home
13-08-13

Sa cada capete!

Ultimele 2 etape din Liga 1 au trecut fara ca Steaua sa joace macar un minut. Daca meciul din etapa a doua a fost reprogramat pentru ca atat Steaua cat si Astra urmau sa joace meciuri in cupele europene, meciul din etapa a treia a fost amanat pentru ca a zis TAS-ul.

Fratilor, a fost retrogradat Rapidul! Urla de durere toate colturile de strada, tot metroul din Paris, toata Londra, toate gropile de gunoi din lume!

Presa romaneasca nu a stat mult pe ganduri si a sarit repede sa ii planga pe cei mereu asupriti, mereu batuti de soarta, de sistem, de divinitate. Ca de obicei, presa romaneasca greseste. O sa spun aici ce nu am vazut spus nicaieri pana acum: Rapidul a fost retrogradat corect!

Doar in Romania regulamentul este interpretabil. Nu ma intrebati care regulament. Toate regulamentele! Din fericire pentru noi, Romania se termina la granita. Asta e motivul pentru care TAS-ul a facut dreptate. Rapidul nu a primti licenta. Rapidul a fost insa mentinut in prima Liga, cu siguranta prin pile, mita, etc.

Cineva trebuie sa plateasca! Fotbalul romanesc a devenit un fel de Triunghi al Bermudelor al fotbalului mondial. Aici e cea mai mare densitate de scandal fotbalistic, de coruptie, de mizerie. Greu, foarte greu mai gasesti si alte locuri unde sa se intample macar 10% din ce se intampla la noi.

Cineva trebuie sa plateasca! Liga 1 a devenit Liga de unde nu retrogradeaza nimeni. Nationala e condusa de un puscarias care nu are obiectiv si care isi permite sa jigneasca jucatorii selectionati. Sefii de Federatie si de Liga au devenit regi, tirani care nu vor sa renunte la scaune sau vor sa le lase doar ”fiilor”. Mentinerea Rapidului in prima liga a fost doar ultima din acest lung sir de fapte mizerabile care a dus la ingroparea fotbalului romanesc sub un munte de coruptie, scandal si mizerie.

Cineva trebuie sa plateasca! Cine a permis unei echipe fara licenta sa joace in prima Liga? Cine a spus ca e ok sa se joace acel baraj? Cine decide cum se citesc aceste legi ale fotbalului romanesc, unde se pune accentul, ce e optional si ce nu e?! Cine?!

Sa cada capete! Nu mai pot acesti ”baieti destepti” sa isi bata joc de noi. Cutitul e de mult trecut de os, ba e chiar iesit pe partea cealalta. Mircea Sandu si Dumitru Dragomir trebuie sa raspunda pentru ce se petrece in acest fotbal al nostru. Ei au distrus fotbalul romanesc si, oricat ar incerca sa dea vina pe altii, ei trebuie sa plece!

Noi, stelistii, trebuie sa ne bucuram de decizia TAS. Unii vor spune ca Liga 1 va fi mai saraca fara ”derbyul” (nu e derby) Steaua – Rapid. Asa o fi, dar asta nu schimba cu nimic faptul ca Rapidul trebuia sa joace in liga secunda. Nu ei sunt victimele, nu ei sunt cei oropsiti, oricat ar urla de tare. Ei au fost hotii, ei au fost cei care au furat si au fost prinsi. Acum sa plateasca!

Retrogradarea Rapidului e un nou pas spre insanatosirea fotbalului Romanesc. Puscariasul Becali George sta si se ingrasa dupa gratii. In curand i se vor alatura si bunii lui prieteni: Stoica Mihai, zis Meme, Becali Ioan, zis Giovanni, Borcea Cristian, zis Shakira, Copos George, zis Savarina, si Becali Victor, zis fratele lu’ Giovanni. Sandu Mircea, zis Nasul, si Dragomir Dumitru, zis Corleone, vor fi cei care vor trage usa de la celula dupa ei si vor inchide astfel in puscarie tot raul din fotbalul romanesc, acordandu-i astfel o sansa, oricat ar fi ea de mica, de a renaste si de a creste intr-un mediu curat, frumos, lipsit de scandal.

Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

[FORUM FCS] Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 (0-0)

Reghecampf: <i>"Dinamo este o echipÃ

wallpapers

- lm-a