home
29-09-13

Protestatarii, bodyguarzii si spectatorii

La cald, dupa victoria contra Hibridului Timisoara, incerc sa relatez punctual, apoi subiectiv ceea ce s-a intamplat in tribune.

Punctual: Peluza Nord practic nu exista. Nu a afisat niciun steag de gard, putinii membrii stau jos si nu scandeaza nimic. Dupa pauza, elibereaza cele 2 sectoare ocupate in mod traditional.

Peluza Sud, prezenta intr un numar destul de mic, isi aranjeaza coregrafia in timpul primei reprize, hartuita constant de bodyguarzi. Arboreaza un mesaj superb in cele din urma, impreuna cu niste torte. Incep scandarile anti mm, bodyguarzii isi fac aparitia in sectorul celor de la Sud. Liniste pana la sfarsitul meciului,cand echipa nu vine in stil traditional sa salute galeria.Doar niste aplauze razlete catre galerie,de la mijlocul terenului. Sfarsit.

Subiectiv:

Surprinzator, Nordul protesteaza! Pasnic, dar o face. O raza de lumina se intrezareste din cerul plin de nori negri. Nu imi vine sa cred. E prima oara, dupa multi ani. Nu au steaguri de gard, stau jos si nu striga nimic. Mai mult, dupa pauza elibereaza 2 sectoare.

Si gandu'-mi spune: oare s-au trezit la realitate? Oare lipsa lui Mustata ii face mai liberi? Oare isi pot exprima liber sentimentele?

Oare? Oare? Oare? Probabil nu! Dar sper ca da. Ramane de vazut!

Sudul isi face aparitia dupa fluierul de start. Nu scandeaza nimic si incep sa pregateasca o coregrafie... Nimic surprinzator, isi face aparitia binecunoscutul interlop/bodyguard Buza. Le verifica un banner suspect, dupa care le interzice sa-l arboreze. Nu-l confisca, dar isi lasa 2 oameni in mijlocul Sudului. Urmeaza coregrafia. Reusita!

Dupa care, scandarile anti-Meme. Incep problemele: sus, in capul scarilor isi fac aparitia 3 bodyguarzi in costum. Buza sta in mijlocul lor, apar mai multi stewarzi, iar jandarmeria se apropie ostentativ. Dupa 10 minute, scandarile inceteaza, se face liniste si incep discutiile. De ce? Cine? Cum? Ce? Dar degeaba... depasiti de defasurarea de forte, cei de la Sud nu au ce face. Sunt cunoscuti de Buza si restul bodyguarzilor, amenintati si conditionati. E de inteles ca nu riposteaza. Sunt oameni normali. Nu batausi, bodyguarzi etc. Dar au luat atitudine. Asta e de admirat!

Concluzie personala si dorinte pemtru viitor:

Prima data dupa ani buni cand peluzele protesteaza. Conjunctura face posibil acest lucru: Becali+Mustata la puscarie! Sper sincer ca acest protest nu se va opri aici si ca va fi preluat si de restul spectatorilor. Macar de o parte. Dar trebuie vointa, determinare si unitate. Pe cat posibil.

In ceea ce priveste prezenta,bodyguardului Buza langa Sud, in mod constant si aparitia bodyguarzilor (trimisi cu siguranta de Meme) mi se par inacceptabile! Aceasta metoda de ingradire a exprimarii este inacceptabila! Acest taran cu iz de oaie, acest parvenit, acest sclav fara coloana vertebrala, acest travestit nu are ce cauta in cadrul clubului!!!
Asa ceva este inacceptabil! Deciziile lui sunt stupide (vezi cazul meciului de la Berceni), felul in care raspunde protestatarilor este comunist (vezi cei 3 bodyguarzi in costum) iar el ca persoana si caracter este infect!

Ii doresc sincer tot raul si ma bucur, in paralel, de faptul ca ceilalti doi infecti sunt arestati.

Din pacate, nu am sperante sau asteptari mari de la viitor. Si asta doare!

lacatusunicul7

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
2013.09.18_Schalche_S - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3