home
22-09-13

FC Botosani - Steaua 1-2 / Steaua devine lider

Steaua a dat uitarii infrangerea cu Schalke din Grupa E a Ligii Campionilor, invingand cu 2-1 la Botosani, dupa golurile reusite de Lukasz Szukala si Federico Piovaccari. Botosanenii au revenit in al doilea minut al partii secunde, dar golul egalizator a intarziat sa apara. Astfel, Steaua urca pe primul loc in clasament, la egalitate de puncte cu Petrolul, desi are cu doua jocuri mai putin disputate.

In fata unui stadion arhiplin, Botosaniul a inceput o idee mai bine meciul, fiind aproape de deschiderea scorului in minutul 11, cand Hadnagy a reluat imprecis din marginea careului mic. Pe contraatac, Gabriel Iancu l-a copiat in careul opus.

In minutul 20, Gabriel Iancu a deviat in transversala o centrare din flanc venita din gheata lui Latovlevici, pentru ca polonezul Szukala sa isi ia revansa pentru gafa din meciul cu Schalke, doua minute mai tarziu. Bourceanu a trimis perfect de la coltul terenului, iar Szukala a reluat imparabil din cativa metri.

Steaua si-a dublat avantajul in minutul 27, dupa o pasa ideala a lui Mihai Pintilii, urmata de reusita italianului Piovaccari, care a pus latul pentru 2-0.

Cu zece minute inainte de pauza, Tatarusanu a gafat, insa nu intr-atat de flagrant incat sa-i ofere posibilitatea Botosaniului de a reveni in joc. Carjan a fost inexact la finalizare si un minut mai tarziu, cand executia sa din 17-18 metri a ocolit de putin poarta.

In minutul 39, Curileac a evitat dezastrul intr-o faza in care Dinu a reluat nefericit spre proprie poarta.

Mai mult decat atat, Botosaniul avea sa revina in joc la cateva secunde de la reluare, dupa ce acelasi Dinu a trimis plasat cu capul, de aceasta data spre poarta adversa (1-2).

Steaua a raspuns prin Nicusor Stanciu, care a semnat cea de-a doua bara a oaspetilor (48'), in timp ce Hadnagy l-a intins serios pe Tatarusanu, patru minute mai tarziu.

Croitoru putea restabili egalitatea in minutul 59, cand Tatarusanu si-a luat revansa cu o parada de zile mari. Introdus in debutul partii secunde, grecul Kapetanos a venit cu ultima impresie, la o lovitura de cap retinuta sigur de Marius Curileac de la radacina barei.

BOTOSANI: 12. Curileac - 19. Patache, 25. C. Dinu, 21. Ursu, 20. Acsinte - 17. Codoban (Fulop 46'), 10. Vasvari, 6. Tincu, 8. Croitoru (Ghinga 79') - 9. Carjan (Tanasa 64'), 80. Hadnagy

Rezerve: 22. Perianu, 2. Poverlovici, 5 Maghici, 13. Ghinga, 14. Tanasa, 18. R. Radu, 24. Fulop
Antrenor: Cristi Popovici

STEAUA: 12. Tatarusanu - 11. Prepelita, 4. Szukala, 6. Gardos, 14. Latovlevici - 55. Bourceanu, 5. Pintilii - 19. Cristea (Ad. Popa 63'), 23. Stanciu, 80. Iancu (L. Filip 71') - 25 Piovaccari (Kapetanos 46')

Rezerve: 1. Nita, 8. Filip, 22. Parvulescu, 30. Radut, 33. Varela, 35. Kapetanos, 77 Popa
Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Arbitru: Cristian Balaj

Onlinesport

(articol preluat de aici)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

[FORUM FCS] Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 (0-0)

Reghecampf: <i>"Dinamo este o echipÃ

wallpapers

- lm-a