaccari

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Rezerve: Niţă, Chipciu, Filip, Latovlevici, Tatu, Varela, Kapetanos

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE DIN MECI!

VIITORUL: Balauru - Larie, Bejan, Puţanu, Toşca - I. Şerban, Al. Lazăr, Benzar - Gavra, Axente, Cârstocea

Antrenor Bogdan Argeş Vintilă

Rezerve: Buzbuchi, Băluţă, Răzvan Marin, Nicolae Dică, Cristian Daminuţă, Cosmin Achim, Thiago Arugo

Prosport

(articol preluat de aici)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3