home
26-09-13

Steaua - Avantul Barsana 4-0 / Steaua se califica fara emotii in optimi

Ros-albastrii au trecut de amatorii de la Avantul Barsana, scor 4-0, calificandu-se astfel in urmatoarea faza a Cupei Romaniei. Maramuresenii au rezistat destul de bine in prima repriza, 1-0, horinca incercata inaintea partidei punandu-si amprenta asupra jucatorilor maramureseni in actul secund.

Aceasta intalnire inedita din 16-imile Cupei Romaniei a debutat cu o serie de ocazii la poarta lui Pascu, eroul oaspetilor in cel putin doua randuri, dupa ce a anulat capul lui Prepelita (5') si sutul lui Cornel Rapa (10').

Pascu insa nu a mai putut interveni in minutul 19, cand Mihai Radut a prins spatiul portii cu un sut puternic din afara careului, foarte aproape de bara.

Dialogul dintre jucatorii Stelei si portarul Barsanei a continuat, cinci minute mai tarziu, Pascu scotand in corner lovitura de cap a fiului risipitor Mihai Costea.

Cu un sfert de ora inainte de pauza, Mihai Radut a ratat incredibil din cativa metri, dupa o centrare perfecta din banda a lui Paul Parvulescu.

Inceputul reprizei secunde a adus alte trei ocazii bune de a marca pentru Steaua, care a ratat rand pe rand prin Florin Costea, Neagu si nou-intratul Kapetanos.

In minutul 63, Kapetanos si-a trecut numele pe tabela de marcaj cu o scarita din marginea careului, fara sperante pentru portarul Avantului.

Doua minute mai tarziu, Mihai Costea si-a continuat seara mizerabila cu o noua executie prin care l-a adus pe Pascu in atentia cluburilor din ligile inferioare.

Radut a repetat executia din prima repriza, in minutul 69, cand a trimis in plasa de la mare distanta, si pe fondul unei greseli a portarului Barsanei.

Scorul final a fost stabilit de grecul Kapetanos, chiar inainte sa se indice de la margine cele trei minute de prelungire

STEAUA: Nita - Rapa, Bratu, Varela, Parvulescu - Prepelita (Tatu 46'), Neagu - Gabi Matei (Kapetanos 46'), Radut, Mitrita (Gradinaru 56') - Mihai Costea

Rezerve: Tatarusanu, Filip, Aldea, Tatu, Gradinaru, Kapetanos, Iancu

AVANTUL: Pascu - Cosa, Rahovan, Dancus, Dunca - Stefanca, P. Stan - Deac (Godjea 88'), Tiplea (M. Pop 83'), Ofrim - Marincean

Arbitru: Dan Grigore Botescu (Bucuresti); Asistenti: Ionut Marius Bobe (Videle) si Marius Florin Badea (Ramnicu Valcea).

Onlinesport

(articol preluat de aici)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

[FORUM FCS] Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 (0-0)

Reghecampf: <i>"Dinamo este o echipÃ

wallpapers

- lm-a